פיגועים-טיהור אתני

koby83

New member
פיגועים-טיהור אתני

מנהיגי הדת המוסלמים מתירים למאמינים להתאבד בפיגועים, הם אומרים למתאבדים משהו בנוסח: אם כל פלסטיני יתפוצץ בתוך קהל של ישראלים נטהר את פלסטין מהזוהמה היהודית. לא רחוק מהנאצים. הפלסטינים קיבלו בעבר תמיכה מהנאצים, נשק חומר תעמולה אנטישמי. מההתחלה לא הייתה להנהגה שלהם כוונה לדו קיום או לשתי מדינות.

EverMan

New member
הפלשתינאים מעולם לא קיבלו

עזרה מהנאצים. אל תמציא עובדות. ובנוסף על כך - לא המנהיגי דת הם המתירים למאמיניהם להתאבד - אלא מנהיגי תנועת הקיצון שמכתירים את עצמם כמנהיגי הדת. האם ה"רב" ברוך גולדשטיין הוא מייצג הדת היהודית ? לא ולא. האם הרבבודיה הוא מייצג היהדות ? לא ולא. גם במקרה הזה אין זה מעיד דבר. דייק בעובדות.

koby83

New member
אני לא ממציא עובדות

הכל נכון. שליחים נאצים שלחו לכאן נשק ותעמולה נאצית לפני קום המדינה. ומנהיגים של הפלסטינים נפגשו עם הנאצים, בארץ ובחו´ל. יש הוכחות, תמונות ומסמכים. תקרא את "מלחמת השחרור של עם ישראל" של י.צ.שווארץ, ספרי היסטוריה של תיכון. יש הוכחות.

EverMan

New member
לפני קום המדינה

לא היה קיים דבר כזה פלשתינאים. אני מכיר מספיק טוב את ההיסטוריה של ישראל. בנוסף על כך , אל תשכח שגם המחתרות היהודיות לא פחות מאשר הערביות נפגשו עם הנאצים. נעים לשכוח שהלח"י נפגש עם היטלר הא ?

koby83

New member
תגובה

1.אם לא היה דבר כזה, למה נותנים להם פתאום מדינה? 2.לא זכור לי פגישות של הלח"י עם הנאצים, אבל אפילו היו כאלו, אין להשוותן לשיתוף הפעולה של הערבים עם הנאצים. הלח"י אם נפגשו פעלו לטובת היהודים בארץ, שהיו תחת התקפות של הערבים.

EverMan

New member
למה ?

כי שאתה לוקח קבוצת אנשים , מדכא אותם 35 שנה , מרחיק אותם מהעולם ומתעלל בהם למדי - יש לך מחוייבות. ישראל הייתה מחוייבת להביא להם תנאים כלשהם - אזרחיים אנושיים , מכיוון שהיא כשלה בכך - יש לה היום מחוייבות לסיים את הסכסוך שהיא יצרה. הכיבוש שטח הוא לא הדבר הפסול. הכיבוש בני אדם הוא הפסול. 2.אם הערבים נפגשו עם הנאצים זה לטובת הערבים. מה המטרה של הדמגוגיה הזו ?

ישראל יצרה את הסכסוך?

פשוט מקומם מה שאתה אומר. אולי אתה צעיר, אבל היסטוריה צריךללמוד לפני שאתה מאשים אתבני עמך ואת מדינתך בהאשמה גורפת כזו. 1. אשפ הוקם ב 64, לפני מלחמת ששת הימים. את מה בדיוק רצו הפלסטינים לשחרר אז? השם הוא "הארגון לשחרור פלסטין" וזה כולל גם את העיר בה אתה יושב 2. לפני מלחמת ששת הימים הערבים (מצריים, ירדן סוריה) הכריזו בגלוי שמטרתם היא להשמיד את מדינת ישראל ולזרוק את היהודים לים. ישראל יצאה למלחמת הגנה. 3. אחרי מלחמת ששת הימים לוי אשכול (בתמיכת דיין) כינס 180 מנהיגים פלסטינים מקומיים והציע להם להקים מדינה מפורזת בגדה וברצועה. הפלסטינים אמרו" רעיון מעניין אבל לא תודה 4. אחרי המלחמה ישראל פנתה למנהיגי ערב בדרכים עקיפות לממש את העיקרון 100% שטחים תמורת 100% שלום ונענתה ריקם ישראל החזיקה בשטחים מחוסר ברירה וכך המצב עד היום. ההתנחלויות החלו רק מאוחר יותר, כאשר התגבשה הדיעה בקרב המנהיגות (מפאי\מערך, לא ליכוד) שאין סיכויים לשום הסכם שלום אני מאד מקווה שהגישה שלך שישראל אשמה בסכסוך איננה משותפת לכל מצביע העבודה או למנהיגיה. אתה, לפי דיעותיך, נראה לי יותר מתאים לרק"ח או למרץ

