פטריה בציפורנים

YOSSILIM1

New member
פטריה בציפורנים

שלום לכולם יש ליפטריה בציפורנים ברגל ואנירוצה ללכת לטיפול ליזר האחד ממכוני אסטטיקה פרטית ממה אני צריך לאזהר וממה לשים דגש בזמן סגירת חוזה (כמו לדוגמא אחריות ביטוח וכ"ו או כל דבר אחר מנסיונכם) תודה רבה

הגעת לפורום רפואה משלימה

נשמח לייעץ לך על פתרונות שאינם לייזר לטיפול בפטריה. חלק גדול מאיתנו (אם לא כולנו) די מתנגד לטיפולי לייזר. שיהיה בהצלחה!

פטרייה בציפורניים - המקום הנכון

שבוע טוב ומבורך, הגעת למקום הנכון לריפוי הטבעי המתאים ביותר. טעויות אינן סתם - משמיים כיוונוך להפנות שאלתך בפורום זה - אולי באמת עליך לטפל בדרך הטבעית ???? חומר טוב למחשבה טובה. רפואה שלמה ובהצלחה ושבוע טוב ומבורך לבריאות איתנה בנאמנות שלומית

יעל ND

New member
פטריה

אני לחא מבינה בטיפולי לייזר ולכן לא יכולה להתיחס לחלק זה של פנייתך. לגבי פטריה בציפורן - אני בהחלט ממליצהעל טיפול בתערובת שמנים. זה לוקח הרבה יותר זמן, אבל אין לזה תופעות לוואי. אין לי מושג, איך זה לגבי טיפול בלייזר, אני פשוט תמיד בעד טיפול טיבעי כל עוד הוא אפשרי ולא מסכן בריאותו של אדם.

יעל ND

New member
הכי טוב

לא שמן אחד, אלא תערובת. כמה זמן זה לוקח תלוי בעיקר בקצב גדילת הציפורן, שהוא אינדיבידואלי אצל כל אדם ואדם. זה עובד ככה: מורחים את תערובת השמנים על הציפורן החולה כל יום פעמים ביום, כולל שבתות וחגים. הציפורן שמתחילה לצמוח תחת ציפורן החולה היא כבר בריאה.

למעלה