פיגוע בירושלים

שוב אותם מראות ושוב

דיבורים, תירוצים והתפלספויות של נבחרינו.. ופתרון איין!

רגעי אימה פרטיים

הפעם זה היה אחרת אישי נסע לעיר לנחם אבלים חצי שעה לאחר מכן שמעתי על הפיגוע את שניות האימה שנראו כנצח קשה לתאר הגוף קופא מאימה הלב מאיץ את הדפיקות והנשימה – הנשימה לא עובדת כמו שצריך הכל מסתחרר מסביב התיישבתי. שאלתי היכן הפיגוע "הגבעה הצרפתית" אמרו לי הראש לא עובד מנסה לחשוב איפה הגבעה הצרפתית לעומת המקום אליו נסע כל מפת העיר מתערבבת לי בראש לא יודעת כמה שניות עברו עד שהבנתי שהוא במקום אחר אבל הלבן נשאר לי בפנים והגרון מכווץ והבן הקטן שלי שואל אמא מה קרה לך ואני לא רוצה לומר שוב את המילה פיגוע ואני אומרת לו: אני סתם יושבת פה לנוח שעה וחצי לאחר מכן השרירים עוד מעקצצים והתמונות בטלויזיה מגמדות את ההרגשה שלי אבל היא שלי. ההרגשה הנוראית הזאת ועכשיו אני מבינה את זה יותר את האימה את הזוועה מה שקודם רק הראש תפס עכשיו גם הרגש האישי שלי והפחד האישי שלי זה היה מפחיד כל כך אולי גם בגלל התחושה של רולטה היום זה אחרים אומללים מקווה שמחר זה לא ….. לא אמשיך

zahavashanny

New member
כמה עצוב אין מילים ,ואני פה יושבת

ומנסה לחשוב מי אני מכירה מהאזור מתחילה סידרת טלפונים לארץ לוודא שאף אחד לא עבר בדיוק בסביבה וחושבת גם עליך כל כך קרובה אבל למזלנו גם רחוקה די אי אפשר יותר אנחנו אמנם יושבים פה אבל ליבנו ונפשנו איתכם כל הזמן וכל כך עצוב וכל כך קשה מה כבר לא עשו והם בשלהם האם לא יגמר לעולם הסיפור הנורא הזה.,,,,,

redredole

New member
כמה זה מפחיד

ואיך אפשר להמשיך כך? מעגל האימה הזה מתקרב לכל אחד ואחד מאיתנו.

פנטוש

מה אפשר לומר מול הפחד המצמית.. מול הזוועה. אולי רק פנטוש, "ונשמרתם לנפשותיכם" ! אהוד אולמרט הופיע לפני שעה קלה בטלביזיה, דיבר בסיסמאות: "לא ישברו אותנו" "נמשיך להסתובב בקניונים" נו באמת - להשתתף ברולטה רוסית ברחובות העיר... להקל על הרוצחים את הטבח? די!

טרה10

New member
מלבנון יצאנו..מעזה.יפה שעה אחת קודם

אבל אין עם מי לדבר..בשני הצדדים.! לו נבחרינו ומפקדינו..ומי עוד..היה מבין שהמלחמה הזו [שחלק קטן ממנה היא נוסטלגיה..בעיקר ההפסקות וההפוגות]..על ארץ ישראל נמשכת מאה שנה והיה מסיק מסקנות,..מובנות שתנועה לאומית לא מפסיקה להילחם על האידיאלים שלה[ממש כמונו] היה מפנה גם את עזה..מיד..כולל. ומעביר לשם את כולם...! על כל פיגוע-אלף.! נ.ב. יש שאלות.?

למעלה