פיגוע חבלני בקריית -מוצקין!!!!

*pank

New member
פיגוע חבלני בקריית -מוצקין!!!!

שלושים פצועים. נימאס לי כבר!!! שיכחדו כל בני העוולה. להחזיר להם את השטחים! לגדר אותם היטב! לא לתת להם להכנס לתחומי הקו הירוק. למעט מעטי מעטים שיכנסו לעבוד תחת ביקורת קפדנית. וברגע שהם לא יהיו אוכלוסיה "כבושה" אם הם רק יעיזו לפעול נגנדנו לפוצץ אותם!!! פאנק שנימאס לה כבר מהפלשתינאים באופן סופי ומוחלט! לא רוצה שלום!!! רוצה הפרדה!!! להחזיר כבר את השטחים המקוללים! שום מלחמה! אפילו מובארק כבר צוחק עלינו, רק הפרדה. ומצידי שתהיה זו גדר חשמלית. ופלשתינאי שיתפס בלי רשיון בתחומי הקו הירוק לירות בו ישר. בארצות הברית, אם אדם לא מוכר נכנס לחצר שלך אתה ראשי לירות בו ולהרוג אותו, הגיע הזמן ליישם את זה על האוייבים שלנו. תם שלב הדיבורים צריך להעמיד את הפלשתינאים בפני עובדה. להפרד מהם באופן חד צדדי!!! בזמן שהמתנחלים שומרים עלינו בגופם, אנחנו מתפוצצים. אז בלי טובות מתנחלים יקרים!

nightbird

New member
ובין השורות של פאנק...

יש שוב האשמה נסתרת כלפי המתנחלים. חלוקה של האשמה בין הרוצח לנרצח, בין התוקף למותקף. "אנסים, נמאס מכם, תפסיקו כבר לאנוס! ונאנסות יקרות, תפסיקו כבר ללכת עם ג´ינס הדוק ולגרות אנשים."

*pank

New member
ציפור לילה! מכיוון שאתה מנסה בכוח

לייחס לי דברים שאני לא חושבת אני אבהיר באופן חד משמעי! בכל הקשור לאונס רק האנס אשם!!! ולא משנה מה הקורבן לבש!!!! לגבי המתנחלים אני לא אומרת בין השורות אני אומרת בבירור, יש להחזיר את השטחים כי רק כך נוכל להפטר מהפלשתינאים. וכן חלום חיי זה להפטר מהפלשתינאים כזאת שמאלנית אני, מעולם לא רציתי שלום חם ואוהב איתם, תמיד רציתי רק שקט וחיילים חיים. ולמרות שהמתנחלים חדורי אמונה, ובטוחים שהם מגינים עלינו בגופם, אז אני גם לא רוצה אותם בתור בשר תותחים ואני לא רוצה שהחיילים שלנו יגנו בגופם על המגינים עלינו בגופם. כמובן שנושא השטחים יוכרע באופן דמוקרטי. אתה מבין ציפור לילה, בית קפה שאני יושבת בו קבוע התפוצץ, כל רגע בכל מקום בארץ אנחנו עלולים להתפוצץ. אז כן אני רוצה הפרדה חד צדדית!!!! אני רוצה שלפחות ננסה למנוע את הפיגועים הבאים. במקום להתקיף אותי בצורה זולה. כדאי שתציע פתרון טוב יותר.

resh0

New member
למה???

למה את טוענת "יש להחזיראת השטחים כי רק כך נוכל להפטר מהפלשתינים"? פלשתינים יש גם הנצרת, ביפו, בירושלים... האם לדעתך יש "להחזיר" גם את נצרת יפו וירושלים? בכדי לבצע הפרדה צריך להפריד בין פלשתינים/ערבים, לבין יהודים ישראלים. בכדי לבצע הפרדה שכזאת נדרש תהליך של טרנספר!!! טרנספר של יהודים/ישראלים, טרנספר של ערבים/פלשתינים, טרנספר חד-צדדי, טרנספר דו צדדי, טרנספר בהסכמה, טרנספר שלא בהסכמה... אבל טרנספר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מוכנה להשלים עם תופעות הלוואי המוסריות שבהליך טרנספר?

