פטריית היוגי ההודית

a y e l e t 7 8

New member
פטריית היוגי ההודית

שלום לכולם שמי איילת. אני סובלת מאד ממיגרנות שפוקדות אותי אחת לשבועיים - חודש. לאחר סבב בדיקות מקיף - המיגרנות אובחנו כתורשתיות והפתרונות היחידים שנמצאו להן מלבד המנעות מפעילויות שונות המגרות את הופעת המגירנה - הם או דיקור סיני או קוקטייל תרופות כימי או שניהם. כיום בעת התקף אני נוטלת רילרט והוא מיד מפיג את הכאב. קיבלתי המלצה חמה ביותר ממכרה שניסתה את הדיקור /קוקטייל התרופות וכלום לא עזר לה - להתחיל לקחת את פטריית היוגי. זוהי פטרייה שגדלה בתוך חלב מחמיצה אותו והופכת בכך ליוגורט. את היוגורט הזה שותים מדי יום. אותה מכרה שכבר כשנה נוטלת את חלב הפטרייה הזה מדווחת על העלמות טוטאלית של המיגרנה כמו גם העלמות של כאבים ומחלות נוספות בגופה. שאלתי היא - האם מישהו נוסף כאן בפורום מכיר את הפטרייה ונטל אותה? והדבר השני רשום שהתנאי להשפעת הפטריה הוא המנעות מאלכוהול. רציתי לדעת - האם הימנעות זו משתיית אלכוהול היא זמנית ל 30 יום הראשונים - או לנצח? תודה רבה על תשובתכם. איילת.

0 אור 0

New member
ברור מסיפורך שלא עברת אבחון של רפואה משלימה

אלא אבחון שבא מתוך הרפואה הקונבנציונלית (ואולי מרפאת רפואה משלימה של קופת החולים שלך). אני מציעה לך בחום לגשת לאבחון אצל מטפל ברפואה משלימה, שיציע לך טיפול הוליסטי - הטיפול בהחלט יכול להיות גם רפואה סינית, אבל לא "דיקור" שבו המדקר לא מאבחן אותך ולא מטפל בך כאדם אלא דוקר נקודות לפי אבחנה של מישהו אחר (שמעתי לתדהמתי ממישהי שכך היא טופל בקופת חולים - לפי דעתי זה זילות של הרפואה הסינית). מטפל רפואה סינית אולי יטפל בך בדיקור ואולי יבחר בדרך טיפול אחרת, אבל הוא בודאי יתייחס לתזונה ולתנועה ואולי יוסיף צמחי מרפא מסוימים, ובכל מקרה הוא בודאי לא יטפל רק במיגרנה אלא באדם כולו. טיפול שנעשה במין תרופת פלא שמתאימה לכל אדם ולכל מחלה הוא לכל הדעות לא רפואה משלימה, גם אם במקרה הוא מצליח.

harduf9

New member
תורשה היא תוכנית וכמו כל תוכנית חלק יוצא

לפועל וחלק לא. בחלק מהדברים ניתן לשלוט ובחלק לא, עדיין לא נתקלתי במיגרנה ולא משנה מה הרקע שלה, שלא ניתן להעלים ע"י ריפוי אמיתי. אם אכן יש נטייה למיגרנה וזה לא קשור ל"אמונות" שרכשת או לתזונה שרכשת והינך מתמידה איתה, אז אולי הטיפול יהיה ארוך יותר. אך ניתן לרפא. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה