פטריות ממולאות

Iris G

New member
פטריות ממולאות

יש לי פטריות יפות, גדולות ומתחננות למילוי. בחיפוש לא יצא כלום מה עושים??

beagle

New member
חלבי:

לערבב גבינת גלעד מגוררת (או כל גבינת צאן טובה) עם גבינה קשה כלשהיא - אני הייתי אוהבת צ`דר. להוסיף ביצה, מלח ופלפל ולערבב יחד. למלא את הפטריות, לטבול בביצה וקמח, ולטגן עד שהגבינות נמסות. מעולה, אני ניסיתי את זה עם פטריות חורש. ונדמה לי שלרובנס היה לא מזמן מתכון לפטריות עם בשר ורכז רימונים. נסי בחיפוש.

droli

New member
הי איריס, השבוע מישהו נתן מתכון

לפטריות ממולאות, בשני דפים האחרונים לא מצאתי... תחפשי תחת כל הודעה. אם אמצע אשתדל להקפיץ לך את זה מיכל

רובנס

New member
פטריות קלויות בחמאת אגוזים

סלסלת פטריות שמפניון בגודל בינוני 200 גר` חמאה צרור בזיליקום 1/4 חבילה פטרוזיליה 60 גר` אגוזי פקאן או מלך 3 שיני שום גדולות או 4 קטנות מלח פלפל שחור ג. טרי ההכנה מוציאים רגלי פטריות מסדרים פטריות בתבנית חסינת חום במעבד=שאר החומרים+ רגלי פטריות מעבדים למחית ממלאים פטריות ואופים עד שהחמאה נמסה כ-10 דקות מגישים מיד

Iris G

New member
מעדן, פשוט מעדן

ניסיתי הערב בתור מנה ראשונה, יצא מיוחד וטעים תודה, תודה, תודה (נשאר לי המון מהחמאה, אולי מחר אמרח על חזה עוף בתנור) שוב תודה

yaron1

New member
שמפיניון ממלואות בפטריות יער

אכן השבוע פרסמתי את המתכון להלן יובא שוב: פטריות שמפיניון ממולאות מצרכים: 10 פטריות שמפיניון גדולות וטריות. 5 גרם פטריות פוריצ`יני יבשות. 1/2 בצל קצוץ דק שמן זית לטיגון פלפל שחור גרוס טרי מלח גבעול טימין קטן עלים בלבד. פרורי לחם שומשום קמח ביצה טרופה. אופן ההכנה: משרים את פטריות הפוריצ`יני במים רותחים כ 20 דקות סוחטים היטב וקוצצים דק. מסירים את הרגלים מפטריות השמפיניון וקוצצים דק. קוצצים דק את הבצל מטגנים ב 2 כפות שמן זית עד שמתחיל להזהיב.מוסיפים את שני סוגי הפטריות הקצוצות והטימין ומטגנים כ 3 דקות. ממליחים ומפלפלים. דוחסים היטב את המלית לתוך הפטריות השלמות. מכאן כמו שניצל.טורפים את הביצה וממליחים אותה.מערבבים את פרורי הלחם עם השומשום טובלים את הפטריה בקמח אח``כ בביצה הטרופה ובפרורי הלחם המעורבים. מטגנים בשמן עמוק בחום נמוך עד להזהבה. מ ע ד ן.

רובנס

New member
קיש פטריות

לבצק 2 כוסות קמח מנופה 130 גר`חמאה קרה חתוכה לקוביות 1/2 כפית מלח 1 ביצה 1-2 כפות מים קרים למלית 60צ גר` פטריות יער שחורות מיובשות 50 גר` חמאה 4כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים דק 750 גר` פטריות טריות פרוסות או קצוצות (שמפניון,פורטבלו,ירדן,או למי שבחול יכול אחרות) מלח פלפל שחור ג.טרי מיכל שמנת מתוןקה גביע קרם פרש 3 ביצים 150 גר` גבינת קשקוול מגוררת תבנית קפיצית 26 או תבנית פאי 28 אופן ההכנה במעבד שמים קמח מלח וחמאה =עד לקבלת מרקם פירורי עוטפים בנצמד ומשהים שעה במקרר מקמחים משטח מרדדים מגלגלים על מערוך מעלים על תבנית פותחים מהדקים לתחתית ולדפנות התבנית שומרים במקרר חצי שעה למלית שמים בקערה פטריות שחורות מכסים במים רותחיםומניחים ל-20 דקות מסננים שוטפים היטב מסננים שוב וקוצצים דק ממיסים חמאה עם שמן זית מוסיפים פטריות מתבלים מערבבים עד שכל הנוזלים מתאדים מסירים מצננים שוטחים את הפטריות על הבצק מערבבים בקערה שני סוגי שמנת,ביצים וגבינה מתבלים ויוצקים על הפטריות אופים כ-45 דקות עד שהבצק מזהיב והמלית מתייצבת מוציאים מהתנור מצננים 20 דקות ומגישים

למעלה