פטרייה?

פטרייה?

לנסיכה שלי יש פטריות בפות כבר 10 ימים. סליחה על התיאורים אבל לא בפנים אלא על השפתיים. ראינו כבר 2 רופאים, החלפנו 3 משחות וכלום! היא כל כך סובלת!!! אני מנסה להשאיר אותה ללא חיתול כמה שיותר ( מה שאומר שהבית שלי נראה כמו שדה קרב ) וללא הועיל. היא בת שנה ושמונה ואין לי מושג מה לעשות. יש הצעות? ה צ י ל ו

עברתי את זה כבר כמה פעמים

אילו משחות ניסיתם? זה קורה בד"כ בעקבות תפרחת חיתולים, תקפידי בכל החלפה לנגב אחרי הניקוי (של המגבונים או של מים) טוב טוב את האזור עם מגבלת קטנה ועדינה, כשאת שמה חיתול - שהמקום יהיה יבש לגמרי.

איזה משחות ניסית?

אני ממליצה על: טבעקוטן (בהמלצת רופא כמובן) בייביאגיסטן (כנ"ל) עוד משחות מעולות: צינקוד וולדה בהצלחה

galit74

New member
לי אין בנות אבל מניסיון של אחרות

לדאוג תמיד שהאיזור יהיה נקי ויבש. בעיקר עכשיו כשיש פטריה לשטוף כל החלפה (אפשר שטיפה קלה בכיור עם מים וסבון עדין), לייבש טוב ולמרוח בייבי אגיסטן פעמיים ביום, בעיקר לפני השינה. רצוי להחליף טיטול לעיתים קרובות וכמה שאפשר להשאיר את האיזור פתוח ומאוורר. אם לא עובר אחרי כמה ימים כדאי שרופא יראה, היא סובלת וזה ממש לא נעים.

אנה מ

New member
תוסיפי אסידופילוס למזון שלה

יש אבקת אסידופילוס לתינוקות בבתי טבע. מאזן את רמת החיידקים הטובים בפות כדי שילחמו בפטריה. גם מומלץ למי שנוטלת אנטיביוטיקה לקחת אסידופילוס למניעת פטריה, או לנשים הסובלות מפטריות באופן כרוני.

galit74

New member
בדר"כ כשאני לוקחת אנטיביוטיקה

אני מורחת אגיסטן.

מתיילדה

New member
סליחה שאני שואלת אבל איך מזהים

פטריה? איך נראית פטריה? הבת שלי סובלת מאדום מידי פעם ומן בליטות כמו פצעים כאלה שעוברים אחרי יום יומיים עם משחת אנטיול. איך אדע שזו לא פטריה?

lulyK

New member
אם יש משהו שנראה חשוד

אני מראה לרופא (לתינוק שלי היה משהו שאני חשבתי שהוא פטריה, התברר שזה אטופיק דרמטיטיס).

מתיילדה

New member
לפי מה שבדקתי בנט אטופיק זה

מה שיש מידי פעם לילדה זה כתוצאה מהקקי שלה שלפוחיות כאלה והתעבות העור והוא אדום עד כדי כוויה לפעמים תודה לך

galit74

New member
חשוב להקפיד לנגב לבנות

קקי אחורה (לכיוון הגב ולא לכיוון הפות).

אז ככה

חיתול - לא ניסיתי להחליף כי זו לא אלרגיה. משחות - טבעקוטן, דרמקובין, ואת השלישית אני לא זוכרת כרגע ( זה בבית - אני בעבודה ) איך מזהים את הפטריה? - כמו חצקונים קטנים, מאד אדומים. הבנתי שזו לא תפרחת חיתולים... רופא אישר. כלום לא עוזר.

nubi

New member
טבעקוטן ודרמקומבין

מכילות גם אנטיביוטיקה , מה שעלול להאט את הריפוי. ממליצה על הידרואגיסטן ואינוטיול וכמה שיותר זמן בלי חיתול.

למעלה