*pank

New member
resho!

תסלח לי מראש עם אני טועה, אבל נצרת היא בתחומי הקו הירוק וערביי נצרת מקבלים ביטוח לאומי, כשאני אומרת פלשתינאים אני מתייחסת אך ורק לערביי השטחים. אם ערביי נצרת רוצים להיות גיבורים, אז הגיע הזמן להפסיק להם את הביטוח הלאומי. אם ניתן היה להעלים את כל הערבים כבר מחר מבלי שתהיינה לכך השלכות, לא הייתה לי שום עכבה מוסרית. אבל זה בגדר של חלום רטוב. יש להבדיל בין שנאת האוייב, שמווה איום ישיר על קיומך, לבין גיזענות. אילו הערבים היו שכנים טובים ושוחרי שלום שרק רוצים לחיות את חייהם ולפתח את הערים שלהם, גם לא הייתה שום בעיה ללכת לקראתם ולתת להם תנאים מרחיקי לכת. אני חושבת שבשלב הזה אנחנו נגדיר מי פלשתינאי ומי לא! זה היתרון בהפרדה חד צדדית. אם זה היה תלוי רק בי הייתי עושה לערבים טרנספר לחלל החיצון לכוכב הכי רחוק שקיים. תחשוב שאנחנו לוקחים מהם את קלף הכיבוש וגם נפטרים מהם.

resh0

New member
חביבתי, אנחנו לא כובשים!

מדובר בשטח הנתון למחלוקת וכאלו ישנם רבים בעולם. הרעיון אותו את מציגה הוא לגיטימי, אך משום מה אין הוא מקובל בכל אחד ואחד מהסיכסוכים הטריטורייליים על-פני כדה"א. שאלת את עצמך למה? מה, כולם מטומטמים ואינם יודעים את הפתרון הנכון? פאנק, אנחנו רוצים לנהוג ככל העמים, בטח ששל העמים שהצליחו להגשים את משאלתו של כל עם: "לחיות בשלום על אדמתו". העולם לא מטומטם והדרך היחידה המקובלת לפתרון סיכסוכים מסוג זה קרויה "אוטונומיה". עליך להשלים עם המציאות: רובו המכריע של העם סבור שאדמות יש"ע שייכות לארץ ישראל. ישראל תהייה מוכנה לבצע וויתורים מכאיבים בתנאי שיובטח עתידה לנצח, כלומר: שלום אמיתי. בלי סכנה דמוגרפית, בלי זכות שיבה בדלת האחורית, פשוט מדינת היהודים. (נכון שקשה להגדיר מיהו יהודי, אבל קל להגדיר מי אינו יהודי). ישראל תהיה מוכנה להשאיר בתוכה מיעוטים בסדר-גודל מוגבל, למשל הדרוזים, הבדויים והצ´רקסים. לפלשתינים תהייה מדינה ושם צריך להיות עתידם. אם אני עושה טרנספר ליהודים/ישראלים, חייב להתבצע טרנספר מקביל של פלשתינים/ערבים. אם לא יהיה כך, אז אנו הופכים להיות שותפים פעילים בתכנית חיסולה של מדינת ישראל בשלבים.

*pank

New member
resho! אני מסכימה איתך שאנחנו לא

כובשים אבל הערבים נתפסים בעיני העולם ככבושים, וזה הקלף הכי חזק שלהם ובתור "כבושים" הם תחת האחריות שלנו וכל דבר שנעשה להם יגידו, גם כבשתם אותם וגם הרגתם אותם. ככה ננטרל אותם מהתואר. הערבים בחיים לא יסכימו לטרנספר, יהיה פה בלגן שעוד לא היה כדוגמתו. איך אתה מתכוון לפנות אותם. ואיך יגיב העולם? אם התוכנית שלך ברת ביצוע אני הראשונה לתמוך. כי משהי שרוצה להפטר מהערבים יותר ממני.

resh0

New member
התכנית מאוד פשוטה. תתפלאי!

על ישראל להכריז כי החל מתאיך 01/01/02 , לא יזכו פלשתינאי ישראל לבחור ולהבחר לכנסת ישראל ולרשויות מקומיות ותחת זה יקבלו הם זכות זאת בראשות הפלשתינית. זוכרת את הסוגיה בה רצו פלשתינאי מזרח ירושלים להצביע ב"בחירות" שנערכו בראשות הפלשתינית? ניתן להם את מבוקשם! הכרזתה זאת של ישראל (היה ויעבור הליך חוקי בכנסת) היא מותרת עפ"י החוק הבינלאומי, היות ומדינה זכאית לקבוע את אופיה. כך למשל לא כולם יכולים לבחור במדינות ערב. אם למשל היו נערכות בחירות הוגנות בירדן, אז הרוב הפלשתיני המוחלט שם, היה מסלק את עבדאללה מכסאו ומקים מדינה פלשתינית. ישראל תכריז כי החל מתאריך זה יחל מבצע למשך 10 שנים, כאשר ראשוני העוזבים אל תחום הראשות הפלשתינית יקבלו את הפיצויים הגבוהים ביותר, פיצויים שילכו ויפחתו ככל שעוברים הימים. הפיתוי הוא גדול!!! כולה להעביר משפחה מקסימום 40 ק"מ ולזכות לסכום נאה מאוד!!! ישראל תכריז כי מתום 10 השנים הללו, תראה עצמה ישראל חופשית לגרש כל אחד שלא נמצא בישראל ברשות. כל זה לא פוסל קיומו של מו"ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל השעון דופק. ברגע שלא תהיה להם הנהגה פוליטית והארגון יהיה קשה, רבים יעדיפו לקבל את הצעות הפיצויים כי אם לא, ברור יהיה להם שישארו קרחים.

nightbird

New member
פאנק החביבה, אולי תסבירי...

איך הגדר שלך תעצור טילים? ואל תקחי את זה אישית, למרות שאת נסערת. אני באמת שואל.

*pank

New member
ציפור לילה! אני באמת נסערת!

אבל אני אענה לך ברוגע! הגדר לא תעצור טילים. אבל ברגע שהשטחים לא יהיו בידנו, הפלשתינאים לא יוכרו ככבושים. ואז עם הטיל הראשון, נפעיל נגדם כזה כוח, שהם לא ידעו מה נכנס בהם בכלל.

ראובן1

New member
אמרו את זה גם ביציאה מלבנון ../images/Emo18.gif

לא כח לא הרתעה לא תקווה, רק מבוכה ובלבול

nightbird

New member
מה שיקרה אם ניסוג ללא הסכם

כמו שאומר ראובן באמת אמרו את זה גם ביציאה מלבנון וגם כאשר נתנו לפלשתינים רובים. "אם הם רק יעזו..." וכו´. אם אכן נעשה גדר ללא הסכם, אני מניח שיתרחש התסריט הבא: ארגונים פלשתיניים ימשיכו לפגע, באמצעות חדירות או טילים או התקפות גרילה במקומות "שנויים במחלוקת", כמו ירושלים או אזורים אחרים שנשאיר בידינו (ראה הר-דב). אנחנו נגיב בהתחלה בכוח רב, אחר-כך נעבור כדרכנו להפצצות על טרנספורמטורים ושולחנות כתיבה, ולאחר מספר חודשים יסבירו השמעון-פרסים בפוליטיקה ובתקשורת ש"זו לא הדרך" ו"אין מנוס מפתרון מדיני". השמאל ימצא באילו נקודות לפלשתינים יש קייס וצריך להבין אותם. נוותר על מזרח ירושלים, נמסור להם את חולות חלוצה ונסכם על פיצויים לפליטי 48. אחרי מספר חודשים של שקט יתחילו שוב ארגונים פלשתיניים לירות ולפגע בשם זכות השיבה. נגיב בכוח, נעבור לטרנספורמטורים ולאחר מכן לשלב השמעון פרס. וכן הלאה... איך אומרים - בסרט הזה כבר היינו

אבו-דני

New member
ההסטוריה חוזרת בדיוק ההתרחשות

לפני אלפני שנים בצפון אפריקה היום..... שמאלני קרת חדשה נטו לאמץ את הוויתור כגורם שיביא בטחון במקום שהבטחון הגיע בא תאבון גדול לרומא... איך אתם רוצים לחרוש את ישראל במלח בישול או סודיום סולפט?

resh0

New member
על אילו מטרות נכוון???

