פטריה וגינלית הצילו!!!בבקשה

almamater

New member
פטריה וגינלית הצילו!!!בבקשה

שלום, אני בת 19, לפני 5 חודשים חליתי בפיאולונפריטיס(דלקת חריפה בדרכי השתן) שהתפתח ליורוספסיס(דלקת בדם) מאז אני חולה ולא ממש הצליחו להתגבר על החיידק (איקולי) באמצעות אנטיביותיקה דרך הפה וקיבלתי אנטיביותיקה דרך הוריד במשך חודשיים(כמעט)+האנטיביותיקה דרך הפה במשך כמעט 3 חודשים בתחילת הטיפול כבר "זכיתי" בתופעת הלוואי פטריה וגינלית אך טופלתי באגיסטן, טבליות לדניות במשך שלשה ימים והגרד האיום באמת עבר, אמנם עכשיו אני סובלת כמו שלא סבלתי הרבה זמן מגרד נוראי שגובל בצריבה ועיקצוצים איומים, התחלתי את הטיפול באגיסטן ובמקביל באיזוטורט קרם וב4 כמוסות ספורנוקס...אני סובלת ושום דבר לא מרגיע את הגירוד הנורא, אנא, אם מישהו מכם מכיר פתרון אחר, אולי אפילו טבעי יותר מאשמח לשמוע...

לגבי פטריה ואגינלית

לגבי הגרד, ישנם כדורים בשם "טריקאן" שגם הם מאוד יעילים נגד פטריות ואגינליות. תוכלי להתיעץ על כך עם הרופא שלך ולבקש ממנו מרשם. בכל מקרה מומלץ להתיעץ עם הרופא כי אולי יש מקום לשנות גם את המשחה למשחה מסוג אחר כמו "פויזון" או "ג´ל אגיספור" או "קומאגיס" - ישנן הרבה אופציות. בכל מקרה אני ממליץ לך על טיפול של כחודש ימים בכדורי פרוביוטיקה אשר יחזירו למעיים את אותם "חיידקים טובים" שהיו שם וחוסלו ע"י כמויות האנטיביוטיקה שקיבלת. הנוכחות המחודשת של החיידקים הנ"ל במעיתחזיר לגוף את היכולת למנוע מפטריות להתפתח בואגינה. בברכה ישראל

למעלה