פטרייה שמסרבת להיעלם

ThaliaArt

New member
פטרייה שמסרבת להיעלם

יש לי פטרייה כבר למעלה מחודש. הלכתי כבר לאיזה שלושה רופאים. כל אחד אומר שזה משהו אחר (אחת אמרה דלקת, אחת אמרה שזה שום דבר שתי יועצות הנקה בטיפת חלב אמרו שזו פטרייה וגם לי זה נראה כמו פטרייה וזה שורף בטירוף כמו פטרייה) אני כבר למעלה משבוע מורחת דקטרין וגם קלוטרימאזול, שנתנה לי אחת הרופאות, ולילדה אני שמה על הלשון דקטרין אורל ג'ל, וגם ניסיתי, להמלצתה של הרוקחת, לנקות לה את הלשון עם מים וסודה לשתייה, אבל כלום לא עוזר. ברוב ייאוש אפילו ניסיתי שמן עץ התה. כלום. זה אפילו לא משתפר. ממש כואב לי ונמאס לי כבר. מה אני עושה?

Revili

New member
פטריה עקשנית

יש פטריות עקשניות יותר מאחרות
אך חשוב קודם לאבחן בודאות שזו אכן פטריה. האם את יכולה לגשת להבדק ע"י ד"ר ליבוביץ? במידה וזו אכן פטריה, יש טיפול שניתן גם דרך הפה (כמו פלוקנול) ורופא יוכל לרשום לך אותו...אך כאמור האיבחון המדוייק חשוב.

Revili

New member
ד"ר מירה ליבוביץ

רופאת משפחה ויועצת הנקה מוסמכת. המרפאה ממוקמת במושב אודים (ליד נתניה), ראי קישור.

ThaliaArt

New member
טוב, זה ממש רחוק לי

אני גרה בר"ג. אולי אני אבקש מרופא הילדים שלה מירשם? אני מכירה מישהי שהוא איבחן אצלה פטריה. הוא רופא מצויין. נ.ב אחרי שכתבתי את ההודעה חשבתי על זה שכזה שוביניסטי שבתודעה שלנו (אני מאמינה שלא רק שלי) הטייטל ד"ר מיוחס ישר לגבר. יש כ"כ הרבה נשים שהן ד"ר....

Revili

New member
מה עם המרפאה בבי"ח ליס?

אסתר מנהלת הפורום תוכל לאבחן פטריה ולסייע לך בטיפול.

ThaliaArt

New member
אה, לא ידעתי שזה גם לאנשים מחוץ לבי"ח

צריך לקבוע תור? את יכולה לתת לי את מס' הטלפון שם?

למעלה