פטריוט בשקל

Toastie

New member
פטריוט בשקל

מכירים את זה -- אתם עברתם לעיר חדשה ויש לכם חברים שגרים בערים שלהם כל חייהם, ואתם חייבים לפתח את גאוות העיר/שכונה שלכם? אצלי, למשל, גם כשהייתי בתל-אביב וגם עכשיו, כשעברתי לשכונת הדר בחיפה, יש איזו סקרנות בעיר שלי בצורה שבחיים לא התעניינתי בעיר המקורית שלי. מטייל, מסתובב, שואל... כאילו להשלים על פער של 20 שנים. אתמול, למשל, ביליתי איזו חצי שעה בלדבר עם מישהו שפותח מאפייה-בית קפה ברחוב סמוך ("סבתא בהילל")... דרוזי, סא"ל במיל', שהחליט לפתוח מקום די משופץ ומושקע, עם דגש גדול על אותנטיות. בשלב מסויים הוא סיפר לי על סגולות הקצח וכמה הנביא שיבח אותו... בקיצור, יהיה מעניין. ... ומה איתכם? :)

מ"פאזל" התייאשת??../images/Emo6.gif

(וממתי יש מאפיה חדשה בהילל??? ולמה אני לא יודעת על זה?!?!?)

Toastie

New member
ייאוש זה לא אני

אולי כמו במופע של טרומן, המקום מוסב למזבלה רגע לפני שאת אמורה לעבור... סתם, זה מקום שרק נבנה. תקפצי ותראי! ... אם כי שמשהו אומר לי שכשהמקום יפתח, השפה השולטת שם תהיה ערבית, מה שבינתיים אי-אפשר להגיז על "פאזל". ובלי קשר, מי היה חושב לשבת בבית קפה מתחת לבית כשגרנו אצל ההורים?!

פייר?

מתחת לבית של אמא שלי, יושב ה"גרג" (בקריות). אני מתביישת להגיד כמה רבצנו שם.... חוצמזה, אם יהיה שם טעים, אני מוכנה לעצור לקנות בדרך הביתה... (אתה מדבר על מה שפותחים עכשיו בפינת הילל-בלפור?)

מותר לי

New member
קצח באמת מוסיף טעם ../images/Emo99.gif

אמא שלי היתה שמה אותם בעוגיות שהיתה מכינה... הרבה יותר טעים מקימל!!!
(אה, כן, וגם היא טענה שלקצח יש סגולות רפואיות וכלמיני...)

Laybe

New member
קימל מעצבן בשיניים..........

אבל קצח אף פעם לא טעמתי בעוונותיי

מצאתי את המאפיה!!!!

ואכן נראית מושקעת ביותר! (ואפילו קל"ב!) נו, אם יהיה נחמד, אני אשקול לנטוש את המאפיה הקבועה בשוק תלפיות...

למעלה