פיאג'ו x7

rossonero65

New member
פיאג'ו x7

מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? ממליץ ?
ממה שהבנתי הדגם הנ"ל הוא איזשהי פשרה זולה לעומת האיבו .
השאלה היא האם מדובר באותו מנוע וגיר והפשרה היא בגודל, עיצוב, שימושיות וכו' או שממש מדובר בקטנוע שונה?
כמו כן לפי מה שראיתי בלוחות המודעות כמעט אין היצע, מה שכנראה אומר שאין אותו הרבה בשוק, וכאן השאלה לגבי חלפים - הם זהים לאיבו או שתהיה בעיה עם חלפים והוא יהיה יקר לתחזוקה?

הקטנוע ישמש לנסיעה בין עירונית של כ80 ק"מ סה"כ ביום .

אני אשמח עם מישהו יוכל לכוון אותי- אני מחפש קטנוע לצרכים הנ"ל, לא מצאתי עד כה מציאות גדולות ולפי מה שהבנתי האיבו מומלץ מאוד אך הוא קצת יקר לי וחשבתי שה x7 תהיה פשרה טובה...

פרארי1

New member
אכן, XEVO מוקטן

ולטעמי פחות מוצלח, זה מה שכתבתי עליו אחרי סיבוב התרשמות שנעשה כאשר היה ברשותי X8 (שזהה ל-XEVO למעט קוסמטיקה):

"שוב המנוע והתמסורת המוכרים, אבל הקטנוע הרבה יותר קומפקטי מה-8 שלי וההיגוי ושינויי הכיוון שלו מאד זריזים.
ה-7 מול ה-8/EVO, הוא בערך כמו ה-BW מול הגרנד דינק, בשני המקרים אני לא ממש מתחבר לקונספט.
נכון, הם זריזים וחזקים עקב משקל נמוך יותר מאחיהם הגדולים, אבל בעיני הרבה פחות פרקטיים.
אני לא רואה את עצמי עושה את כל הטיולים שעשיתי עם ה-8, על גבי ה-7.
הוא צפוף יותר, פחות נוח, עצבני מדי לטעמי לנסיעות ארוכות."

בסל הכל קטנוע נחמד, מאד לא נפוץ, למיטב ידיעתי נמכר כאן שנה אחת, אולי שנתיים.
חלקי מנוע וגיר זהים ל-XEVO, לא יודע לגבי בלמים (רפידות ודיסקים) ובכל מקרה, פלסטיקה שונה, שאני מניח שיהיה קשה יותר להשיג לה חלפים במקרה הצורך.
לנסיעות שלך, לדעתי הוא פחות מתאים.

ניסית לחפש X8?
קיים רק משנתון 2007 ואם אתה מוצא כלי עם קילומטרז' סביר (נגיד עד 50-60K), הוא אמור לעלות לא יותר מ-6-7K שקל ויעשה אחלה עבודה.

rossonero65

New member
50 - 60 זה סביר באיבו ?

כי עד עכשיו לא הייתי מוכן להתעסק עם כזה קילומטרז'...

אגב, המוסכניק שלי טוען שג'וי מקס עדיף בהרבה (על x7 ועל פיאג'ו בכלל) מבחינת אמינות, זמינות חלפים וכו')
יש משהו בדבריו ?
לי הכי חשוב זה אמינות, ורק אחר כך נוחות, שימושיות וכו'

פרארי1

New member
אני מכרתי עם 60K

כלי בן 3.
אם אתה מוצא היום כלי מאותו שנתון עם קילומטרז' דומה, זה אומר שהיו לו חיים יחסית קלים.
בגדול, אלה כלים עם אמינות טובה, אבל לא חפים מבעיות, בעיקר במשאבות הדלק בדגמי XEVO 2009-10.
אני לא חושב שהג'וימקס אמין יותר, אבל בטוח שזמינות החלפים שלו גבוהה יותר.
מה שעוד בטוח, שהוא יקר יותר לתחזוקה עקב תדירות טיפולים גבוהה יותר.
ל-XEVO אפשר גם להביא קיט טיפול מאיביי ולהוזיל עלויות.

למעלה