פטריה בצפורניים

רוזט

New member
פטריה בצפורניים

יש לי פטריות בציפורניים הרופא נתנה לי מבחנה ואמרה לי לגזור את הציפורניים שעם הפטרייה לשים במבחנה והם שולחים למעבדה לבדוק איזה סוג של פטרייה, אחרי שבועיים קבלתי תוצאה, שזה קנדידה,הרופאה רצתה להביא לי כדורים, אבל בגלל שיש לי בעיות בתפקודי כבד,היא נמנעה מלתת לי את הכדורים כי הם יותר מזיקים לתפודי כבד, אולי יש לכם משהו לפטריה קנדידה בציפורניים תרופת סבתא, כי זה מתפשט לאצבעות השניות, תודה רבה

smady a

New member
קנדידה=פטריה נמצאת אצל הרבה

אנשים. לעיתים רדומה. הנה חומר לקריאה לגביה קנדידה ועוד כמה מילים:קנדידה בציפורן אני אישית לא שמעתי על כך. למרות שקנדידה שייכת למשפחת הפטריות. בכל מקרה לא לזלזל בעיקר בתרופות עקב הבעייה בכבד. לכי לרפואה טבעית וגם שם תגידי על הכבד. לבינתיים אני מציעה לך. להשרות את כף הרגל במים פושרים עם מלח ולימון כן כן. לשפשף שום הרבה באזור האצבעות והציפורן. לדאוג שהמקום יהיה יבש.

lady h

New member
מכירה מוצר בשם GSE של נוטריביוטיק?

זו תמצית של זרעי אשכוליות. היא יעילה נגד פטריות אבל לא רק, זה כמו אנטיביוטיקה טבעית. הוא גם טוב למי שסובל מקנדידה במעיים. השימוש ב-GSE הוא גם חיצוני, פנימי ואף וגינלי. המחיר שלו כ-160 ש"ח (או 150) לבקבוק של 60 מ"ל וניתן לרכוש אותו בבתי טבע שונים. הנה כאן את יכולה לקרוא קצת אינפורמציה עליו. http://www.nutribiotic.com/GSELiquid.htm

למעלה