פיגוע בת"א

firbi

New member
פיגוע בת"א

כפי ששמעתם או לא היה פיגוע בת"א נהרגו ארבעה אנשים אני כותבת על זה התייחסות בהודעה כי חשוב לדבר גם על דברים כאלה כי זה גם לצערי חלק מהמציאות העצובה שלנו ואני עכשיו נמצאת במסוף טאבה ששם היה פיגוע לפני יותר מארבעה חודשים וגם בן דוד שלי נהרג בפיגוע אז יש לי רגישות יתרה לנושא ובחרתי להתייחד איתו בהודעה הזו אז בבקשה תעצרו ותחשבו רגע על האנשים שאיבדו את החיים שלהם באמצע בילוי תמים שרק רצו להנות בו משאירה אתכם עם נימה קצת אחרת ונקודה למחשבה... אלה

כן את צודקת../images/Emo101.gif

כן את צודקת שצריך לעצור רגע ולחשוב, להעריך כל יום בחיים שאתה בריא, נושם וחיי, אנחנו נוטים לקחת את זה כדבר מובן מאליו ולשכוח את היותנו עדינים וזמניים ביותר, חסרי אונים מול התופת של החיים. הצטערתי לקרוא שגם את הצטרפת למשפחת השכול, אני וכל הפורום משתתפים ברגע העצוב הזה

../images/Emo16.gif

כמה שאת צודקת. במקרים כאלה אנחנו צריכים לעצור רגע ולהודות על כך שאנחנו פה.
"ממנטו מורי"
יהי זכרם ברוך של כל ההרוגים.
החלמה מהירה לכל הפצועים

galosh14

New member
../images/Emo16.gif...

החלמה מהירה לכל הפצועים.. כולכם ממש צודקים, אנחנו צריכים להעריך את זה שאנחנו נמצאים פה-חיים..!! משתתפת בצערם של משפחות ההרוגים- יהי זכרם ברוך
יום טוב לכולם..

בוֹטן

New member
../images/Emo16.gif

אני שונאת את זה, כל כך שונאת את זה. אתמול, 3 שעות לפני הפיגוע אני ישבתי שם, בדיוק איפה שהמחבל התפוצץ. ישבנו בפינת הרחובות יונה הנביא והרברט סמואל, מתחת למועדון הסטייג', וצחקנו, כי בדיוק ביום חמישי היה לנו מבחן עצום על המנדט והרברט סמואל לקח חלק חשוב בחיינו בשבוע האחרון. הייתי בהופעה של דניאל סלומון במגדל האופרה בצהריים, ואחרי זה הלכנו לים ובגלל שהטרמפ שלנו הביתה התעכב כמה שעות, הלכנו וישבנו במאפיית אבולעפיה, בדיוק איפה שנהרגו אתמול 4 אנשים. ישבנו שם כמה שעות טובות, ובכל רגע מהשעות האלה המחבל היה יכול לבוא ולהתפוצץ, לא היו חסרים אנשים בשעות האלו. כששמעתי על הפיגוע הלכתי הלכתי ופתחתי טלוויזיה. זה מזוויע לראות גופות מפונות ממקום שלפני כמה שעות ישבתי שם. הרגשתי כל כך רע ולא יכולתי להפסיק לבכות כמה שעות, רק ככה קולטים כמה החיים קצרים וכמה החלטה אחת קטנה יכולה לקטוע אותם. שבוע הבא נימרוד מופיע במגדל האופרה, שנמצא בפינת הרחוב שהיה הפיגוע. לי כרגע לא מרשים ללכת, ואני גם לא בטוחה שאני רוצה. נכון, בטוח זה לא יקרה פעמיים באותו מקום וגם האבטחה שם תלמד מטעויות [מצערות], אבל עדיין, זו הרגשה שיהיה קשה לי להתמודד איתה. מה אתם עושים? הולכים או לא?

Sheygets16

New member
ובהרחבה -

זה לא שווה את זה. בחדרה ובנתניה אני לא עוברת במקומות שהיה בהם פיגועים לפני כמה שנים. אז אני ממש לא הולכת לעמוד במקום שהיה בו פיגוע רק לפני שבוע. זה ממש מצמרר אותי

GalitLondon

New member
צריך להמשיך

אין מה לעשות.. החיים ממשיכים.. אני אלך להופעה בכל אופן.

firbi

New member
לבוטן וכולם

קודם כל תודה לכולם על ההתיחסות והשתתפות בצערי רציתי לתקן משהו לפי ההודעה זה נשמע שבן דוד שלי נהרג בפיגוע בטאבה אבל הוא נהרג בפיגוע בנמל אשדוד הייתי אתמול במסוף טאבה כי שם אני משרתת בין היתר באילת. המסוף הוא דקה מהילטון טאבה וחברות שלי היו עדות לפיצוץ העז שארע ולמראה המלון הבוער ולנהירת הנוסעים הרבים לבקורת הדרכונים . יום אח"כ שעשיתי משמרת הייתי עדה לדרכונים שרופים מכוניות מנופצות והלם רב אני נמצאת הרבה במסוף ולפעמים אני עוצרת לחשוב על הפיגוע כשהמלון בזיות העין שלי. בוטן אני מבינה את המצוקה שלך ואת ההלם כי היו בנות שלא רצו לחזור למסוף לעולם את רק צריכה להודות למה שאת מאמינה בו שהציל אותך ודווקא ההופעה תראה לך שאת המנגינה אי אפשר להפסיק וחייבים להמשיך לנגן כי אם לא נתמוטט

תרין

New member
../images/Emo16.gif

לצערי משפחת השכול רק הולכת וגדלה. אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שנאמר, חוץ מלהגיד שאני מזדהה עם מה שניכתב ושאני משתתפת בצער המשפחות ומאחלת החלמה לפצועים. ולך אלה, רציתי להגיד שאני מכירה את כאבך מקרוב, גם אני איבדתי בן - דוד בלבנון לפני שלוש שנים. ולכן אני כ"כ מזדהה כעת עם אותם משפחות, הרי כל מקרה כזה רק מעלה לך את אותו יום ארור, שבו התקבלה השיחה הנוראית...

זה כ"כ נכון

צריך להעריך כל רגע בחיים וצריך להנות מהחיים צריך להרגיש שכל יום עושים משהו שממלא את הנשמה! אני כ"כ מעריצה אותך על מה שכתבת! הבעת פה במילים את מה שרובנו מסוגלים רק לחשוב!!!

אלה אני מישתתפת בעצרך!!../images/Emo16.gif

היי מתוקה קוראים ללי ספיר אלפסי ואני בת 11 מפורום מאיה בוסקילה ואני ממש אבל ממש מיצטערת!!!!!! מקווה שקצת ניחמתי אותך ספיר אלפסי מפורום מאיה בוסקילה!!...
יהיה ברוך זיכרם של כול ההרוגים
החלמה מהירה של כול ההניפגעים

למעלה