פיגוע בנתניה

KiShKooSh

New member
פיגוע בנתניה!

4 הרוגים בפיגוע ליד קניון השרון הפיצוץ אירע ממש בכניסה לקניון, סמוך לעמדת השומר 35 בני אדם נפצעו, מהם 7 באורח קשה ו-4 בינוני מייחסים את הפיגוע לגדודי אל אקצה, אבל הם מכחישים

KiShKooSh

New member
פיגוע בנתניה

4 הרוגים בפיגוע ליד קניון השרון הפיצוץ אירע ממש בכניסה לקניון, סמוך לעמדת השומר 35 בני אדם נפצעו, מהם 7 באורח קשה ו-4 בינוני מייחסים את הפיגוע לגדודי אל אקצה, אבל הם מכחישים

shirkan21

New member
../images/Emo16.gif

ולא נורא שנפתח לך פעמיים

../images/Emo80.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

Mini Monster

New member
אני מכירה את אחד ההרוגים../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

הייתי בשוק! זה אבא של החברה הכי טובה שלי!!!! אני מתקשה לעכל!

8ortal8

New member
מה?../images/Emo12.gif ואי../images/Emo10.gif

עצוב. כ"כ עצוב!
אבל תהיי חזקה, בשבילך ובשביל חברה שלך!

אוי. כמה נורא.

חיבוק גדול גדול לחברה שלך. לא יודעת מה להגיד לך חוץ מפשוט תהיי שם בשבילה, מה שהיא צריכה. תלכי לפי הקצב שלה.

אוי...

אני באמת לא יודעת מה להגיד פשוט תהיי איתה ותנסי לתת לה תמיכה זה הדבר שהכי יכול לעזור עכשיו אני חושבת

danit1234

New member
וואי זה באמת קשה לעכל

אני לא אגיד שאני מבינה אותך או את חברה שלך כי עד שאני לא יעמוד במקומך אני לא יבין חלילה וחס שלא נדע מצרות אבל מה שחשבו שתהיי חזקה כדי להיות שם בשביל החברה שלך כי הדבר שהיא הכי צריכה זה צמיכה ומישהו שיהיה שם איתה ולצידה כמה שקשה לעכל לה זה בטח עוד יותר נורא תעזרי לה תראי לה שיש מישהו שתמיד שם בשבילה כי היא באמת תזקק למישהו כזה כדי להתמודד עם הדבר הנורא הזה תהיי חזקה!

mary17

New member
תתמכי בה כמה שאת יכולה

היא הכי צריכה את זה תגידי לה שלא משנה מה תהי לידה היא תהיה בסדר אל תדאגי תשדרי אופטימיות ותגידי לה שלא משנה מה יקרה בסוף הכל יסתדר תמסרי לה את תנחומי

Mini Monster

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הייתי אצלה ו..

היא שבורה! לגמרי
כשניכנסתי אליה הביתה ראיתי אותה, והעיניים שלה היו אדומות כאילו היא בכתה כבר יומיים ברציפות. באתי אליה וחיבקתי אותה, ואז היא פרצה בבכי, והתחילה לרעוד, וזה היה נורא!! לא יכולתי להחזיק את הדמעות בגרון וגם אני התחלתי לבכות. אמרתי לה שאני יהיה כל הזמן לידה בימים הקרובים, ושיהיה בסדר. לא היה לי הרבה מה להגיד... עזבתי אותה אחרי שישבתי אצלה 3 שעות, וכל הזמן הזה ישבתי לידה, והחזקתי לה את היד. היא במצב נורא! כשהיינו אצלה יצא לי לראות חדשות ומה מראים שם? את המשפחה של המחבל המתאבד בוכים עליו. אני הייתי בשוק! איך מעזים במדינת ישראל שאיבדה כעת 5 מאנשיה הטובים להראות את משפחתו "המסכנה" של המחבל הארור?! שאלה שאני צריכה לחשוב עליה, וגם אתם... לילה טוב ושקט לכולנו. דרך אגב, סליחה על המגילה.

8ortal8

New member
../images/Emo4.gif

כ"כ עצוב לשמוע
אני מבינה את זה, גם אבא של חברה שלי נפטר שנה שעברה, אומנם לא מפיגוע אבל.. היא הייתה שבורה, היא לא דיברה שלושה ימים, לא נגעה באוכל, בקושי שתתה, בקושי זזה.. אני מאוד מבינה את זה.. קשה לראות את זה..
אבל אין ברירה, את חייבת להיות חזקה בשבילה! היא צריכה אותך מאוד ברגעים כאלה.. גם אם סתם תהיי לידה ותשתקי.. זה יהיה טוב.. מקווה שיהיה רק טוב

../images/Emo80.gif איזה מסכנה!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מקווה שהיא תרגיש טוב בזמן הקרוב
וזה באמת חוצפה להראות את במשפחה של המחבל!

אני כל כך מכירה את ההרגשה...

שונאת כשזה קורא.. אבל מקרים כאלה גורמים לנו להעריך את החיים פי שבעתיים... לנצל כל רגע ולהנות ממנו בלי לחשוב פעמיים...במיוחד במדינה אוכלת יושביה כשלנו.. תהיי חזקה בשבילה...

למעלה