פטריה סגולה

פטריה סגולה

אם אתם רואים עוד מעט מישהוא הולך מרחוב ברזיל , ליד הקניון בתל אביב , רמת אביב . קניון אביב . לכיוון גימל,תל אביב . מישהוא , עם מעיל שחור , קטן עליו . מיכנסיים שחורות , אלגנטיות ,קטנות עליו . מטר שמונים וחמש . בחור רזה , שער שחור . שישים ושתיים קילו . אל תפחדו . האיש הזה מכיל בתוכו את כל האישיות הוירטואלית של הפטריה הסגולה . האיש הזה הוא בעצם ילד מיזדקן . הוא ביישן מאוד . פחדן . מחפש אהבה . אף פעם הוא לא יפנה אלכים , בנות . כי אין לו את האומץ הדרוש . אולי עכשיו קצת כן . אבל לא . טוב. זהו . אל תפחדו . ___ הוא רק הולך לאכול צהריים בגימל . תיכף חוזר . ___ להתראות עוד מיספר שעות .. ____

patishon

New member
לפיטריה סגולה

אלון שבוע טוב, מה שלומך חמוד? יש לי בקשה קטנה אליך, אני אולי מכיר אותך קצת יותר מכולם, ואני יודע שיש לך נפש של ציפור, בסה``כ הכללי אתה בחור טוב, רק נסה לשמור על תדמית נאותה, ואל תציף את הפורום בכל מיני הודעות קצרות ולפעמים לא מעניינות. דבר איתי בהזדמנות הראשונה שתראה אותי בצ`אט. שלך בידידות פטישון ד``א יש לך ד``ש חם מחגית 22 .

פטישון

פטישון

ל היקר שלום רב . דבר ראשון , מהסוף . מחמיא לי מאוד שחגית22 מוסרת לי ד``ש . בלילה דיברתי עם חבר שלי בקשר לחיפוש האהבה שלי בתפוז , והוא היה סקפתי .. דבר שני , בקשר להודעות , אני פשוט רוצה תשומת לב . וגם אחשוף את סודי , אני בטח לא אצליח , אבל אני רוצה להיות מקום ראשון בהודעות . לעקוף את אלת האהבה בסיבוב עם 1000 הודעות . אבל לא סתם , בישבילי כל הודעה חשובה . אני באמת משקיע בכל הודעה . אני מקווה שההודעות שלי יהיו חשובות לכם . למרות שאין לי ניסיון בהורות או בנשואים . אין לי הודעות ריקות מתוכן כמו לרבים מכם . יאללה באי . שלום להתראות .

למעלה