פיג'ו אליאזו 125 סמ"ק

פיג'ו אליאזו 125 סמ"ק

אני מעונין לקנות כזה מודל 2002 וצריך ביקורת עליו, טוב, לא טוב, מחליק? יציב? מהיר? וכו' המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודה מראש!!!

uzidafna

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo45.gifפיזו אליזאו אחלה קטנוע

שלום לך.יש לי אליזאו שלוש שנים ואני מרוצה מאוד מאוד.מדובר בקטנוע חזק ,מהיר, נוסע מצויין. גבוה ויציב ,נוח מאוד בנסיעות אני מאוד ממליץ עליו,

xguy

New member
תריץ חיפוש על האליז'ו

יש לא מעט הודעות של אנשים מרוצים ויש המון הודעות של אנשים ממש ממש ממש לא מרוצים.

uzidafna

New member
../images/Emo189.gifאליזאו 125

לגבי טיפוליםכל4000 קמ טיפול קטן,החלפת שמן מנוע בדיקת ברקסים ,מוממלץ להחליף שמן כל 2000-2500 כך אני עושה.טיפול 8000 קמ מחליפים שמן,פילטר שמן, פלג,ניקוי פילטר אויר טיפול שעולה בערך 400-450 שח.טיפול 12000 החלפת שמן מנוע ובדיקה כללית .טיפול 16000 טיפול גדול בודקים רולים ורצועה,+טיפול 8000 טיפול כזה עולה אם מחליפים רולים ורצועה מקוריים,בערך 850 -950 שח.אם יש לך קצת ידע את החלפות שמן המנוע כל 2000 קמ תחליף לבד.זה מה שאני עושה.אם יש לך עוד שאלות אתה יכול ליצור אתי קשר בנייד 0546728173

Sslergan

New member
בקשר לשאלתך

לי יש אליזאו כבר כמה שנים..אחלה של כלי מעוד גדול רחב נוך ...פשוט אופנוע מנהלים בנפך קטן..אחד שנשסעה על מובי כמה שנים מרוצה מ האליזאו יותר אך הטיפולים שלו יקרים.שמעתי שבשנת 2000 לכול הדגמים שיצאו היה בעיות בקירור נוזלי אך אחרי זה תיקנו את זה לי אישית אין בעיות וחבל שיצא לאליזאו שם שם קטנוע בעיתי

גבי322

New member
אחלה קטנוע יש לי 2001 אליזאו סוס עבודה 14 כ"ס

אליזאו 125 סמק .............קטנוע מנהלים 14 כ"ס............... חזק במיוחד קירור מים......סוגר 120 קמש טוב לנסיעות ארוכות מיגון רוח טוב .........לגביי הבעיה הייתה בעיה בשנת 2000 סידרו אותה וחבל שיצא שם כזה.............. לא מוכר את שלי גם ב 10 אלף קטנוע חלומי.................

למעלה