פיברומלגיה והתחזות

סנגי

New member
פיברומלגיה והתחזות

שלום אני בן 30 עברתי לפני 3 שנים צליפת שוט קשה בתאונת דרכים.אני אישית לא הכרתי את המחלה אלה פשוט ההתפרצות קרתה בבת אחת והפכתי לשבר כלי עייף מותש ולא מצאתי מזור ריצות תכופות לרופאים שהיו מבטלים אותי וחשבים שיש לי פוסט טרואמה אבל כשאתה מרגיש שיש ירידה של 70% מיכולת התפוקה והתפקוד אתה יודע משהו לא מתפקד. אז בין העשרות הריצות למומחים ולרופאת המשפחה בזמן שאני מוציא מכספי עשרות אלפי שקלים לטיפולים בריאותי בקושי השתפרה. המעליב ביותר התחושה שחושבים שאתה מזייף ומתחזה מבצע אוטוסגסיה למחלה שלא קיימת. ההרגשה היא הרגשת עלבון ופגיעה באגו שגם כך אתה מרגיש מרוטש. לאחר שאתה מסוגר בבית ועייף מכלום ניתוקי חברים אתה מרים ידיים. אצלי זה קרה לאחר תאונת דרכים אחד מן המומחים של בית משפט שברוב חוצפה דרש בית המשפט למנות הוא מומחה בתחום הפסיכאטרי וזאת בגלל התלונות הרבות זה היה כל כך מצחיק הסברתי לו מה אני מרגיש והסברתי לו שמבחינה נפשית הכל תקין אני צריך מומחה ראומטולוגי אז בחוות הדעת הוא רושם החוצפן "עייפות כרונית ותלונות מרובות אין לי מושג אם החולה מתחזה ואם כן אני לא מצליח כי הוא עושה רושם אמין מחלת העייפות עפ דעתי הפסיכאטרית היא תסמונת בתר חבלתי לכן אני פוסק 10% נכות לצמיתות. דבר שפשוט סוראיליסטי הכי חמור שזה יפסול מינוי ראומטולוגי כי המומחה אמר שזה בתר חבלתי. אתם מבינים בגלל שיש אסכולה שטוענת שהמחלה היא לא קיימת ונפשית אני צריך ליפול בין הכסאות. אך הרפואה דבר מצחיק והרופאים עוד יותר מצחיקים.

linar1

New member
ברור לי מאוד עד כמה אתה נפגע.

ומה עם העו"ד שמייצג אותך. |

מיטל מק

New member
צר לי שעליך לעבור חוויה זה..

פה כל אחד ואחת מאיתנו יודעים וכואבים את ספורך.. קבל חיבוק
לחיזוק ותמיכה. תשאר איתנו! אתה בבית עכשיו!

סנגי

New member
העורך דין אומר

שלום ותודה על התמיכה העורך דין אומר שאין מה לעשות השופטים מחמירים והזרוע של המומחה הניטרלי של השופט הוא הפוסק הבריאותי לדעתו עירעור יפסל ויפגע בי לדעתו עדיף לקבל את הפיצוי ולטפל בעזרתו בבריאותי. מאשר להילחם שנים לגרום למצבי להדרדר עוד יותר והעניין שכל רצוני להבריא כי רק מי שעייף ומותש יודע שמאבדים גם את טעם החיים וחברו הטוב של העייפות הכרונית הוא עצבות. הוא סיפר שבארצות הברית בתי המשפט יותר נאורים ומקבלים את המחלה כמו כן כאב ניחשב לנכות קשה ומוכרת. רק אצלנו אנו חיים במערכת של דיקטטורה חשוכה במסווה של דמוקראטיה. תראו מה קורה לעם בסקר האחרון לרבים אין כסף לתרופות.

linar1

New member
התאונה שעברתה הייתה לפני

3 שנים לדבריך ותראה איזה מחיר אתה משלם. אני גם עברתי תאונה דומה והפציעה של צליפת שוט לא נחשבת לרצינית. אלו הייתי יודעת אז, מה שאני יודעת היום לאן זה יוביל, לא בטוח שהייתי מקשיבה ליעוץ של עו"ד: קודם כל הייתי ממתינה עד תקופה מקסימלית לפני סגירת התיק. שילמתי ואני עדיין משלמת מחיר פיזי/נפשי וכלכלי כבד. כן, היום הבתי משפט מאוד מחמירים לגבי הפיצוי עבור תאונות דרכים. מי שיוצא נשכר זה חברות ביטוח, יש להם סוללות של עו"ד ואולי זה די מוצדק - כי ללא ספק יש רמאים, אבל מה עם אנשים שאינם מקבלים את המגיע להם? בכל אופן, אני הייתי ממליצה לקבל חוות דעת נוספת - זה אף פעם לא מזיק. יש גם פורום של רפואה ומשפט - אצרף לך לינק. תנסה לשמוע עוד דעה. מאחלת לך שיקום והרבה בריאות.
LINAR

נועםבת11

New member
גם אצלי אחרי תאונות דרכים חלה החמרה

לצערי 2 במהלך תקופה קצרה בהם נפגעתי בצליפת שוט..

dorgad

New member
מנסה להיות מעשית

האם אובחנת באופן "רשמי" ע"י רופא-מומחה כסובל מתת"כ? אם לא - הזדרז לעשות זאת! אם כן - האם אישור רפואי החתום ע"י רופא מומחה, ובו האבחנה האמיתית אינו קביל בביה"מ? נראה לי שעורך-דינך התרשל-משהו במילוי תפקידו. ואם אתה צריך לשכנע מישהו - ובראש וראשונה את עורך-דינך - באינטרנט יש חומרים בלי סוף על התסמונת. הדפס אותם ותן למי שצריך. בהצלחה!!! דור

למעלה