פטרת בציפורניים

S עומר

New member
פטרת בציפורניים

בוקר טוב. אני לא בטוח האם זהו בהכרח הפורום המדויק לפנות אליו אבל אני מניח שחברות הפורום לודאי יוכלו לעזור לי ולתרום מעט מניסיונם העשיר. אני סובל מפטרת בציפורניי הרגליים, בנתיים אני לא בטוח כיצד עליי לטפל בזה כי השיטות הן יקרות מסובכות ואף לעיתים גם מסוכנות. בנתיים הקיץ הגיע ואני רוצה ללכת כמו בכל שנה לחוף הים לשחות במים ולרוץ יחף על החוף אבל אבוי! הפטרת כל כך מכערת ומגעילה ויוצרת בעייה אסטית אדירה. מה לדעתכן עליי לעשות כדיי שאוכל לחשוף את כפות רגליי מבלי לחוש מבוכה ובושה? תודה מראש לכל העונות ושבת שלום!
 
שלום לך עומר ../images/Emo201.gif

אכן, פטרת צפרניים לא זו בלבד שהיא עיקשת ומדבקת באופן שלא ניתן לעתים לעוצרו, היא מהווה בעייה אסטטית הניתנת בהחלט לריפוי מוחלט - עם הרבה סבלנות ועקשנות. דבר חשוב שעלי לציין הוא - שהגישה ההוליסטית טוענת ובצדק - כי פטרת הינה סימפטום לבעיה נוספת בגוף, בעיקר במערכת החיסונית, וחשוב על כן להתייעץ עם מטפל הוליסטי בנוסף לטיפול המקומי. הנה לך מספר לא מבוטל של עצות מתוך מילון המונחים שלנו בנושא הטיפול הסבתאי: פיטריות בציפורניים 1. שמן עץ התה כשהפטריה מתחילה. כשהפטריה כבר על הציפורן טפטוף של אקונומיקה על הציפורן.את שני הדברים לעשות די הרבה זמן (גם אחרי שהפטריה כבר "נעלמת" כדי שלא תחזור)והכי חשוב זה כללי הזהירות הרגילים:ללכת כמה שיותר עם סנדלים להחליף נעלים.לאוורר את הרגלים אחרי הליכה בנעלים סגורות.ללכת עם גרבים מחומר טבעי וסופג כותנה)לשמור על רגליים יבשות, אחרי המקלחת לייבש אותן היטב היטב(גם בין האצבעות)ולמרוח את שמן עץ התה, לפזר טלק לפני שנועלים נעלים סגורות . 2.שמן לבנדר מעולה!!הוא גם טוב להבהיר צלקות ותפרים.תנסו ולא תאמינו! 3.לשים אבקת סודה לשתיה בתוך הגרביים כמו שסמים טלק.תוך שבועיים אין פיטריות. 4.להשרות ציפורני ידיים/רגליים במי מלח חמים 5.חברה המליצה לי לנסות לטפטף על הפטריה נוזל לשטיפת פירות וירקות של חב` SUNRIDER עשיתי זאת בקביעות יום יומית במשך חצי שנה והפיטריה נעלמה 6.לשים את הציפורן במים חמים ולגזור אותה ככל האפשר.לאחר מכן יש למרוח על האזור אקונומיקה.לחזור על הטיפול פעמיים ביום. 7.להשרות באקונומיקה למשך זמן רב ככל הניתן את האיזור הנגוע, אם ניתן לעטוף בגאזה או צ"ג לפני השינה,מה טוב.לקטום את הציפורן מאוד בזהירות עד לבסיס הפטרת. 8.שמן עץ התה לפטריה עוזר מאד מאד, אבל במצב מתקדם הוא לא מספיק.
 

S עומר

New member
המון תודות על המידע החשוב

לגביי הסודה לשתייה- האם זה באמת יכול לעזור ועוד כל כך מהר נגד הפטריות בציפורניים? ושמעתי כי ישנו לק מיוחד שמריחתו על ציפורון נגועה מסתירה ומטשטשת את הגועל
 
למעלה