EverMan

New member
אש"ף קם

כארגון לשחרור ערביי ישראל. עוד לפני שהייתה דרישה כלשהי מאיתנו. בזמנו הוא לא היה לגיטימי... לא שמנו עליהם פס - באמת שלא. המטרה אז של מדינות ערב - הייתה "לדפוק" את ישראל בכל צורה אפשרית. אנחנו כיום לא עוסקים במדינות ערב אם כי בפלשתינאים. אש"ף דאז נועד לעצבן את ישראל - לא לשחרר את האנשים. הוא שינה את מטרתו עם הזמן. 2.נכון , כמו שאמרתי , הסכסוך הערבי הישראלי לא נוצר מעולם בידי ישראל. אבל הכיבוש שגרם לסכסוך הישראלי-פלשתינאי כן. 3.אני לא מכיר את הסיפור אני אשמח אם תביא לי את הפירוט שלו. 4.אחרי ששת הימים ישראל לא פנתה ולו לשניה אחת לערבים בשטחים תמורת שלום. להפך - היא אף סירבה ליוזמת שלום מצרית ב71 בנוסחת שטחים תמורת שלום. ובקשר להתנחלויות - זה לא רלוונטי וזה דיון אחר לחלוטין. ההתנחלויות שלנו נבנו כאשר חשבנו שהשטח לא יינתן - שהגענו למסקנה שהוא כן - כל ההתנחלויות בשטחים לא שטחים שלו - פונו.

ליבון העובדות

1. להגיד שאש"פ קם כדי לעצבן את ישראל ושהערבים רצו "לדפוק" את ישראל זה ממש תיאור מעודן. המטרה של הערבים לפני מלחמת ששת הימים היתה לזרוק את היהודים לים!!! זה מה שנאצר אמר בנאומיו המתלהמים. הוא בפירוש הודיע שסופה של ישראל קרב. (זו אגב הסיבה שזכינו לתמיכה אירופית אז. האירופים פחדו מהצפה של אירופה על ידי פליטים יהודים). רק שנים מאוחר יותר למדו הערבים לעדן את לשונם, ובמקום לדבר על השמדת ישראל הם מדברים על "מימוש הזכויות הלגיטימיות....". אם תרד לעומק התביעה הזו (מימוש הזכויות), תבין גם אתה שמדובר על השמדת ישראל 2. אשפ מעולם לא שינה את עמדותיו, וגם אחרי שהתחייב לשנות את האמנה הפלסטינית, הוא לא שינה אותה (אתה כמובן תתוכח על העובדה הזו, אבל גם פרס הודה בכך...). יתר על כן: לאחר כשלון קמפ דיוויד היגיע משלחת של אנשי שמאל לערפאת ברמאללה וניסו לשכנע אותו לתת איזו שהיא הצהרה שתראה שזכות השיבה הוא עניין פתוח למו"מ. הם חזרו בידים ריקות 3. אחרי מלחמת ששת הימים ישראל פנתה לערבים ב"שטחים תמורת שלום" ואז הערבים התכנסו בחרטום והוציאו אתהחלטת שלושת הלאווים המפורסמים: לא שלום, לא מו"מ, לא הכרה בישראל. זה סימן לישראל שאין סיכוי לשלום הפניה המצרית היתה אחרי מות אשכול ונאצר. סאדאת פנה לגולדה והיא, למרבה הצער, השיבה אז בשלילה, נגד דעתו של אבא אבן ובתמיכת דיין הספר של משה רביב "במשעולי הדיפלומטיה הישראלית, מבן גוריון ועד ברק" מתאר את המאורעות. אני מצרף לינק לכתבה על הספר

EverMan

New member
אז ?

1.המטרה של אש"ף במקור היה ארצות ערב לעשות פיגועי טרור בישראל. נקודה. לאחר שנים נוצר צורך חדש - לגיטימי - לשחרור רצועת עזה ויו"ש - והוא לקח על עצמו את המשימה. בדיוק כמו שבמקור שינוי לא דיברה על הבורגנים ורק הכניסה זאת מאוחר יותר. 2.אש"פ שינה את האמנה הפלשתינאית. דייק בעובדות. הוא גם הכיר בישראל כגוף לגיטימי. אם כבר מדברים על עובדות. בקמפ דיוויד זה כבר היה אבוד - וכולם ידעו את זה. 3.ישראל לא פנתה לשטחים תמורת שלום - אלא רק לשלום. "אנחנו רוצים לחיות פה על אפכם וחמתכם". היא לא הציעה שטחים תמורת שלום.

