פטרייה

פטרייה

היי, יש לי פטרייה והיא די חוזרת... זה ממש מעיק בינתיים, מגרד ומציק מה אפשר לעשות בינתיים להקל על המצב? (יש לי תור לגניקולוג ביום ראשון) כבר השתמשתי בסבון אינטימי משולב עם שמן עץ התה ואלוורה אבל זה לא עוזר, רק טיפה הקל בדקה הראשונה וזהו.
 

SKYLINER

New member
לציפור שיר

תמרחי אגיסטן..ואם יש הידרואגיסטן עוד יותר טוב...בכל מקרה...תשמרי יותר על היגיינה בסקס ותזהרי שלא יהיה מגע בין הרקטום לפות כי זה אחד הגורמים לפטריות...מלבד זה...הרופא יתן לך כדורים להחדרה...עד אז יעבור...ובכל מקרה...להרגעה מידית שימי יוגורט ביו... בהצלחה ושבת שלום ללא גירודים... אין חכם כבעל ניסיון...אה...ואני גבר..
 
חשוב מאוד!

לעשות אולטרסאונד לקחת מידגם כדי לבדוק איזה חיידק! ואם זה מצטרף לך לדלקת בשתן, אז גם את זה לבדוק. ולא חשוב רק לשמור הגיינה אצלך, אלא גם עם הפרטנר/ים ופי הטבעת שלהם. בהצלחה.
 

חופ שיה

New member
תבקשי מהרופא שלך

מרשם לטיפול הומופאטי נגד פטריות וזיהומי נרתיק כגון כדורי אסידופולוס. יש הרבה רופאים שתומכים בטיפול שנתי באסידופולוס כאמצעי מניעה לזיהומי קיבה אשר משפיעים על האיזון החיידקי בנרתיק האישה- קנדידה. לי זה עזר.
 
למעלה