פיגוע ליד ירושלים... האם כולם במצב תקין?
מ מזל היחידה New member 15/11/02 #2 טוב ליד חברון כנראה לפי הידוע לי יש גם אזרחים הרוגים וחילופי אש וספידודה שלי בסדרררררר מפחיד
מ מזל היחידה New member 15/11/02 #4 לא ברור לי כבר איפה יותר מסוכן? את האמת יש לי פחד בגלל הילדים לא יודעת מה אעשה אם תהיה ממש מלחמה גם כאן בתל אביב מזכיר לי את מלחמת המפרץ ונהיה לי רע
לא ברור לי כבר איפה יותר מסוכן? את האמת יש לי פחד בגלל הילדים לא יודעת מה אעשה אם תהיה ממש מלחמה גם כאן בתל אביב מזכיר לי את מלחמת המפרץ ונהיה לי רע
S spidi2 New member 15/11/02 #7 חמודה שלי.............. אני לא מרשה לך שלא תעיזי להיכנס למחשבות האלה את שומעת אותי או שאולי צריך תוספת אוהבת אותך, ילדת אהבה ולילדי אהבה אסור שתיהיינה מחשבות מהסוג שאת מתחילה שם...... אז תני להן ללכת לישון למחשבות האלה..... ותתחילי לחשוב..... שאת מפסידה את כל ה ים שלנו......
חמודה שלי.............. אני לא מרשה לך שלא תעיזי להיכנס למחשבות האלה את שומעת אותי או שאולי צריך תוספת אוהבת אותך, ילדת אהבה ולילדי אהבה אסור שתיהיינה מחשבות מהסוג שאת מתחילה שם...... אז תני להן ללכת לישון למחשבות האלה..... ותתחילי לחשוב..... שאת מפסידה את כל ה ים שלנו......
S spidi2 New member 16/11/02 #9 עכשיו שימי חיוכי ו../images/Emo24.gifי..... כדי שאוכל ללכת בשקט, למקום שהולכת לעשות בו הרבה רעש ענקקקקקקקקקקקקק
עכשיו שימי חיוכי ו../images/Emo24.gifי..... כדי שאוכל ללכת בשקט, למקום שהולכת לעשות בו הרבה רעש ענקקקקקקקקקקקקק
מ מזל היחידה New member 16/11/02 #10 ../images/Emo13.gifענק רק בשבילך../images/Emo140.gifעשו חיים../images/Emo13.gif
S spidi2 New member 15/11/02 #5 להשאיר לך סוגייה ברומו של עולם../images/Emo35.gif כדי שיהיה לך על מה לדסקס שבת קסומה שתהיה לך
S spidi2 New member 16/11/02 #19 אתה פשוט מתפוצץ מ...... קנאה...... שוב כל ה ים האלה, ואתה לא שם בפעם הבאה... בפעם הבאה... (ואל תנסה לספור את מס´ הנקודות... מיותר )
אתה פשוט מתפוצץ מ...... קנאה...... שוב כל ה ים האלה, ואתה לא שם בפעם הבאה... בפעם הבאה... (ואל תנסה לספור את מס´ הנקודות... מיותר )
S spidi2 New member 16/11/02 #18 מזליקוששששששש.... המלאך השומר שלי.. אני מתה על העונשים שלו.... אל תדאגי לי.... יכולה להתמודד מולו.... שכחת שיש לי אזיקים, חבלים ודבק מגע
מזליקוששששששש.... המלאך השומר שלי.. אני מתה על העונשים שלו.... אל תדאגי לי.... יכולה להתמודד מולו.... שכחת שיש לי אזיקים, חבלים ודבק מגע