פיגוע

DJNYC

New member
../images/Emo16.gif לזכר ההרוגים. ../images/Emo7.gif

החלמה מהירה לפצועים.

Gefen

New member
ילדים עלו בבוקר לאוטובוס

כדי להגיע לבית הספר... האוטובוס הזה יוצא משכונת גילה שבדרום העיר, עובר דרך צומת פת, ממשיך לכוון רחביה , דרך מרכז העיר- קינג ג´ורג´, יפו, לשוק מחנה יהודה ועד לתחנה המרכזית. קו שוקק חיים, גרתי פעם בגילה ואני מכירה היטב את המסלול.. האוטובוס הזה לא יגיע כבר לתחנה המרכזית, התלמידים האלה לא יגיעו כבר לבית הספר, ואלה שכן יגיעו- לעולם לא יהיו אותו הדבר.. אז אם יש אלוהים בשמיים שישמע כבר את הבכי של ההורים.. אלה שאת הנשמה שלהם השקיעו ואת חייהם נתנו למען הילדים האלה, ואז ככה במחי יד הלך להם הילד. כמה אכזרי, מטופש ומיותר.. והכי הרבה כואב כואב.. תסלחו לי חברים אם דבריי הפעם מדכאים, כי פה שוב נפרצו הגבולות מחדש... ושוב חבורה של ילדים תמימים איבדו חייהם ואין נורא מזה. ואם היה ניתן לבקש משהו עבור ההורים האלה שאיבדו היום ילדים, הייתי מבקשת למענם את כפתור השיכחה- כזה שאפשר ללחוץ עליו ולמחוק זכרון וכאב שאי אפשר לסבול אותו.. יהי זכרם ברוך
גפן

pachanga SF

New member
ממש נורא../images/Emo16.gif

לגלות שהיה פיגוע אחרי ההודעה שלך
אחרי שאני מגיעה מריקודי עם מחריד לראות דברים כאלה. לזכר ההרוגים שרובם צעירים

eli21us

New member
אנחנו פה אבל שם

מה עוד אפשר לעשות מימני הכי קיצוני הפכתי לשמאלני בצר לי להודיע אני חוזר הביתה וזה BBC ו CNN שחיממו אותי הבוקר שונאים אותי כי אני יהודי שונאים אותי כי אני יהודי שונאים אותי כי אני יהודי

Gefen

New member
לא הבנתי כלום מההודעה..

חוזר הביתה? הביתה לאן..? הפכת שמאלני? ואיזה קיצוני היית קודם? או עכשיו? או שבכלל לא הבנתי.. יותר מדיי שאלות? מצטערת....זו הסקרנות שהרגה את ה-
חוץ משלושת המשפטים האחרונים לא ממש הבנתי, אז נא פרט הסבר והדגש.. (כאילו..רק אם בא לך כמובן, זה בסדר גם להתעלם אם חיטטתי יותר מדיי..) גפן

eli21us

New member
כך הדבר

כשגרתי בארץ היתי ימני בדעותי. במעבר לחו´´ל הרגשתי שאני הופך דעותי לשמאל ומאוד הרגשתי כך לאחר שצפיתי בתקשורת העולמית שמראה דברים שלא ראיתי בארץ והבנתי לסיבלם של הפלסטינים (עד היום) אבל כשאני רואה חדשות ושומע כתבים מדברים שנהרגו 19 איש אחרי איזראלי ריטאליישן זה מקומם ושאלתי את עצמי למה ? כמו כן רוצים להקים גדר הפרדה ! הם אומרים לא . למה ? וכשאני אומר שמאל אני מתכוון לבילין שריד וחבורתו וכשאני אומר ימין אני מתכוון לפרס בן אליעזר שרון וחבורתו

Gefen

New member
הימין שלך הוא שמאל ../images/Emo8.gif

מתון אמנם, אבל שמאל. או שהתבלבלו לך הכוונים?
מוזר, אצלי התהליך היה הפוך זאת אומרת דיעותיי התמתנו קצת לכוון ההפוך... וכשאני מדברת היום עם אנשים בארץ, הרבה אומרים לי שבמצב היום אין כל כך ימין ושמאל, אלא יותר מרכז (מאוכזב, עצוב, מתוסכל ומודאג..). נראה לי כבר לא כל כך רלוונטי ימין ושמאל, בכל מקרה זה רק חול וחול.. (ותופס עוגב אני בטוחה שיודע בע"פ את ההמשך..) ולפני שנחטוף פה עגבניות על העיסוק ב..שומו שמיים!! פוליטיקה..!! אני זזה.. אגב, זה לא רשמי שאסור לדבר פה פוליטיקה נכון? שתופס עוגב לא יחטוף עליי את הג´ננה ... (אגב, תופס יקר, עוד לא ראינו אותך חוטף את הג´ננה..וזורק על מישהו את עוגבך..
) גפן

מה מה מה בדיוק

את רוצה שאני אחטוף?
? בני ארובה? אני נראה לך בנאדם אלים? (לא יותר מבצק - בטוח!
) ובקשר למילים - מה את רוצה: ימין ושמאל רק חול וחול או החול יזכור (שדוקא יותר מתאים היום...) או שרק רצית לנצל את העובדה שאת בארה"ב ולא בארץ אז את יכולה להמר באופן חוקי על זה שאני יודע את המילים? (אם כן, אז לא אמרת כמה את שמה על זה...)