תשיבי אש אל מקורות הירי??? אך ורק אם מתבע זיהוי וודאי ובתנאי שזה לא יהיה במקום מיושב? מעל ל 97% מפלשתינאי יש"ע נשלטים בידי הראשות הפלשתינית. אנחנו מזמן כבר לא כובשים.

צודקת 100% ../images/Emo29.gif

גדר חשמלית.... להפסיק הספקת מים, חשמל ותקשורת... פתרון מעולה.. רק.. אין את האמיץ שיוציא עניין כזה לפועל....

resh0

New member
הפרדה כן! גדר? לגדר אותם!!!!!!!!!!!

הפרדה ביננו לבין הפלשתינים היא גם הפרדות מפלשתינאי ישראל!!! האם את כמוני בעד טרינספורם של פלשתינאי ישראל אל תוך השטח שייועד לפלשתינים? קו ההפרדה לא יהיה בקו הפסקת האש מ 67 אלא יהיה ריאלי יותר, כלומר כ- 50% מהשטח. אל שטח זה נטרנספר כל פלשתיני (כולל פלשתינאי ישראל) שלא מצוי שם כרגע ומשטח זה נטרנספר כל יהודי/ישראלי המצוי שם כרגע. בסופו של התהליך תהיה : "הפרדה פיזית! אנחנו פה, הם שם". רק כך יהיה שלום. בנתיים: עלינו ללמוד מהאמריקאים כיצד נלחמים מול עם נחוש עם קאמיקאזות: פגיעה מאסיבית בעורף האוייב!!!! ההיסטוריה מוכיחה כי אכן מדובר בפתרון יעיל שבסיכומו של דבר חוסך בחיי אדם. חבל על כל יום שעובר מבלי שנשתמש באופציה זאת, כי לי ברור שידיע היום שאכן זה יבוצע. ותראי איזה פלא!! שורר היום שלום אמיתי בין יפן לארה"ב...

*pank

New member
resho! לפני שאני עונה לך! אני חייבת

לשבח אותך, למרות שאני לא מסכימה עם הדעות שלך, אתה מתבטא תמיד בצורה עניינית ובעדינות נפש. ואני מאוד מעריכה אותך על כך. אני לחלוטין מתנגדת לטרנספר את ערביי ישראל! עמוק בליבי אני מצרה על כך שאני צריכה לחלוק עימם את המדינה הקטנה שלי. אבל זה המצב. דבר אחד אני יודעת וזה שאנחנו לא ארצות הברית! העולם מאוד השתנה והמגמה הכללית היא להשיג שקט ויציבות בכפר הגלובלי! צר לי על ההערה הגזענית אבל ערבים לא הולכים עם שקט ויציבות, מכיוון שהאויב שלנו, הוא אוייב לא שפוי, עלינו להזהר לא להסחף לטירוף שלהם ולפעול כל הזמן בשקול דעת ועם הראש, תוך קריאה נכונה של המפה. לסיום אין אני אומרת שהערבים לא שפויים אלא שכאוייב הם לא שפויים וכמובן שיש הרבה ערבים שקולים והגיוניים שרק רוצים לחיות בשקט בדיוק כמונו.

|zola|

New member
אם כבר עושים טרנספר

(שזה רעיון לא רע אבל לא בטוח אם זה אפשרי וזה עלול להוביל למלחמה) אז לסלק את כל הערבים חד וחלק כולל אלו שהם ערביי ישראל כי למעשה גם ביינהם יש טרוריסטים

resh0

New member
למה להוביל מלחמה? נהפוך הוא!

