פיברו

ayelet102

New member
פיברו

שלום אני בת 30 חליתי לאחרונה בסטרפטקוקוס ובברונכית קיבלתי חודש אנטיביוטיקה ומאז אני סובלת מכאבים עזים בגוף נימול שריפה כאבי שרירים אני מטופלת ע,י נורולוג בכדורים נגד דיכאון כי בבדיקות לא נמצא דבר האם יכול להיות שיש לי את המחלה הזו לעולם לא הופיעו לי תסמינים אלו חוץ מנימול שאני סובלת מידי פעם האם המחלה הזו לא מגיעה בהדרגה או ישר מרגישים כאב כה עז ואיך ניתן בוודאות שזה לא משהו חולף האם נורולוגים שבדקו אותי מכירים את המחלה ויכלו לקשר בינה לבעיתי כי עשו לי בדיקות שונות ממש מודאגת

linar1

New member
איילת שלום../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה לפורום והלוואי שהתופעות שאת מתארת יחלפו כלא היו. ספרי, אם אפשר, מדוע החליטו הרופאים לטפל בך בכדורים נגד דיכאון - קיבלת איזשהו איבחון והסבר על המחלה. באופן עקרוני, גם נירולוגים וגם ראומטולוגים מטפלים במחלתנו, אז אין עם זה שום בעיה. אגב, רוב הרופאים רואים בנוגדי דיכאון במינונים נמוכים, כטיפול יעיל לפיברו', כי אין עדיין תרופה המיועדת ספציפית לפיברומיאלגיה. כדי לקבל יותר רקע על המחלה ובטיפולים האפשריים להקלה בכאבים יש אפשרות לקרוא ישירות מעמוד של הפורום, ראי בשורת הסרגל, תחת כותרת קישורים. שיהיה לך לילה טוב, LINAR

ayelet102

New member
תודה על..

התגובה המהירה אני מטופלת ע"י נורלוג והייתי אצל כמה מן המומחים בארץ אף אחד לא הזכיר את המילה הזו אלא הטענה היתה פסיכולוגי לפני החיידק לא הרגשתי כלום ועברתי על באמת שנים לא קלות היו לי נימול פתאומים תקופות של נימולים אכזריים או בערה בידיים אבל לא הרגשתי עייפות נוראית כרונית כך שאין לי מושג אם המחלה הזו היא מה שיש לי אף רופא לא הזכיר מילה ואני קראתי על זה באינטנרט וחייבת לציין שנלחתי במקצת אני מקבלת כדורים נגד דיכאון כי זה משתק את הכאב העצבי שיש לי עקב פגיעה מניתוח ועל הדרך לטענתם יוריד לי את הכאבים בגוף ולכן הוחלפו הכדורים אני דיי בהמתנה אבל הסבל נוראי בעיקר בבוקר שאני קמה הגוף כל כך כואב ואני לא הולכת לעבודה לא מתפקדת העיפות בעיקר מהכדורים שאני נוטלת לפני כן לא הרגשתי עיפות נוראית כולי תקווה שזה לא זה אחרת הפרופ והרופאים היו אומרים משהו אבל לדעתי יש חוזר מודעות למחלה ולקריאת הילד בשמו

איילת, את מתארת מגוון רחב של סיבות

שיכולות לגרום לסימפטומים שאת מתארת. יתכן גם שלפחות חלק מבעיות אלו מהוות לא פעם טריגר להתפרצות מחלות הפורום, אבל... לפי מה שאת מתארת עכשיו - זה עוד לא זה. מה אני ממליצה? לפנות לטיפול הוליסטי, לברר למה את אוספת לעצמך צרות שכאלו, לחזק את הגוף תזונתית - עם דגש על כבד ועיכול, לטפל בהפחתת מתחים, ולהוסיף פעילות גופנית מתונה. כשאת בריאה מהוירוס, והבעיה העצבית מטופלת תבדקי אם יש סימנים שמכוונים אלינו. אם כן, השלב הבא הוא איבחון רפואי. ואנחנו נהיה שם אם צריך בהצלחה!!

ayelet102

New member
עיפות

האם בהכרח אדם החולה במחלה זו חייב להרגיש עיפות נוראית ולישון הרבה כי אנילא מרגישה עיפות נוראית אני תשושה מהכדורים שאני מקבלת אבל לא ישנה הרבה בכלל האם זה אחד האיפיונים הכי חזקים שלה

תשישות כרונית ופיברו מתאפיינות

בעייפות רבה שאינה משתפרת לאחר שינה. אם את מרגישה עייפה מהתרופות שאת לוקחת, זהו מצב אחר.

למעלה