פיג´ו 205

כRובי

New member
פיג´ו 205

האמת היא.. שההעלתי את ההודעה בבוקר אך היא נחמקה בשל התקלה ב
..
אבל הצלחתי לשחזר אותה ! |אנחת רווחה| נושא : דש בורד פיג´ו 205i תוכן :שנת 1994.. הדש בורד (ככה כותבים?)נסדק בחלק החשוף לשמש.. נשבר וקרס (!) תחת משקלו של הרדיו טייפ וכל החלק עומד על בלימה לפני קריעה של ממש (!) והפרדות משאר מאפייני תא הנהג .. מה עושים ? יש מישהוא שמתקן ? או שצריך לקנות חדש אצל היבואן ? עלויות ?(של 2 האפשרויות?) תודה מראש , כRובי מפורום האופנועים (ובעלים של פיג´ו 205..
)

© DrorZi

New member
פה זה לא פורום אופנועים

לוקח זמן להגיב
הבעיה מוכרת. חדש עולה כמה מאות שקלים. מכיוון שהרכב נפוץ אפשר לנסות להשיג אחד מפירוק אבל גם הוא ישב בשמש הישראלית ... הקיצור : חדש - יקר מפירוק : זול אבל במצב לא ידוע...
דרור זי, כרובי
איך ה AGV Q3 ?

כRובי

New member
לא ממש מכיר אבל..

AGV ? רוב הסיכויים שהיא קסדה יותר מטובה..

B.M.F

New member
בקשר לדשבורד

תנה למצוא מפירוק. אני ביררתי לאוטו שלי והציעו לי ב-600 ש"ח פאנל שלם.

כRובי

New member
או קי..תודה !

והם ייפרקו וירכיבו או שאצטרך לקחת זאת למוסך שיעשה את ההרכבה ? מכירים מגרש שכזה באזור פ"ת ?

© DrorZi

New member
פירוקים זה כמו מכולת, לא אוכלים שם

במקרה הטוב זה יהיה כבר מפורק ותקח את זה למישהו שיודע איך להרכיב במקרה הפחות טוב (או היותר טוב אם הם לא יודעים לפרק ורק שוברים בפירוק) תפרק לבד מה שבא לך וחשבון זה ביציאה.
דרור זי, צריך לקפוץ לאחד מהאתרים לפרוק באמת ....

כRובי

New member
לBMF

האם הכוונה היא שאני אגש למוסך "רגיל" והוא כבר יידאג להביא מהפירוק את החלק המבוקש ?

© DrorZi

New member
זה יעלה יותר ככה, אבל תשאל

כל מוסך ודרך העבודה שלו.
דרור זי, לפרק אני יודע טוב מאוד, להרכיב
, לא תמיד ...

B.M.F

New member
הבהרה

1) אתה ניגש למגרש פירוק וקונה פאנל שלם. 2) ניגש למוסך שירכיבו לך אותו. או לאחד מאלה ששמותיהם עוברים מפה לאוזן. 3) אל תשכח לשלם להם.

למעלה