אלי, שתדע שיש כאלו שטוענים ש..

אנחנו לא פה ובטח שאנחנו לא שם!לא פה מבחינת המנטליות והתרבות והדת והשפה והלאום,אבל אנחנו גם לא שם מבחינה פיזית וגיאוגרפית וכל העסק זה מאוד מטריד אותנו וזה משתקף חד משמעית בהודעה שהצבת פה בתגובה לפיגוע בי-ם,כיוון שאז מה שקורה לנו זה שבתור אלו שחיים בגולה לאורך זמן מסויים אנו הופכים למתוסבכים ומתוסכלים ומעוצבנים ומאויימים בטירוף מהסביבה הנוכרית שבה אנו חיים ואז,במודע או בתת מודע,מרגישים דחף עז לפרוק את העצבים ואת התסכולים והתסבוכות שלנו לנוכח המצב ב"בית" על אמצעי התקשורת ה"זרים" שבבריטניה ושבארה"ב(ע"ע חרם ישראלי על עיתונים צפון-אמריקאים מסויימים שלא אנקוב בשמם)ושאר אמצעי תקשורת שמסיחים את דעתנו ממקור הבעייה האמיתי,נכון?אני צודק לחלוטין!אז בוא ונפסיק לחיות בהכחשה ונסיק את המסקנה המתבקשת ואז אולי נוכל להתמודד עם המצב המתסכל בגולה תוך כדי תקיעתנו הממושכת בין הסלע והיתד,כל מה שעלינו לעשות זה לזכור שרצוי להתמקד באוייב הא-מ-י-ת-י שעליו אנו צריכים לפרוק את התסכולים והעצבים ועימו אנו מחוייבים להתמודד,המפלצת הטרוריסטית ולא התקשורתית,זו שמהווה סכנה קיומית ממשית על המולדת,קרי,עירק+אירן+אירגוני הטרור הפלשתינים והלבנונים,נו באמת עזוב אותך מה"אוייב" הזמני המזוייף והנוח בתור מטרה קלה,הסיאנאן והביביסי הם ממש אבל ממש לא רלוונטיים פה בכל הנוגע לפתרון הסיכסוך הערבי-ישראלי שכ"כ מחמם אותך ואותנו. חומר למחשבה!!

Gefen

New member
היי צפוני, באיזה חו"ל אתה נמצא..?

תספר או שאתה איש המסתורין ותתחיל לזרוק לנו רמזים עד שנגלה?

היי גפן../images/Emo140.gifאני נמצא בחו"לון...

סססתתאאם לא חולון ולא נעליים(עיר מקסימה ד"א דרומית לעיר החטאים). איש המסתורין??moi?חס ושלום!למען האמת תיארתי לעצמי שדרך הניק נתתי רמז די עבה בהקשר למקום הימצאי בגולה...צפוניחופשי נו... גם צפוני וגם חופשי....נו..גילית? קנדה אלא מה!! איזור טורונטו למען הדייקנות. כפי שאמר בזמנו הצפונבון המצוי:"מבחינתי קנדה היא האחת והיחידה ולא אחרת מאשר:THE TRUE NORTH STRONG AND FREE" אחחחח הצפון החזק והחופשי איזה תענוג לא נורמלי!!(טוב אז למעשה הוא השאיל את האימרה הנ"ל מהטקסט של ההמנון של קנדה אבל זה נלקח בקלילות ובחוש הומור!)
ד"א גפן,איפה את מצויה ביבשת? נ.ב SOMEWHERE OVER THE RAINBOW??

Gefen

New member
הלו צפונבוני ...אני בארצה

של דורותי ודרך האבנים הצהובות נו..גילית כבר?. נו? מה ? לא? מה לא?? וואלה לא? טוב אז .. קנזס. חור נידח ושמו קנזס, ארצו של הקוסם מארץ עוץ.
אבל באופן תמוה ביותר, האחראי על האקראי החליט שאנחנו מוכרחים לעזוב את היבשת ולנדוד, כמו יהודים טובים, היישר לארץ הקנגורו. כך שבעוד פחות מחודש יש גפן אחת פחות בקנזס.. ועל כך נאמר במקהלה "הללוייההההההההה"... עכשיו ספר מה אתה עושה שם..בצפון החזק והחופשי? ומחר אני אקרא, עכשיו אני עפה למיטה.. לילה טוב פעם שניה לדעתי..
גפן

eli21us

New member
בקשת התיחסות אז הנה

בנוגע לאנחנו פה אני מרגיש את זה בצורה חזקה בעצם היותי חובש כיפה. ומהיותי חובש כיפה אני מרגיש את האנחנו פה באנטישמיות היום יומית. ובאמת חיפשתי את מי להאשים ומצאתי תקשורת חד צדדית שיש לה גורם חשוב בדעת קהל מקומית. גם לי כואב כשאני רואה ילדים מחפשים אוכל בזבל וכואב לי גם לראות ילדים חפים מפשע נהרגים אבל מה אם הצד השני בנוגע לעניין של לטפל באירן ! פגשת פעם אירני ? גם על האירנים שוטפים את המוח בארץ יצא לי לפגוש הרבה מהם ותאמין לי שאין לך על מה לפחד מהם

למעלה