מדינות ערב תאמצנה את המודל וגם הן תוותרנה על שטחים שלהן בתמורה לטרנספורם של הפלשתינים שבתחומיהן. הרי גם הם מעוניינים להפתר מהפארונקל של המזה"ת... כך תהיה לפלשתינים מדינה גדולה (שטחה יהיה גדול מכל ישראל), יהיה שם קיבוץ גלויות לתפארת של כ- 6 מיליון פלשתינים (יותר אזרחים ממדינת ישראל) ושלום ישרור!!!!

resh0

New member
מדוע את מתנגדת לטרנספר?

האם מפאת עכבות מוסריות? אני לא חושב! הרי את מצדדת בטרינפורם של ישראלים/יהודים. בואי נבחן מצב נתון: הציבור אותו את מכנה "ערביי-ישראל", הם בהחלט יותר פלשתינים מאשר ערבים. רק בישראל נוהגים שלא לכנות אותם בשמם האמיתי. למשל בירדן, קוראים להם פלשתינים. גם בסוריה וגם בלבנון. הם טוענים לקיפוח, אבל במרחק של מקסימום 40 ק"מ ממיקומם הנוכחי, יכולים הם לעבור אל תחום שליטת הראשות הפלשתינית, תחת שלטונם הם! מדוע הם לא עושים זאת? מכיוון שלפלשתינאי ישראל יש תפקיד משמעותי בתכנית חיסולה של ישראל בשלבים. קיבלנו דוגמית באוקטובר!!! אל תגידי שמדובר היה במהומות ספוטנטניות, אני לא מכיר הרבה אנשים שפויים המחזיקים רוגטקות, כיסויי-ראש, שלטים ענקיים, מלאי של צמיגים לשרפה, אלפי דגלי אש"ף... הם מאורגנים היטב ומחכים לשעתם לפעול!!!! ואז... הפצצת הירושימה ונגאסקי אכן הביאה לשקט!!! מכך שזה מתאים לאינטרס של העולם: "שקט ויציבות". תארי לעצמך מצב בו מחר יתעורר הפלשתינים למציאות חדשה בה נהרסו ערים באופן משמעותי: עזה, רמאללה, שכם ג´נין...ונניח גם אלפי הרוגים ומיד בבוקר ינצור צה"ל את נשקו. מה לדעתך יקרה? אני אסביר לך מה יקרה: מעמדו של עראפת יגיע לשפל והוא יברח לתוניס או שיחוסל במסגרת מלחמת החמולות העקובה מדם הצפויה שם על משרת הראיס ואל תגידי לי כי אינך מודעת לתחרות ולהכנות שעושה כל אירגון שם, כולל מודיעין על האירגונים האחרים. האיראנים ישפיעו, העולם לא יתן כסף, לא יהיו מקומות עבודה לאנשים אז יאחזו בנשק ואחד יחסל שם את השני! במקביל נחכה אנו לטעות של פלשתינאי ישראל כדי לנצל את מצב החרום ולטרנספר אותם! הרי מדובר במלחמה. אט אט יאזל מלאי הנשק והתחמושת וראיס חדש יעמוד בפני מציאות חדשה. ומה איתנו? בהתאם להתפתחויות ולתנאי השטח החדשים, תעלנה הצעות חדשות שיבחנו ע"י הציבור והציבור יכריע בבחירות. נסיגה חד צדדית תוך טרינספורם של 400000 ישראלים והשארת 1.2 מליון פלשתינים בתוכנו, מהווה חלק גלוי בתכנית חיסולה של ישראל בשלבים ואין לי חשק להיות שותף פעיל בתכנית זאת. מוטב שנמתין למותו/חיסולו/ניטרולו של עראפת, נראה כיצד יתפתחו העניינים ואח"כ נקבע את מדיניותנו. בנתיים... מכות חזקות בעורף האוייב!!!!! זהו המתכון היחידי שיש בו כדי לעצור את המתאבדים וזה הוכח בהסטוריה. כרגיל אשמח לקבל תגובות ענייניות שמאפשרות פיתוח דיון פרודוקטיבי.

למעלה