פיגוע בי-ם בקטמון!

rshamir

New member
די

באמת שאין לי כבר מה לומר, חוץ מרצון מדי פעם לעצור את העולם ולצרוח "fuck it".אני מקווה שכולם פה וכל הקרובים והמכרים לא נפגעו. ולחשוב שתכננתי להעלות פה הבוקר סקר חדש - איזו רשת בתי קפה עדיפה, ארומה או הלל. זה פתאום נראה כל כך מיותר.

VinceCarter

New member
ביזו תוכי, צריך להגיד

"מוות למוסלמים", לא "מוות לערבים" בגלל שיש ערבים טובים, ויש ערבים לא מוסלמים שלא רוצים במלחמה, ערבים נוצרים וכו' איסלם הוא הדת שידוע כדת נלחמת, לאורך כל ההיסטוריה של מסלמים לא הייתה אף זמן שבו שוררה שלום בין מוסלמים לבין עם אחר.. תמיד נלחמו וככה תמיד יהיה כל עוד איסלם קיים.

siete

New member
קישקוש

אתה ממש מטומטם. אחת התקופות הטובות ביותר ליהדות היתה בספרד, תחת שלטון מוסלמי. היתה המון התקדמות במדע ובתרבות אז ופריחה גם של היהדות - עד שהגיעו הנוצרים יחד עם ימי הביינים שלהם, והאנקווזציה שלהם. מה דעתך על: "מוות לאלו שצועקים מוות" או "מוות לממיתים"? או "מוות לטימטום"?

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifיהי זיכרם ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה להביע את השתתפותי בצעם של משפחות ההרוגים ולאחל החלמה מהירה לפצועים. מאחלת לכולנו יום שקט ורגוע
יהי זיכרם ברוך

אני יודעת! אחותי היתה שמה!זה היה נס

אחותי וחברים שלה הלכו לאכול שמה אבל היה שם יותר מדי צפוף אז אחד החברים שלה הציע שילכו למקום אחר וכשהם התחילו ללכת לכיוון השני היה הפיצוץ! אלוקים! היא ממש ליד איפה שהמאבטחים היו! תודה אלוקים שהיא בסדר תודה!!!! הערבים האלו ימח שמם וימחק זכרם הלוואי שישרפו בגיהינום! אי אפשר לקרוא להם חיות כי לחיות יש לב! אם יגידו להם להרווג את אמא שלהם תמורת כסף הם יעשו את זה!!!!! מתי הכל יגמר כבר??? למה אי אפשר לחיות בשלום?????

דיתוּש

New member
../images/Emo16.gifאני לא חושבת...

שצריכים להכליל את כל הערבים ולהגיד "מוות לערבים" או כל האימרות כמו "ערבי טוב זה ערבי מת". לפי דעתי זה שטויות. ישנם הרבה מוסלמים וערבים טובים, ומי שחשב שם למעלה בשרשור שמוסלמים זה עם שלא מסתדר אם אף-אחד, אולי תקרא קצת תנ"ך ותראה עם כמה עמים אנחנו לא הסתדרנו. שהמחבלים וכל אלה מצידי יישרפו באש הגיהנום [או האש שאנחנו נצית, מה זה משנה], אבל להכליל זה סתם חבל. ולא אני לא איזו יפת נפש, פשוט זה מה שאני חושבת.

אני התכוונתי לערבים שרוצים מוות לנו

לא היה לי מקום לכתוב "ערבים שרוצים שנמות"

me15

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך...וה' יקום דמם.

(אה, ואת צודקת, ברור שיש ערבים טובים, אבל יש גם הרבה הרבה רעים.....

via lactea

New member
עצוב

אני עדיין בהלם..פעם ראשונה אני שומעת את הפיצוץ ואת השקט שאחרי.. וזה קרה במקום שאחי עבד כמאבטח...אלון החליף אותו בשעה 16.00 ואחי הלך הביתה...אתמול אחי היה אמור לעשות משמרת ערב...אני רק חושבת על זה ולא מאמינה

למעלה