פיגוע

eli21us

New member
והנה ידיעה שמתפרסמת ברגע זה בBBC

Both the town of Jenin and its neighbouring refugee camp were reported to have come under fire from the ground and the air and buildings had been struck by artillery shells. אני מוכן להבטיח לך שלא נורתה יריה אחת ולא טילים עד לרגע זה ועוד שכוחות צה´´ל היו תחת אש ע´´פ מקור מאוד קרוב לשטח

princessit

New member
פיגוע ../images/Emo7.gif

אתמול דיברתי עם המשפחה בארץ, והם סיפרו על ההתראות לפיגועים בירושלים.... לא האמנתי שזה יהיה כמו נבואה שמגשימה את עצמה... כשקראתי באינטרנט בלילה !!! מה יהיה ??????

נירנברג

New member
לא נעים לומר אבל...

במציאות של היום זו כבר לא מקריות כל כך גדולה. ולי יש עוד ידידה פינית שרוצה בכח לבוא לגור בירושלים...

judyr

New member
אתמול רגע לפני הפקת מולטיקם

הבימאי שלנו מרכז את כל הצוות ואומר שהארוע במרכז הקונגרסים בחיפה מתקיים לצד אתרעות חמות מאוד על פיגוע בירושלים ובחיפה. והאמת שזה ביאס לאללה את המצב רוח שלי. אבל מה לעשות אתם יודעים ממשיכים כרגיל. הבוקר בזמן שאני על האוטובוס שלי ללימודים ואני שונאת אותו כי הוא תמיד עמוס לעייפה ועושה סיבוב ענקי מדי לטעמי.... אני שומעת ברדיו שהיה פיגוע בירושלים באוטובוס... פצועים.... הרוגים.... וסתם עברה לי תמונה מזוויעה בראש.... שתוך כמה שניות האוטובוס שלי עולה באוויר... מתפוצץ... ומה שנותר ממנו... זה שלד מפוייח.... גוונים של שחור ואפור ופחם.... מוכתמים בדם... דם של חפים מפשע!!! ואז שאלתי את עצמי... האם זה אכפת למישהו כל המתים? לא לי או לכם... לאותם אנשים שיש להם באמת את הכח להשפיע ולשנות... ולצערי.... טוב עדיף שאני לא אכתוב את התשובה שכולנו יודעים.

אוףףף!

חזרתי עכשיו, לא הייתי מחובר כל היום, ראיתי והזדעזעתי. ממש. אין לי מה להוסיף חוץ מהחלמה מהירה לפצועים ושאני עם גפן בענין "כפתור השכחה".

למעלה