לאלה שמתעניינים... קישור לכתבה
Y yaeloolik New member 12/7/05 #30 לאלה שמתעניינים...../images/Emo25.gif../images/Emo16.gif קישור לכתבה
B BiDriL New member 12/7/05 #38 ../images/Emo185.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif. די עם הפיגועים האלה כבר ;_( .
ר ראפ שולט New member 12/7/05 #40 ../images/Emo16.gifיאאא חברה של אח שלי וחברה שלה היו בקניון!! הם יצאו ברגע ששמעו את הפיצוץ.. אח שלי אומר שהם בהלם אבל הוא עוד מעט נוסע אליהם עם חבר של השנייה..=[ עצוב כל כך..
../images/Emo16.gifיאאא חברה של אח שלי וחברה שלה היו בקניון!! הם יצאו ברגע ששמעו את הפיצוץ.. אח שלי אומר שהם בהלם אבל הוא עוד מעט נוסע אליהם עם חבר של השנייה..=[ עצוב כל כך..
מ מ א י ו New member 13/7/05 #42 ../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifאיזה מפחיד זה../images/Emo16.gif
L Little Chiwawa New member 13/7/05 #43 כמו שתמי אמרה כן אני גרה קרוב ואמא שלי הייתה אמורה להיות שם היום ובסוף היא נסעה לקניון אחר. ראיתי בטלוויזיה תמונה של חצי איש על הכביש(פלג גוף עליון) זה מפחיד...מאוד.
כמו שתמי אמרה כן אני גרה קרוב ואמא שלי הייתה אמורה להיות שם היום ובסוף היא נסעה לקניון אחר. ראיתי בטלוויזיה תמונה של חצי איש על הכביש(פלג גוף עליון) זה מפחיד...מאוד.
Y yaeloolik New member 13/7/05 #47 אומייגאד *מזועזעת*../images/Emo24.gif הם מנסים להעביר את המסר בצורה הכי בוטה שאפשר. בגלל זה הם מראים דברים כאלה.
אומייגאד *מזועזעת*../images/Emo24.gif הם מנסים להעביר את המסר בצורה הכי בוטה שאפשר. בגלל זה הם מראים דברים כאלה.
L Little Chiwawa New member 13/7/05 #51 כן.. הם רוצים להראות לעולם מה אנחנו סובלים ושלא רק הערבים סובלים... כן יופי התמונה הזאת פשוט לא תצא לי מהראש עכשיו...
כן.. הם רוצים להראות לעולם מה אנחנו סובלים ושלא רק הערבים סובלים... כן יופי התמונה הזאת פשוט לא תצא לי מהראש עכשיו...
S Shusho New member 14/7/05 #56 זה לא איש יקירה, זה המחבל. אחר כך התנצלו בחדשות או משהו אמא ראתה ואני למזלי לא הייתי ליד הטלוויזיה
T the queen zohar New member 13/7/05 #52 פאק!../images/Emo168.gif אני מקווה שלירון,אסי,יעקוב ואיציק בסדר! הלוואי שהם לא היו בפיגוע! הם שיחקו איתי בהצגה(יותר מדוייק שאני שיחקתי לידם,אבל הם באו מנתניה!) פאק! לזכר הנערות ז"ל...
פאק!../images/Emo168.gif אני מקווה שלירון,אסי,יעקוב ואיציק בסדר! הלוואי שהם לא היו בפיגוע! הם שיחקו איתי בהצגה(יותר מדוייק שאני שיחקתי לידם,אבל הם באו מנתניה!) פאק! לזכר הנערות ז"ל...
ש ש שפ שפי שפירית New member 13/7/05 #1 ../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo79.gif דרך אגב,הוא התפוצץ במעבר החצייה שליד הקניון...
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo79.gif דרך אגב,הוא התפוצץ במעבר החצייה שליד הקניון...