פיברומיאלגיה-החלמה

ישראל2016

New member
פיברומיאלגיה-החלמה

שלום לכולם
לאחר שקראתי כל מה שאפשר על הנושא, אם כל הכבוד לאבחנת המחלה והכרתה טרם נתקלתי באיך מחלימים ממנה, האם חיים איתה לכל החיים ומהעושים בנושא הכאב. לא מוכנה להיכנע למצב, מחפשת פיתרון.
תודה

הגישה שלי

יש הטוענים שהחלימו, מפני שזאת תסמונת עם תקופות טובות ופחות טובות אי אפשר לדעת במאה אחוז כי גם אחרי שנה או שנתיים זה יכול "לחזור", זאת אומרת שזה לא באמת הלך לשום מקום. בנוסף יש כאלו שהחלימו בזכות פתרון פלא כלשהו שאותו הם כמובן מעוניינים למכור בהמון כסף ומהם כדאי להיזהר. אני יכולה להציע לך את הגישה שלי: השאיפה שלי היא לטפל במחלה ככל יכולתי כדי להיות מאוזנת ולחיות באיכות חיים טובה ככל האפשר, אם אני אבריא על הדרך - הידור מצווה, אם לא, עדיין אחיה באיכות חיים טובה. בקיצור אני לא משקיעה הרבה אנרגיה בסוגיית ההחלמה ושמה דגש על תפקוד ואיכות חיים. בכל מקרה אני יכולה להגיד לך באופן חד משמעי שאין פתרון ידוע ומוסכם להחלמה. לגבי הכאבים - תרופות, מדיטציה ודמיון מודרך עזרו לי מאוד. כמובן שהשניים האחרונים דורשים מיומנות שנוצרת בעקבות תרגול והתמדה. לאחרונה הוצעה לי גם סוג של היפנוזה, אבל טרם ניסיתי אם מעניין אני יכולה לשלוח לך בפרטי. בהצלחה בכל דרך

מסכימה לגישה

ומוצאת שזה נכון לעוד מחלות או דברים. מאבק זה מלחמה, זה להיות נגד. וזה להוציא אנרגיות בצורה אגרסיבית, ולא להיות קשוב למה מתאים לנו.

לבוא בטוב זה לדאוג באמת לאיכות החיים ביום יום - זה מה שבאמת חשוב.
איכות חיים טובה עם כותרת של מחלה כרונית עדיפה לעתים על איכות חיים ירודה עם כותרת של אדם בריא.

שבוע טוב לכולם, ואיחולי הישרדות בשרב הכבד שצופים לנו.

למעלה