פיברומיאלגיה?

• פותח הנושא fms
  • פורסם בתאריך

fms

New member
פיברומיאלגיה?

כבר כמעט שנתיים אני סובל מכאבים בשתי הידיים, שכמות, כתפיים וגב תחתון. לפני כמה חודשים איבחנו אצלי חשד סביר לפיברומיאלגיה. אני מטופל כרגע על ידי הומאופתית ועל ידי כירופרקט, יש שיפור אבל קטן. מה לעשות? פיברומיאלגיה עוברת?

כן, לפעמים לדור הבא ../images/Emo10.gif

מה לעשות? - אתה מטופל!! חז"לנו אמרו: תפסת מרובה - לא תפסת!! אפשר לחיות עם פיברו ללא סימפטומים, אבל הפיברו יתעורר ברגעי משבר ושינויים דרסטיים. או במילים אחרות: תסגל לעצמך קצב חיים אחר, ותוכל לחיות ללא סימפטומים.

fms

New member
קצב חיים אחר?

מה זאת אומרת קצב חיים אחר? מה משנים? למישהו כאן יש נסיון עם המרפאה לפיברומיאלגיה באיכילוב? ידוע למישהו על הצלחות בטיפולים?

כאן נמחקה הודעה שמנוגדת לחוקי תפוז

ההודעות של בתיה הכילו מספרי טלפון. אבל בנוסף לזה, ביקשתי בעבר ואני עומדת על כך שנושא הניתוח בגרמניה לא יעלה בפורום עד שיגיע אלינו (אלי, אל הרופאים המומחים) מידע אמין יותר ממקור ניטרלי. עיני אינה צרה ברווחיו של הרופא הגרמני, ויש לי רק שמחה למי שהצליחו להיעזר בטיפולו. כרגע אין מידע אמין, וכמטפלת אני מוצאת שזה לא אחראי להעביר מידע שאינו בדוק, ושאינו עומד בקריטריונים בסיסיים. בשבועת הרופאים, שלדעתי מחייבת כל מטפל, הם מתחייבים קודם כל לא להזיק. רעיון זה מוביל אותי בהרבה משיקולי הטיפוליים. אם יש משהו שאולי יעזור אבל אין לי מידע מספק - אני נמנעת מלהשתמש בו. גם אם המידע החלקי שיש לי מבטיח ריפוי מלא. אילו אמרתי לכם שלעמוד על רגל אחת ולצעוק" "אני קוקוריקו" יעזור, חלק מהחולים היו מנסים את זה וזה היה עוזר להם. זה עדיין לא הופך את הטיפול לתרופה מוכחת לבעיה. אני מקווה שלא אצטרך להמשיך ולדבר על נושא זה. מי שיש לו/ה חומר אמין, ניטרלי שנכתב ע"י רופא לא קשור, או ע"י מטפל סיני, מוזמן/ת לשלוח אלי לעיון. כיון שמדובר בניתוח אני רוצה גם חוות דעת מפרופ' בוסקילה האם אני מצליחה להיות ברורה? שנה טובה לכולנו

דניאל166

New member
אין אף רופא שפוי שיאשר ניתוח כזה

בשיחה עם שני רופאים שמומחים לפיברו הם שללו לחלוטין את הניתוח ואחד מהם טען שמדובר בשרלטנות.

danidanidin

New member
ראו את המאמר של פרופ' דן כספי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=538&art_id=1

linar1

New member
זה די מיושן המאמר הזה...../images/Emo35.gif

מה דעתך ניתן ללמוד מזה, כעבור שנתיים

למעלה