פיגוע בנתניה
ל ליטלושי New member 12/7/05 #2 ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif גם אם יעשו מאה התנתקויות שומדבר לא יעזור..זונות!
1 10GaZ New member 12/7/05 #5 מניין ההתרעות ירד היום מ56 ל55... ולצערי אני עכשיו נוסע לשם... ומחפש דרכים חילופיות.. שמרו על עצמיכם!!
מניין ההתרעות ירד היום מ56 ל55... ולצערי אני עכשיו נוסע לשם... ומחפש דרכים חילופיות.. שמרו על עצמיכם!!
Y yavin New member 12/7/05 #10 קישור - מתעדכן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3111736,00.html
T tuty fruty New member 12/7/05 #13 הייתי היום שם בצומת ליד... לקחתי את אח שלי תחנה המרכזית למי שלא יודע אני גרה ממש קרוב במושב ליד נתניה.. כמה טלפונים עשיתי היום לראות שכולם בסדר...
הייתי היום שם בצומת ליד... לקחתי את אח שלי תחנה המרכזית למי שלא יודע אני גרה ממש קרוב במושב ליד נתניה.. כמה טלפונים עשיתי היום לראות שכולם בסדר...
ס סתם אפרת New member 12/7/05 #14 ../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif מזעזע כל פעם מחדש.... מתי זה ייגמר כבר ?!?! החלמה מהירה לפצועים.
../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif מזעזע כל פעם מחדש.... מתי זה ייגמר כבר ?!?! החלמה מהירה לפצועים.
פ פריקי גירל New member 13/7/05 #16 באמת עצוב ../images/Emo16.gif אני לא מבינה בשביל מה הם עושים את זה? אני מאחלת לכל אלה שנפגעו החלמה מהירה יהי זכרם ברוך כל אלה שנהרגן בפיגוע
באמת עצוב ../images/Emo16.gif אני לא מבינה בשביל מה הם עושים את זה? אני מאחלת לכל אלה שנפגעו החלמה מהירה יהי זכרם ברוך כל אלה שנהרגן בפיגוע