פיגוע בחיפה!!!

LordNor

New member
פיגוע בחיפה!!!

לפני כמה דקות נשמע קול נפץ אדיר במסעדת מצה ליד הגרנד קניון... (קרוב לבית שלי, אל דאגה.. אני בריא ושלם) לידתעכם, הפיגוע התרחש רק 3-4 קילומטר מהבית שלי. זמן קצר לפני הפיגוע נסעתי באיזור באוטבוס, (הייתה לי הרגשה כזאת שייתרחש פיגוע ממש בקרוב...) 10 הרוגים, אבידה קשה..

נמאססס יש יותרר

15 הרוגיםםם נמאסססססססס

coolit

New member
אכן יש חמישה עשר.. די נמאס!../images/Emo102.gif

היום קמתי רק בשלוש. ממש קמתי רק בשלוש. מכיוון שלא אכלתי כמעט יממה וחצי, אפילו שישנתי, ועד חמש לא אכלתי כלום, הייתי ממש חלשה.. על הבוקר (כן, כבר היה ערב, אני מרגישה כאילו שחמש עכשיו..) פיגוע... נמאס!!!! רוצים נקמה!!!!!! ברית.

LordNor

New member
אנו מאבדים יותר ויותר אנשים מדי יום

המצב לא יכול להימשך ככה... עלה במוחי רעיון, אולי ניפגש בצאט של הפורום? כל אחד יביע את דעתו? כל מי שבעד הרעיון שיגיב. (למה שלא ננצל את זה?)

הבעת דעה

הנה הבעת הדעה שלי: צריך לחסל את ערפאת בצורה כזאת שלא תשאיר ממנו פירור שיעשו לו הלוויה, הוא ראש הטרור נקודה! האו"ם אנטישמי מאין כמותו, וזה ניתן להוכחה, הם תמיד שותקים כשנלחמים בנו, אך כשאנחנו מנסים לעמוד על זכותינו הטבעית לחיים, הם מברברים על הפסקת אש, ולפחות נשיא ארה"ב סוף סוף מדבר לצד שלנו! אירופה והאו"ם ישנאו אותנו ולא משנה מה נעשה לפני שיהיה מאוחר מדי, צריך לחסל את ערפאת כמובן שזה לא מספיק כי תמיד יבואו עוד טרוריסטים, לדעתי בכלל צריך לארגן לפלתינאצים מחנות השמדה ולהרוג אותם אחד-אחד, אין אצלהם אף לא אחד שחף מפשע! אני מקווה שיש פה כמה לפחות שחושבים כמוני, כי הורחקתי מפורומים אחרים בגין הסתה... אדם

LadyTitania

New member
הבעת דאגה../images/Emo96.gif

"לדעתי בכלל צריך לארגן לפלתינאצים מחנות השמדה ולהרוג אותם אחד-אחד, אין אצלהם אף לא אחד שחף מפשע! " יקירי - מי שמך לשופט כל אדם? סנהדרין שהיתה מוציאה אדם להורג היתה נקראת סנהדרין לקרא לשואה בערבים לעניות דעתי היא הבעת זלזול במה שעבר על עמנו בשואה. לא קיים דבר בעולם שמצדיק מעשים כאלו. אני לא יודעת בן כמה אתה ומתוך מה נכתבו הדברים הנ"ל - אני מקווה שמתוך צער ותחושת חוסר אונים שגרמו לך לומר דברים כאלו. אבל עדיין אני לא מוכנה לקבל התבטאויות כאלה. אין לא לך לא לי ולא לאף אדם הזכות להחליט מי ימות ומי יחיה. אנחנו לא אדוני העולם הזה. ובין אם תאהב את זה או לא - גם הפלשתינאים הם בני אדם. לא משנה מה הם עשו - או יעשו. אגב - תחשוב למה הרחיקו אותך ולמה חשבו שזה הסתה...

LordNor

New member
התרשמתי לגמרי מהמשפט שלך../images/Emo45.gif

והשאלה, את בטוחה במה שאמרת???

LadyTitania

New member
תיקון טעות../images/Emo96.gif

סנהדרין שהיתה מוציאה אדם להורג פעם בשיבעים שנה היתה נקראת סנהדרין קטלנית משום מה נשמט מההודעה הקודמת עם הציבור הסליחה

למעלה