פיגוע בחדרה !!!!!

פיגוע בחדרה !!!!!

מחבלים באולם אירועים.... יש הרבה פצועים וגם הרוגים....אסון!!!! כואב הלב!!!! מה עושים?????? זה יגמר מתישהו???????

Gefen

New member
ולא נפתח לי גל"צ!!

כמה עצוב לשמוע... ובדיוק עכשיו לפני כמה דקות בעודי מגלגלת לי עלי גפן במטבח חשבתי לעצמי כמה טוב ששקט בזמן האחרון מכוון הארץ.. ואולי עוד יש תקוה ולא הכל אבוד..

גפן חמודה - בר מיזמן הפסקתי לחשוב .

שקט זה דבר יחסי , מה שקורה בארץ שלנו כבר שנים - זה חוסר שקט נוראי הבעיה היא שאנחנו מתרגלים לזה... וכמה ימים בלי פיגועים נחשבים לשקט זה!!!!!!!!לא !!!!!!! שקט!!!!!!!!!!!!!! זה אסון שלא ניגמר כל יום כל שעה כל שניה נימאססססס כבר

nir2323

New member
מנהל האולם בשידור צריך לרצוח את רה

מנהל אולם הארועים, בשידור חי אצל גבי גזית :- "צריך לרצוח את ראש הממשלה, כי הוא לא עושה כלום" לא היינו כבר בסרט הזה?

תותי-בת

New member
עד מתי?... :( הידיעה תפסה אותי בדיוק בנסיעה עם חבר´ה... עצוב... משתתפת בצערם ומרכינה ראש לכבודם, שבת שלום, ליאת.

fantom

New member
מצטער , אני לא קורה לזה "פיגוע" ../images/Emo47.gif

זהו לא פיגוע זהו בפירוש טבח עם כל מה שמשתמע בכך. זה כבר לא עם שנלחם על זכויותיו ועל עצם קיומו , ובלה...בלה...בלה זהו בפירוש מעשה נבלה שפה צריך לרדוף ולסגור את החשבון עם שולחי המחבל . אני בעד מדינה פלשתינית , אבל בדרך כזאת להשיג מדינה????? מעניין מה תהייה תגובת ממשלת ישראל לטבח הזה!!!! ---לא קלה היא לא קלה דרכנו......------

Yaniv-DC

New member
כואב הלב...

מאז שאני בלי אינטרנט, אין לי מושג מה קורה... ואז אני צריך "ללמוד" מה קורה מהחמש שניות שהקדישו כאן לנושא. עצוב...

למעלה