פיגוע בת"א...

lulla b

New member
פיגוע בת"א...

נכון לעכשיו יש 15 פצועים שפונו לבי"ח 5 במצב קשה...

SMOLANIT1

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif

זהו? אין יותר צוות נזק?... כמה אירוני שהוא נפטר במוצאי יום השואה.

בטח אם הוא היה יכול...

הוא היה עכשיו מספר בדיחות שחורות על המוות של עצמו... כמה אירוני, כמה עצוב... יהי זכרו ברוך. (כן, אני יודע שלא כתבתי כאן אף פעם. אבי הפנה אותי לפה).

Black dog

New member
תארתי לעצמי

שמספר אנשים בנוער מרצ הכירו וכמוני לא יבינו מאיפה זה נפל . אתמול יצאתי למועדון בתקווה להנות מעוד ערב "פרי סטייל" של שלישי ב"מייקס פלייס" , כל זאת אחרי שהבנתי שלהופעה בבארבי אני לא אגיע בזמן ושאין לי מגן בגלל השביתה . כשאני נוסע ברחובות עירי לאסוף את חברי בסביבות 22:30 חבר שלי מחליט שהוא מפחד שהשביתה תבוטל ויהיה מגן הסתובבנו ונשארנו ברעננה ... כל כך קרוב ושהבנתי מה היה הבנתי כמה מזל יש לי , עד שאח שלי התקשר וספר על חבריו הפצועים ועל ... יהיה זכרו ברוך והחלמה מהירה לנפש משפחתו כמובן החלמה מהירה גם לכל הפצועים ..

יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אני כותבת את ההודעה הזאת בשבילי, ובשביל כל אנשי הנוער, שחברים בקהילות רוקי, במה, משחקי תפקידים והפארק. אתמול נלקח מאיתנו בפיגוע רן ברון, בןאדם שהיה יקר לי ולעוד רבים. רן היה חבר בצוות נזק, והופיע בערבי במה, וברוקי. הוא היה בן אדם מדהים, שאיש מאיתנו לא יוכל לשכוח. רן, אני אוהבת אותך.רן, אני מתגעגעת, ואני בסך הכל רוצה ממך עוד חיבוק אחד. ההלוויה תצא מחר בשעה חמש בערב מבית העלמין בקרית שאול. יהי זכרו, וזכרם של שאר הרוגי הפיגוע, ברוך.

ייתי אתמול בלילה בערב לזכרו של רן

שעשינו בפארק הלאומי בר"ג. זה אחרי שאת יום רביעי העברתי עם כל החברים אצל דיקי בבית (שהרוקיסטים מביניכם בטוח מכירים), הלוויה וטביקורים בבית המשפחה. נאמרו המון דברים על רן. המון סיפורים, נרות, תמוןנות. כולנו עדיין לא מעכלים, וטכולנו נתגעגע.

למעלה