פיברומיאלגיה, c.f.s

rachele2

New member
פיברומיאלגיה, c.f.s

שלום, אני מאובחנת כחולת פיברומיאלגיה ו-cfs. נודע לי על תרופות בשם מודופילין/פרובג'יל שעוזרות לתשישות- האם הן תרופות פסיכיאטריות/ממכרות ויעילות לטווח הארוך? חוץ מזה-נודע לי על רופא כירורג (מיקרו-כירורגיה) בשם פרופסור באוור שעורך מזה 10 שנים ניתוחים לחולי פיברומיאלגיה (בגרמניה) ולפי האתר שלו באינטרנט (www.fms-bauer.com) אחוזי ההצלחה גבוהים.לפי טענתו מצטברים חלבונים בקצות העצבים כתוצאה ממצבים של סטרס והניתוח מסיר אותם. האם ידוע לך משהו בנושא ואיפה ניתן לראות לפחות אם יש לו פרסומים מדעיים בנושא?

טיפול בפיברומיאלגיה

זאת תרופה שעשויה לשפר את תחושת העייפות ולהגביר את הערנות- לכן נוסתה בהצלחה מסויימת ב תסמונת העייפות הכרונית לגבי הניתוחים של פרופ באאר- אין פרסומים מדעים על הנושא והרעיון לפתור את הבעיה הכללית על ידי ניתוח ממוקם בנקודות מסויימות אינו הגיוני- אני מתייחסת בחשדנות רבה ל"תוצאות החיוביות" במיוחד לאור העדר פרסומים מבוקרים בנושא

דר אורי היקרה - עם יד על הלב

האם מעמדך כרופאה בכירה בממסד הרפואי היה מאפשר לך לצדד בניתוח, גם לו ידעת שהוא מועיל ברוב המקרים?

בוודאי!

אם היתי משוכנעת שהניתוח עשוי לעזור- היתי ממליצה עליו ואף עושה מאמצים כדי להפיץ את הידיעה - אך הנתונים העכשוים באמת לא מספיק משכנעים !

תשובה rachele 2 מבתי

אני קיבלתי במשך יותר משנה את הפובג'ל והוא ממש עוזר לא גורם להתמכרות, אם תשכחי יום אחד תרגישי את ההבדל ומצד שני אין צורך לעלות במינון אחרי שתגיעי למינון הנכון. אני אחת מ 3 הנשים שעברו את הניתוח אצל פרופסר באוור מישראל ואי מרגישה הרבה יותר טוב אין לי יותר כאבים !!!! גם האשה השניה מרגישה ממש טוב! האשה השלישית חזרה רק אתמול וצריך לחכות עוד שבוע בשביל לשמוע ממנה. לצערי לא מצאתי פרסומים מדעיים על השיטה וזה גם מה שגורם לרופאים לא לפרגן לשיטה למרות שגם להם אין שום מחקר מדעי על כל התרופות שהם מנסים עלינו. אם את מעונינת ביותר פרטים את מוזמנת להתקשר אלי 049924621 או 0523749746 בתי

למעלה