פיאג'יו 250 וגם מעיל לקיץ...

omrigoldblum

New member
פיאג'יו 250 וגם מעיל לקיץ...

אהלן,
אשמח לשמוע ממישהו שמחזיק בכלי. אני מחפש כעת וחושב אם לקנות אותו. צריך כלי יחסית גדול, אמין, נוח ושנוסע טוב (רוצה הכל :). אני מרכיב הרבה ונוסע בעיקר בתוך העיר (ירושלמי).
אני גם שוקל האם עדיף לקנות חדש (בערך 25 אלף) או משומש משנה שעברה (בערך 20). אם יש פה מישהו שהתנסה איתו ויכול לתת עצה אני מאוד אשמח לשמוע.

באותה נשימה - אני מחפש מעיל לקיץ. אני כבר שנה וחצי על דו"ג (VS 125) ורק החורף האחרון קניתי כפפות נורמליות. אין לי מעיל בכלל. מדדתי מעיל BLADE 4 SEASONS אבל הוא נראה לי חם מדי לקיץ. יש מעיל שנראה לי נוח של SPARX (ספורט נט). אשמח לשמוע כמה הצעות לבעלי ניסיון בקיץ הישראלי שלנו...

תודה מראש ושבוע מצויין!

omrigoldblum

New member
אגב מדובר על

PIAGGIO X-EVO250 והכוונה היא לקנות כלי לבערך שנה וחצי.

לא הכי נוח להרכבה

כי המושב צפוף יחסית לג'וימקס.
אבל הכל עניין של שיקולים:
הג'וימקס נכנס למוסך כל 3,000 K (האקסבו כל 5 ברשמי וכל 10 למזמיני קיט טיפולים מחו"ל)
ומקורות אחרים מספרים על כך שהאקסבו זריז יותר

בחירה שלך אחרי נסיעת מבחן עם המורכב/ת הקבוע.

פרארי1

New member
עונה על חלק מהדרישות שלך

הוא יחסית גדול והוא נוסע מעולה.
כמו שאמרו, הוא בעייתי בהרכבה, צפוף, אם מדובר בבת זוג, זה פחות קריטי.
לגבי האמינות - הנסיון האישי שלי מצויין, אבל ככל שעובר הזמן מסתבר שכנראה היה לי מזל כי הכלים האלה לא חפים מתקלות.
הבעיה הכי מוכרת היא משאבת דלק שלהרבה רוכבים הוחלפה באחריות, למיטב ידיעתי בדגמי 2012 היצרן החליף משאבה.
אם תעשה חיפוש בפורום, תוכל למצוא לא מעט שרשורים בהם דיווחו רוכבים על תקלות שונות, כולל בדף הפורום הנוכחי, בו דיברו שני רוכבים על מזרק דלק שנשבר.
עדיין, לדעתי, מדובר ב-250 הכי טוב והכי מהנה לרכיבה בשוק, עניין של טעם.

לגבי המעיל - גש לסוכנות הונדה ברחוב פייר קניג, בכיכר מול משטרת מוריה, יונתן כבר ידאג להלביש אותך היטב מבלי להיכנס לך עמוק מדי לכיס.

הנסיך.

New member
מעיל קיץ במבצע - ההמלצה שלי

זה המעיל שלי - ALPINESTARS T BREEZE
האמת שמרוב התלהבות מהחום של אתמול רכבתי איתו היום לעבודה ואני כבר מחפש דרכים להקל על מצוקת הכפור שתתקוף אותי בערב :)

המעיל מאוורר מאוד, ממוגן היטב ויש לו ארגונומיה פשוט מעולה (אתה צריך לרכב עם מעילים של יצרנים אחרים כדי להבין כמה שמיקום הכיסים, הריצ'רצ'ים, התפרים, פתחי הוצאת המיגון וההידוקים פשוט ממוקמים נוח במעיל הזה)

והקטע הטוב ביותר -
בלינק הבא הוא במבצע, שנה שעברה שילמתי עליו מחיר מלא.

למעלה