פיגוע הכפר סבא!!

duby3

New member
../images/Emo104.gifדי!!!די!!!די!!!../images/Emo53.gif

די!! נימאס לנו מפיגועים כל פעם מחדש. נימאס וזה סופי!!! הגיע הזמן להרוג את המחבלים ליפני שהם גדלים ומסוגלים לבצע את זממם!!! את זה אומר מי שניפגע בדיוק ליפני שנה בפיגוע ירי. די!!!!!!!!!

חני10

New member
מגי - בן אהרון , צור דחוף קשר

אני לא בבית, לא זוכרת את המספר שלך בע´פ או כתוב פה מיד.,.. אני לא באיסי....אני אצל אחותי.... אתה לא רוצה שאכנס לפניקה....נכון??????

maxima

New member
האם אתם מרגישים כמוני......|פצצה

מתוסכלת וחסרת אונים הם הורגים והורגים בנו אין לדבר סוף ואין מי שיעשה מעשה כלשהו כדי שההרג הזה יפסק אנחנו בשר תותחים נשמתי זועקת בדממה אין מי שישמע דמינו הפקר. צריך להוריד עליהם מכה אדירה......... שישבו שנים ללקק הפצעים

מקסימה, אכן יש תחושת אין אונים,

והכל נראה שחור ומאיים, אבל האמונה בנו קיימת.
לא יכולה להבטיח לך מתי לא יכולה להבטיח לך איך אבל יהיה גם שקט מתישהו.

maxima

New member
באה.........זה מאד

מיאש ומדכא כל המצב מי יודע מתי יהיה שקט כל כולי זועקת כל תא בגופי זועק אני כולי זעקה גדולה ואדירה ואין ביכולתי לעשות דבר ואף אחד לא עושה דבר

bertap

New member
אם לא כאן בטוח בעולם הבא

עברנו כאן את כל 7 מהדורי הגהינום. נעבור לשם לגן עדן מובטח

redredole

New member
הפיגוע בכ"ס אני בסדר.

בשעה 18:10 שמעתי פיצוץ אדיר מכוון כפר סבא, הייתי במרחק של כמה מאות מטר מהמקום בקו אוירי, שניות אחרי הפיצוץ ראיתי עשרות ניידות משטרה מתחילות לדהור לכוון העיר, ומיד הבנתי שהיה פיגוע.

שלום שלום

כמוכם, שומע את החדשות. קול הנפץ שנשמע בדירתי, לא היה שונה, מ"בומים" כאלה ואחרים שאנחנו שומעים כאן מדי יום. רק צפירת הניידות לאחר מכן, העידו, שקרה משהו חריג. השאר על פי דיווחי הטלביזיה. "קניון ערים" בכפר סבא איננו קניון מקורה. אלה מרפסות פתוחות, דוגמת רחוב, שהחנויות פרושות לארכן. נכון, בקיץ, חם שם, רק החנויות ממוזגות. בחורף, המרפסות הפתוחות עומדות בפני משבי רוח וגשם. אבל כנגד פיגוע, התיכנון יעיל מאד. החנות שנפגעה, בפינת הקניון. בקומת הכניסה. ככל הנראה גם האבטחה ההיקפית היתה יעילה. כך, על כל פנים, לפי השערת המשטרה. אחד ההרוגים, המאבטח שניצב במקום.

שרונהה

New member
רדרד ובן אהרון........./images/Emo24.gif

זה לא קל להיות עד ראיה/שמיעה לפיגוע.... אני יכולה להבין איך אתם מרגישים..... אני גרה לא רחוק ממסעדת "מצה" והייתי עדת ראיה/שמיעה לאותו פיגוע קטלני שבו נהרג משה לוין ז"ל אבא של חברה של הבת שלי ושל קרלוס ירושלמי ז"ל - שהיה חבר לעבודה..... ועוד רבים וטובים.... זה פשוט נורא!!!!!! אני אתכם מחזיקה אצבעות...... ולואי וזה יהיה הפיגוע האחרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
תודה לשניים שצלצלו להודיע

שהכל בסדר איתם................ תודה.......לכם......

מרגישה נורא ../images/Emo7.gif

השערות מלבינות לי בראש , הפחדים והדאגות מוסיפים קמטים .. אין תשובות הטלפונים לא עונים ... הזמן עובר והמחשבות טסות ... אוףףףףףףףףףףףףףףףף עד שגמרנו את ההתפקדות החסרתי פעימות עכשיו נרגעתי ... עכשיו שקט ... עכשיו כולם בבית ... ומחר אני שוב בקניון ... כי ככה זה חיים ב"חרבון"

שרונהה

New member
בוחרת בטוב........./images/Emo24.gif

שמחה שההתפקדות עברה בשלום המשיכי לבחור בטוב יהיה טוב.......

למעלה