שוב עובדות

אני מניח שקשה לך להשלים עם עובדות שקצת משבשות את השקפת העולם המגובשת שלך, שהתבססה על מידע מוטעה מזה שנים. תזכור מה אמר האמריקאי שראה פעם ראשונה קנגרו: "אין חיה כזו" יתכן שהלינק ממקודם לא עבד, או שלא הסתכלת בו. אז הנה הוא שוב http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/03082001/ART171764.html רציתי להדביק פה ציטטה, אבל העברית הפוכה, אז תיאלץ להסתכל בכתבה. ישראל בפירוש היתה מוכנה לסגת מכל השטחים, כולל מזרח ירושלים, תמורת שלום. לגבי האמנה, הנה לינק למאמר בנושא http://www.a7.org/hebrew/newspaper/ondisplay/arab/pa-violations/pa-viol-31.htm (אמנם המקור הזה הוא מאתר תעמולה ימני, אבל בעובדות אלו הכירו גם אנשי שמאל) אני רוצה להזכיר שאני לא איש ימין. אני רואה את הפתרון הנכון במסגרת מתווה קלינטון. אני רוצה שישראל תיגש למו"מ כמדינה צודקת אשר מחפשת פתרון צודק, ולא בגישה של מדינה גורמת עוולות המבקשת לכפר על עוונותיה. במצב הקיים אשמים ב 90% הפלסטינים שסרבו מאז ומעולם לכל פשרה שהיא, ו 10% ישראל שלפעמים עשתה פעולות שיש בהם כדי להכעיס. אני חושב שערפאת הוא האסון של הפלסטינים הרבה יותר משהוא האסון שלנו. בסירובו העיקש לכל פשרה הוא ממיט על הפלסטינים אסונות ויאוש. אני חושב שמדינת ישראל צריכה להרוג (כן! להרוג! לא להגלות) את ערפאת ואחרי חודש חודשיים של בלגן יעלה שליט פלסטיני חדש ואולי אז נזכה למזרח תיכון חדש.

EverMan

New member
צר לי להודיע לך

אדם שהודיע את זה הוא לא ימני. אם הוא מוכן לוויתורי שטח - הוא שמאלני או מערכניק. כל קשר בינו ובין הליכוד וא"י השלמה שלו - מקרי ביותר. לפחות תדע את המונח של ימני ושמאלני.

טיפשות או בורות ואןלי שניהם../images/Emo163.gif

אם לפני קום המדינה לא היו פלסטינאים, מנין לעזאזל הם צצו כאן פתאום
אין גבול לבורות ולטיפשות

EverMan

New member
ה"עם" הפלשתינאי

קם לאחר 67 , שישראל כבשה את השטחים - ולהבדל מהגולן והגליל וכל שאר הארץ - הם נשארו תחת כיבוש עם טנקים בחצרות וללא כל זכות. משם הם החלו לעשות את התפנית מסתם עוד ערבים שחיו בעבר תחת ירדן - לקבוצה אינדווידואלית.

העם הפלסטיני קם ב 67?

אז מי אמור היה לחיות במדינה הערבית עליה החליט האו"מ ב 29 בנובמבר 47?

EverMan

New member
הערבים הישראלים.

ת´כלס אלו אותם אנשים. אבל הגישה שלהם והרצונות שלהם כעם השתנו. מקבוצה אתנית סתמית , הם הפכו ללאום.

הפלסטינאים והנאצים../images/Emo31.gif

הפלסתינאים לא קיבלו עזרה מן הנאצים. הם עזרו לנאצים. המופתי חג´ אמין אל חוסייני (דוד של פייסל אל חוסייני) התקבל אצל היטלר. אז בבקשה לא לשכתב את ההסטוריה.

Moledet972

New member
אם אתם צריכים, מצ"ב תמונה של

המופתי מתקבל ע"י משמר הכבוד הגרמני.

EverMan

New member
המופתי לא היה פלשתינאי

הוא היה ערבי ישראלי. קודם לכן הם היו סתם קבוצת אזרחים - הם הפכו לעם תחתנו.

רמת השרון

הניתוק שלך מפתיע אחרי חודש אולי יעלה מנהיג חדש, אבל במצב הקיים ככלל ובמצב שייוצר אחרי חיסולו של עראפת בפרט האיבה בקרב הפלסטינים כלפי הישראלים תהיה כה גדולה וכה בלתי ניתנת לגישור שאני אתפלא אם הדעות של בין לאדן כלפי היהודים לא יחשבו מתונות. אז על איזה מנהיג מתון אתה חולם? אולי כזה שלא יחזיק בשלטון יותר מ5 דקות... לרצוח את עראפת זה הפתרון הכי לא שקול, טיפשי, מחזיר את הגלגל אחורה שאני מצליח לחשוב עליו... אתה נשמע כמו בנאדם הגיוני, תתחיל להסיק מסקנות על בסיס של היגיון ולא מעוות אלא מקובל.

למעלה