פיגוע בתחנת אוטובוס

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo59.gifהפיגוע בצומת גהה ז'בוטינסקי

פיגוע בתחנת אוטובוס
הפיגוע בצומת גהה ז'בוטינסקי

ישראל ב

New member
בטלויזיה הודיעו על 3 הרוגים + 10 פצ

בתחנה מתחת לגשר גהה
תחנה של קו 504 לרעננה 567 לכפר סבא ויש עוד קווים שם בתחנה.
בטלויזיה הודיעו על 3 הרוגים + 10 פצ
פצועים. החלמה מהירה לפצועים. נקווה שלא נפצעו קשה מידי.
לזכר ההרוגים.

A-T

New member
היתה לי הרגשה שזה יקרה שם

פיגוע בתחנת אוטובוס
אני מכיר טוב את התחנה הזאת. רק אתמול ושלשום חיכיתי בצומת גהה לקו 286. תמיד מחכים שם גם פועלים מהשטחים. עצוב מאוד

צחקן2

New member
שטחים, גם פ"תיורשלים ת"א ור"ג זה...

אני מכיר טוב את התחנה הזאת. רק אתמול ושלשום חיכיתי בצומת גהה לקו 286. תמיד מחכים שם גם פועלים מהשטחים. עצוב מאוד
שטחים, גם פ"תיורשלים ת"א ור"ג זה...
ב"ה שטחים.... . אח שלי היה שם לפני שעה... !.

בתחנה הזו עומד גם 286, אכן עצוב../images/Emo16.gif

בתחנה הזו עומד גם 286, אכן עצוב

ונכון מאוד תמיד מלא שם ערבים, שם ובפינה ממול.

צחקן2

New member
עצוב אבל צריך להמשיך לחיות!.

בתחנה הזו עומד גם 286, אכן עצוב

ונכון מאוד תמיד מלא שם ערבים, שם ובפינה ממול.
ב"ה ולא להתקפל בבית. אותי הטרור לא מפחיד.... . אם האלהים ירצה שאמות אמות ואם לא ירצה לא אמות.. . זה לא אומר שאלך לרמאללה וזה לאומר שלא אלך לת"א.

אוהד11

New member
יהא זכרם ברוך ולפצועים החלמה

ב"ה ולא להתקפל בבית. אותי הטרור לא מפחיד.... . אם האלהים ירצה שאמות אמות ואם לא ירצה לא אמות.. . זה לא אומר שאלך לרמאללה וזה לאומר שלא אלך לת"א.

צחקן

New member
קרוב משפפחה שלי נהרג.... ../images/Emo10.gif.

קרוב משפפחה שלי נהרג....
.
ב"ה או ליתר דיוק רחוק משפחה שלי.... . הוריו היו בבר המצווה של אחי... קרובחים שלי מצד הסבתא
.... .

ארזS

New member
אני ממש בדיכאון ../images/Emo7.gif

קרוב משפפחה שלי נהרג....
.
ב"ה או ליתר דיוק רחוק משפחה שלי.... . הוריו היו בבר המצווה של אחי... קרובחים שלי מצד הסבתא
.... .
אני ממש בדיכאון

אתמול בפיגוע נהרגה בת של חברים טובים שלנו. אדוה פישר ז"ל מכפר סבא. אני זוכר אותה כשהיא נולדה. תמיד כשיש פיגועים זה נורא כואב ועצוב. אבל כשזה קרוב אליך זה כואב פי כמה וכמה. ולחשוב גם כמה פעמים שאני עמדתי בתחנה הזאת כדי לנסוע לרעננה בקו 504 או עם 567 לצומת רעננה כשלא היה 504 . גם אשתי עמדה שם המון פעמים. לפני שעברנו לרעננה היינו גרים שם בקרית הרצוג שזה ממש סמוך לצומת גהה. ממש שתי דקות מהצומת הזאת. מי יתן ולא נדע יותר מצרות !!! ושנשמע רק בשורות טובות !!! אמן.
4 נרות לזכר ארבעת ההרוגים אתמול.

צחקן

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני ממש בדיכאון

אתמול בפיגוע נהרגה בת של חברים טובים שלנו. אדוה פישר ז"ל מכפר סבא. אני זוכר אותה כשהיא נולדה. תמיד כשיש פיגועים זה נורא כואב ועצוב. אבל כשזה קרוב אליך זה כואב פי כמה וכמה. ולחשוב גם כמה פעמים שאני עמדתי בתחנה הזאת כדי לנסוע לרעננה בקו 504 או עם 567 לצומת רעננה כשלא היה 504 . גם אשתי עמדה שם המון פעמים. לפני שעברנו לרעננה היינו גרים שם בקרית הרצוג שזה ממש סמוך לצומת גהה. ממש שתי דקות מהצומת הזאת. מי יתן ולא נדע יותר מצרות !!! ושנשמע רק בשורות טובות !!! אמן.
4 נרות לזכר ארבעת ההרוגים אתמול.

ronatd

New member
אני הייתי שם אתמול

לארבעה

שבין רגע איבדו את חייהם
אני הייתי שם אתמול
נסעתי בקו 164 מפתח תקוה לרחובות, שעובר גם בצומת גהה. הייתי שם כחצי שעה, להערכתי, לאחר הפיגוע. כמובן שהיו אמבולנסים, והרבה בלאגן. האוטובוס לא יכול היה לפנות שמאלה, אז נסענו ברחוב אהרונוביץ בבני ברק, ואח"כ ברחוב כהנמן. יהי זכרם של הנופלים ברוך, והחלמה מהירה לפצועים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה