פיגוע... בראשל"צ.

ozzz64

New member
חיסול חשבונות בעולם התחתון .

הם סוגרים חשבונות לקראת כיפור , הלואי ויחסלו אחד את השני , רק חבל שהם פוגעים באזרחים תמימים .

מיקי 43

New member
הבנת הנקרא

בכל מקום כתוב הערכה רקע פלילי והגאונה מחליטה פיגוע ממש דוברת השב'כ בשביל מה לזרוע פניקה ולהעכיר את האווירה? זה עושה לך טוב? גורם לך לרטיבות? ככה את מראה בדיוק מי את !

אוהב אדם

מצידי שיהיה לו רטוב כמה שרוצה אנדב לו גם חיתול.. רק שיבדוק את המילים שלו לפני ה "שלח".

מיקי 43

New member
התגובה של עוז בסדר

אין לי בעיה עם זה שהם מחסלים אחד את השני אבל יש לי בעיה עם כאלה שיושבים בניכר מותחים ביקורת ומשיאים עיצות שבטח קיבלו מאיזה גוי שיכור באיזה פאב

יו ...מיקמיקון בונבון

זה מה שקורה כשעוזבים אותך לבד?????... הכצעקתה... אתה מעיז להתעסק לי בלחות שבי... מקל ראש בכל מה שמגרה לי...נו נו נו...{מייד לפינה עם הקולר והליש} עכשיו לנושא... סורי שהדיליי שלי בהקלדה אינו תואם תגירסה החדשה של דוברת השב"כ...{להבא ורק בשבילך נבצע תיאום ציפיות וטעימות} ני בסך הכל פ'תחתי ת'רדיו וזה מה שנשמע ברקע...{עושה חשק להרטיב...י'ה .}

N D R

New member
סרט שהולך עד הסוף

שגרת הסירנות, שגרת הדריכות האובססיבית שגרת ה"אין אלוהים"

אתה מוזמן

אתה מוזמן לכתוב את התגובה הזו באתר שלו, אני יודעת שזה ישמח אותו. (לידיעתך... נפתח חוג שח למבוגרים בכול יום שני בערב..)

לרא שרוצה להשוויץ

א בל שלשום זכיתי במקום הראשון בטורניר השח האזורי ובצק על סך אלפים ושבע {שבע?} דולר... כבר אמרתי שאינני רוצה להשוויץ? הא? נא נה נא נה...מי אלוף...הא? בשבילך שיר...ימין למטה ולהגביר את הווליום.

אלפיים ושבע../images/Emo35.gif

סחיקה
גם סחה על המקום הראשון
והסרט... אותו אהבת?

יערית

New member
חשדנות מבורכת בעיניי../images/Emo45.gif

אין לנו ברירה אחרת!!! אגב ,בתחילת הסירטון היה כתוב בחור רגיל ,אנימיד נכנסתי לכוננות ספיגה "נו מה הפעםםםםםםםםםם?"
ממליצה לכולם להיות עירניים,ברגע שעוברים פיגוע,כל תנועה וכל אדם תמוהה חשוד בעיניי.

למעלה