פטריות בציפורן רגל

mnm1111

New member
פטריות בציפורן רגל

לפני חודש עשיתי בדיקה (השנייה במספר) ואלה התוצאות: 1. במשטח ישיר נראו קורים וספורות של פטריות ציפורן רגל 2. צמחו פטריות שאינן פתוגניות ציפורן רגל לפי מה שהבנתי פתוגני זה גורם למחלה ולכן הפטריה שיש לי ברגל אינה גורמת למחלה מה משמעות התוצאות ומה זה אומר שהפטריות לא גורמות למחלות ? מה הטיפול שיהיה עלי לעשות ? לפני שעשיתי את הבדיקה השנייה, רופא העור שלי נתן לי מרשם לערכה שמכילה משחה כזאת שממיסה את הציפורן ואני רוצה להימנע מזה כי אני קצת חושש מכל הסיפור הזה האם לפי התוצאות האלה, אהיה חייב לעשות את הטיפול של המסת הציפורן ? או שמא דווקא בגלל שהתוצאות יצאו ככה, המסת הציפורן היא לא הטיפול המתאים ?

mnm1111

New member
עוד שאלה

מה לגבי טיפולים בלייזר בפטרת הציפורניים? אני רואה שיש המון פרסומות לזה בעיתון או באינטרנט על חיסול פטרת הציפורניים השאלה אם המקומות האלה אמינים ובאמת אפשר לעשות אצלהם טיפולים?

לגבי טיפולי לייזר - בדוק בהודעות הנבחרות.

פטריה לא פטוגנית - הכוונה פטרייה שלא עושה בעיות לאדם. למרות זאת יש רמז לנוכחות פטרייה בתוך הציפורן במשטח הישיר (הקורים שראו במשטח הישיר) ולכן מה שחשוב היא הבדיקה הקלינית - ואת זה יכול רק הרופא לבצע. לגבי הטיפול- יש טיפולים אנטיפטרייתים שונים ביניהן זה שציינת. דבר עם הרופא שלך לגבי חששותיך וברר איתו את המשך הטיפול.

למעלה