פטריוטיזם

siv30

New member
ברור

ולעצם העיניין, הפורום שינה את פניו ואופיו ואין מה לחשוש משיח ער על נושאים אקטואלים וגם אמוציונלים. אין צורך להגביל את השיח אנחנו אנשים בוגרים ששולטים באמוציות שלנו לא?
&nbsp
בנוסף, מאחר וסופרינו היקרים כן נוטים לקחת צד כזה או אחר ולהביע את הצד הזה די בקולניות, ובנוסף הרבה מהכתיבה העכשווית היא כן פוליטית, בין אם בנושאים של צבא שזה ממש טרנד שלפעמים מטריד ובין אם בנושאים אזרחיים, אני כן רואה בזה חלק אינטגרלי ואני לא רואה את הדברים עין בעין איתך אבל זה גם בסדר.
&nbsp
בכל אופן, אני מבטיחה לך שנמשיך בדרכנו המתורבתת והשקטה

(אני חוששת שבקרוב מאוד התת שירשור שלנו יעלה על אורך השירשור המקורי
)
 

ihtiyar

New member
אם אינני טועה,

את ואני (ואולי עוד כמה?) חזרנו לכאן אחרי פרישה של כמה שניסו לאורך זמן לכפות שיח פוליטי על הפורום.
אינני שותף לדעתך כי "אין מה לחשוש משיח ער על נושאים אקטואליים וגם אמוציונלים", כשמדובר בפורום הזה (או פורום מוזיקה, ביולוגיה, טיולים וכד'). עדיף להימנע מראש, ברוח הדברים של פרק ג' בקוהלת.

כמנהלת, יש לך כמובן הפררוגטיבה להתנהל אחרת.
 

siv30

New member
אני מבינה בהחלט

ומכבדת את דעתך.
כרגע אני לא רואה שמישהו כופה כאן דיונים פוליטיים, אני גם לא רואה שמתפרץ כאן דיון חסר גבולות וגם לא שמתפתחים כאן שישורים פוליטיים שלא מאפשרים לפורום לנשום. אז בוא לקחתי את הערתך לתשומת ליבי, מדובר כרגע בדיון אחד נשתדל שהוא לא יצא משליטה
 
למעלה