פיגוע קשה

הרוגים ופצועים

רבים יש בפיגוע הזה.. וחבל, סה"כ רצו האנשים הללו להתפלל ולקבל את השבת כנהוג בדת היהודית... אני לא מבין, איך אפשר לחיות ככה??? אי אפשר לצאת לדיסקוטקים, אי אפשר לישון כי מחבלים גם רוצחים ילדים בשנתם, אי אפשר ללכת לעבודה, אי אפשר לנסוע בתחבורה ציבורית. אז מה כן אפשר לעשות במדינה הזאת??? צריך להפסיק את הטרור הזה עכשיו ודבר ראשון צריך להיכנס בערבים (הטרוריסטים, לא לפגוע בחפים מפשע) ולהוריד להם את האף!!! ואחר כך נוכל לדבר עם הפלשתינאים על שלום, קודם שיבינו שבאלימות לא מדברים בעיקר שלא בטרור שמופנה כלפי אזרחים תמימים, חלקם ילדים... נמאס כבר לשתוק!!! להגיב בכל הכוח ומהר!!! ושאלה לי לאריק: איפה הביטחון שהבטחת??? פואד: מה עשית כשר ביטחון?? אין שיפור במצב!! צריך להחליף את ראש הממשלה ואת כל המערכת, ביבי צריך להיות ראש הממשלה הבא

אכן פיגוע קשה באשמת המתנחלים...

פיגוע רודף פיגוע, וכמובן תמיד מאשימים רק את המחבלים. אבל בעצם מסתבר אחרי כל פיגוע שלא רק המחבלים אשמים אלא גם המתנחלים הפושעים. הרי כולם יודעים שהמצב הבטחוני על הפנים ושהבטחון של המתנחלים הוא לא בדיוק בטחון, אז מה פתאום המתנחלים מסתובבים שם בשעה שכבר חשוך בחוץ. אחר כך שלא יתפלאו למה יש כל כך הרבה הרוגים. אני מאשים לא רק את המחבלים בפיגועים אלא גם את המתנחלים, איך הם יכולים לקחת על עצמם את האחריות להסתובב בשעת ערב מאוחרת בחוץ. מישהו יכול להבטיח להם שהם יחזרו הביתה בשלום?!? צה"ל יכול להבטיח להם בטחון של 100%?!? המתנחלים לוקחים על עצמם את האחריות ואחר כך מאשימים את צה"ל שהוא לא נותן להם בטחון. המתנחלים הפושעים האלה צריכים לשבת בכלא ולא להסתובב בחוץ.

מ ש ו ט ט

New member
זה בזמן תפילה

ולתפילות יש זמן מסויים, רוצה לזלזל באמונה שלהם? חשבתי שהשמאלנים הומנים. מסתבר שהם הומנים כלפי כל אדם בעולם, רק לא כלפי העם שלהם.

Sמית

New member
לפי הסברה שלך גם אתה פושע !

סלח לי אך אתה באמת מדבר שטויות !!! אתה אף פעם לא יוצא לבלות? לא עולה לאוטובוסים? גם על ירושלים, חיפה, תל אביב, מצר ובעצם עם כל המדינה צה"ל צריך להגן, אז מה פתאום אתה יוצא החוצה? ולמה אתה נשאר בבית? אולי מחבל ישתלט על הבית שלך ובאותו הזמן יהרוג חייל שיבוא לחלץ אותך ? אז תאשים את עצמך ? אתה צריך, לפחות לפי מה שאתה כותב. אז מסתבר שכל אזרחי מדינת ישראל צריכים להיות בכלא ולא להסתובב בחוץ.... או שפשוט כדי שאתה תשב בכלא בכדי שלא יהיו לך אחר כך יסורי מצפון שבגללך נהרגו אנשי ביטחון...

EverMan

New member
לפי איזו מפה מדינית

יש"ע שייכת לישראל ? לפי איזה חוק ? לפי איזה מפה בכנסת תמצא זאת ? לא תמצא. במדינה יש לנו זכות להתנחל ולהתיישב - לא בשטחים שאינם שלנו. דיי לדמגוגיה בגרוש הזו.

EverMan

New member
מה הקשר בכלל ?!

זה אותם חיות במדינה אחרת , אז זה לא ביש"ע זה בחו"ל ... למה לשחק ראש קטן ?

מ ש ו ט ט

New member
הקשר

אמרת שהאשמה לטבח במתנחלים היא במתנחלים, ובגלל שהם לא באיזור שמוגדר שטח מדינת ישראל, כי אם הם היו במדינה כמו נגיד על אוטובוס או בקניון וזה היה קורה - אז אשמת המחבלים. אבל בחו"ל זו גם לא אדמת ישראל... מה קשור ראש קטן?

CANDY MAN

New member
אם ישראלי מגיע לעירק (שטח אויב)....

