פיגור פלויד

seamus

New member
../images/Emo45.gif

לא עד אילת כי הדיסק קצר מדיח אבל פעם העברתי איצו נסיעה מב"ש בלילה והיתה חוויה נהדרת לא זוכר עוד פעם שכ"כ נהנהתי ממנו

האזרחק

New member
לצווח את The trial

בכל הזדמנות... כולל הבעות פנים ותנועות ידיים מתוך הסרט. (זהירות לא לעוף!) DSOTM בנהיגה (בלילה כמובן) ו EARLY SINGLES (הדיסק מהקופסא) יחד עם אלכוהול... שנתיים רק עם ה FINAL CUT שוב ושוב ושוב - זה גם נחשב לפיגור? (עקב מגבלות טכניות)

א י ט י

New member
יש עוד משהו לדעתי

אי אפשר , לא כיף לשמוע פינק פלויד בכללי כשאתה עם חברים נגיד בישיבות עם חברים עם נרגילה וכאלה פינק פלויד מזה לא נכנס לאוירה , כי פינק פלויד זה מוזיקה שצריך להתעמק בה , זה טוב כשאתה לבד ואתה עוצם עיניים , ובדוק שזה ככה היו לי ולחברים שלי ישיבות שלפעמים שמנו פינק פלויד ברקע ופתאום כולם שותקים , זה הורס את הרעיון החברתי בישיבות לא בשביל זה אנחנו נפגשים , אין- עם חברים זה פשוט לא זה :/ ככה לפחות אני הסקתי

דברים שלא נבין

את דארק סייד קשה לשמוע בלי מחוייבות. מדל הוא בהחלט שירי יום שישי... (חוץ מOOTD שהוא הרי שיר המועדונים הראשון) אבל אקוס הוא די לטריפים מוזרים. מה לעשות. AHM לא לנסיעה! יותר כמו: מיטה סיגריה וקליידסקופ על העין. אבל היום גיליתי שאנימלז הוא דיסק נסיעה די קלאסי הייתי אומר. שירים מחוספסים לנסיעה מטרטרת. עשן זורם בכפות ידי. חבקו אותי!!

Rainlady

New member
הדארק סייד דווקא יושב לי מעולה

באחה"צ בשישי. MEDDLE זה רק לילה לא משנה באיזו יום. כנ"ל לגמרי MORE ואומהגומה ופייפר

♫דווקא אתמול בלילה האזנתי ל-AHM

באוטו, ומאוד מאוד נהניתי♫ הפיגור פלויד שלי הוא כשאני מאזין להם באוטו, זה לשיר בקול רם ולתופף את השירים, כולל מכות על הבייס-דראם (דוושת הגז- רק נגיעות עליה, בלי ממש ללחוץ); הייהאט+ סנייר= הגה; טאמטאמים= הגה+ דשבורד מרכזי, והרייד (ride) הוא העץ ריח שתלוי על המראה
…באגרסיביות לפעמים

אומי5

New member
שירשור הזוי ביותר

אבל נכון.... אני שומע בערך הכל בכל זמן . אבל דארק סייד כשאני צריך עידוד. החומה כשאני עצבני על העולם . ואומה גומה כשיש לי זמן להתחרפן. פיגור פלויד? תשאל את אלה שאני עושה להם פרצפים ותנועות לפי המוזיקה ברמזור... וחבר'ה תזהרו קצת כשאתם נוהגים לשים לב גם לכביש לא רק לסולו.... לגבי מי שנגד לשמוע ביחד... כבר מצאתי את עצמי לבד בבית של חבר שר עם עיניים עצומות וכולם יצאו לפני חצי שעה.....

thezanani

New member
המממ...

אתה בסוף שרשור של וידוי המוני של 7000 פסיכים, והיה פה וידוי על אחד שדורס אנשים לפי הטאבים בפיינל קאט.

למעלה