פט שופ בויז כמובן

Pet Shop Joe

New member
פט שופ בויז כמובן

שלום לכולם! אני שמח לבשר על תחייתו של המחשב שלי! קראתי את כל מה שנכתב בשבועיים האלו שהפסדתי. עשיתם עבודה טובה (רובכם לפחות
). בכל מקרה רציתי לדבר איתכם בנושא מאד קשה למעריץ נלהב ומתחיל כמוני. אני רוצה את כל מה שיצא לפט שופ בויז אי פעם! הבעיה היא שאני תלוי בטאואר רקורדס והם לא תמיד (בלשון המעטה) מספקים את הסחורה. בכלל יש דברים שאני צריך שאין להם! אז שאלתי אליכם - האם אתם מכירים חנות שבא אני אוכל להשיג דיסקים וגם קלטות וידאו של הפט שופ בויז? ואני לא מדבר על חפצי האספנות הנדירים, אלא על הסחורה שיצאה להם: הופעות, אוספי רמיקס וכאלה שיש בטח בחו"ל בלי חשבון.

turrican

New member
אהלן מר פט שופ בויז ../images/Emo9.gif

תקרא את המאמר שלי. יש שם לינק לאתר החולשליקי עם כה מה שקשור בפט שופ בויז ולא העזת לשאול. אני מאמין שבאתרים הגדולים Cdnow או E-bay אתה יכול להשיג הכול ולא תמיד יקר . אם אתה עדיין מתקשה להשיג חומר שלהם תגיד לי ונראה מה אפשר לעשות.

Pet Shop Joe

New member
התכוונתי בארץ!!!

אני עוד ילד בן 17 כרטיס האשראי שלי לא עובד בחו"ל ואין לי מטבע זר!

ט ו ר ה

New member
אני יודעת שיצאה מהדורה חדשה

עם כל הרמיקסים , חכה לתשובה מספקת יותר.היא תגיע.

alpha80

New member
איך ידעת טורה....

כל האלבומים של הפט שופ בוייז יצאו בהוצאה מחודשת, כפולה, עם רה מיקסים ובונוסים שונים בכל אחד. תוכל לראות פרטים על זה באתר הרשמי של הלהקה, ואפילו להשיג אותם בחנויות של טאוור רקורדס. אני לפחות ראיתי אותם לפני כמה חודשים. אם חסר להם תמיד יוכלו להזמין לך. תגיד להם אורן שלח אותך... בקשר לבוטלגים ואלבומי רה מיקסים והופעות - קצת היגזמת .... בארץ?.... למצוא בוטלגים?... לע.... אנחנו חיים במדינה הלא נכונה, ועל זה כבר דיסקסנו בעבר.

turrican

New member
עוד מילה טובה על הפט שופ ../images/Emo13.gif

בין הלהקות הבודדות שעדיין משחררת דיסקים מחודשים עם דיסקים רמיקסים (אבל ממש ברמה!) שהם אחראים לרובם וזה עוד יותר מדהים. למי שעדיין אין את IntroSpective , פט שופ בויז בדאנס אייטיז משובח. והמון קטעי בונוס זה בלי לציין הפקות רבות שעשו לאחרים כמו: דאסטי ספרינגפילד,ליזה מינלי , בוי ג´ורג ובוודאי שעשו עוד פרוייקטים , בקיצור להקה שאף פעם לא נחה ותמיד עומדת בסטנדרטים הגבוהים של שוק המוסיקה. מגיעה להם בראבו אחד גדול על קריירה מפוארת.

למעלה