ונרצח שם אז זו אשמתו... אין לצפות שזאת תיהיה אשמת המדינה...

EverMan

New member
לא אמרתי שאשמת הטרור במתנחלים

אמרתי שזה שהם מפקירים את עצמם בשטח אויב זו אשמתם. זה כמו שתגיד שאתה עלול למות ממכת ברק - זה אפשרי - והברק אשם ... אבל שאתה עומד על הר עם אנטנה מברזל ... זו כבר אשמתך.

Sמית

New member
רבין

גם כן יצחק רבין... פושע (רוצח) מספר 1 אשר תרם רבות למצב שבו אנו נמצאים כיום !!! רק להבהיר- אני בשום פנים ואופן לא מצדיקה את רצח רבין כמו כל רצח אחר! אך יש לנו מזל שהוא כבר לא בין החיים - הוא עוד היה גורם להשמדת העם היהודי-ישראלי !!! "המשכים להורגך - השכם להורגו"

yoavl1

New member
אני מבקש מחברי הפורום...

השמאלנים והימנים, שלא להגיב לכזו הודעה. אני לא יכול לחייב אתכם,ואולי אתם לא מסכימים איתי, אבל אני מעכשיו לא מגיב להודעות של sמית הזה. אני מאוד נהנה לנהל פה ויכוחים עם ימנים ושמאלנים גם, אבל כשזה תחת איזהשהו הגיון. יואב.

Turquoise19

New member
../images/Emo41.gifנקודה למחשבה

קשה להאשים מישהו במה שקרה אתמול, כי זה כבר הפך לדבר שבשגרה. אני למשל, לא ממש התרגשתי מזה ונשארתי מרותק אל מול מסך הטלויזיה, אלא יצאתי והמשכתי בחיים שלי (יש ברירה אחרת?). את מי שתמיד אפשר להאשים בעקיפין זה הממשלה, שבמשך 20 חודשים הם לא למדו שם למעלה שתמיד אפשר להשיג מטרות בעזרת צה"ל, אבל לא רק בעזרת צה"ל. אמנם אריק שרון ניסה להוכיח לעולם שהוא מנסה לדבר עם ערפאת והכל טוב ויפה, וגם להוכיח לעולם שערפאת לא רלוונטי (כן... הוא לא רלוונטי), אבל לעולם יש פיוז קצר וזכרון קצר יותר, והבעיה היא שלנו יש מדינה ולהם יש "רשות", או טריטוריה שרחוקה להיות מוגדרת כמדינה או אפילו אוטונומיה בימינו, וכאן קבור הכלב. ברגע שמישהו באמת יתאמץ לשבת איתם מסביב לשולחן אחד, ישמע את מה שיש להם לומר, יתפשר כמה שאפשר (בגדר המותר, וכן מיסטר "מולדת", גם לפנות כמה התנחלויות יותר לא רלוונטיות מערפאת), ויחתמו על הסכם שמתישהו יגרום להם להכריז על מדינה עצמאית.. ואח"כ לראות כמה טוב הם מסוגלים לבנות מדינה, ובמידה וזה לא יקרה, אז להשתמש בצה"ל. מוזר שעד היום לא חשבו על הטקטיקה הזאת, נראה לי שהיינו משיגים יותר!

CANDY MAN

New member
רבין נכון?

כי פעם אחרונה ששמעתי מישהו מהשמאל הוא אמר שרבין הפר את הסכם אוסלו כבר בדברים הקטנים שלא היו משמעותיים בשבילו אבל כן היו בשביל הפלשתינאים... רבין היה הראשון שהפר את הסכמי אוסלו מפני שאפילו הוא ידע שהם כישלון, ביבי עשה זאת מאוחר יותר מפני שהוא הבין שהם לא רלוונטים יותר.

Johnny the Doe

New member
ערפאת הוא הראשון שהפר את הסכם אוסלו

לא רבין. כמובן שגם רבין ידע שהסכם אוסלו נידון להיכשל מראש, כבר בלחיצת היד המהוססת שלו בעת חתימת ההסכם, אך לא הוא היה הראשון שהפר את ההסכם אלא ערפאת: כבר ביום שערפאת חזר מתוניס לעזה הוברחו שני מבוקשים לשטחים, מבוקשים שישראל אסרה את כניסתם, אך למה להתקנטר על דברים קטנים? העיקר אווירת השלום, נכון? ולא רק זה, הם עברו את המכסה המותרת במספר השוטרים הפלסטינים - 40,000 במקום 30,000. לא היתה שום סיבה לעשות זאת מאחר ולאותם שוטרים בכלל לא היתה הכשרה מקצועית. קיבלו מדים וקלצ´ניקובים והנה הם "שוטרים". ישראל שמה לב, אך חרקה שיניים. מה לא נעשה בשביל השלום? ואלו רק שתי נקודות מתוך הפרות רבות נוספות.

למעלה