פטרונות ובדס"מ

אייבורי

New member
פטרונות ובדס"מ

האם אין ביחסים בדס"מים נטיה לפטרונות מצד האדון על שפחתו ? האם אתם נוטים לפטרונות ? האם היית רוצה שאדונך יהיה פטרון לכל החלטה בחיים ? איפה הגבול בין בדס"מ לפטרונות מעצבנת ? האם אתם יכולים לומר כי קיימת פטרונות ביחסים בינכם ?

Cגלית

New member
מחפשת את הגבול

בינתים מק
.

amy3373

New member
אני מאוד אוהבת פטרונות

אולי בגלל שבילדותי חסרה לי דמות אב, אני כמהה לאדון אבהי ופטרוני שיפרוש עלי חסותו. היכן עובר הגבול? יש דברים שאצטרך לתת עליהם את הדין מבחינה מוסרית, או דברים שעשויים לפגוע בבריאותי, או ענייני משפחה. מוכנה לקבל ייעוץ בדברים האלו, אך את ההחלטות אני מקבלת לבד. בהחלט רוצה שאדוני יתענן בעניינים האלו, יתעניין בחיי. זה גורם לי לתחושה רכה ומתוקה בפנים:)

אייבורי

New member
אני חושב שפה בדיוק ההבדל

התעניינות זה נפלא בן זוג צריך להתעניין בחיי בן זוגו לחיים. פטרונות, זה לצאת מנקודת הנחה כי אתה חכם ומנוסה יותר ולומר לצד השני כיצד לנהוג. לקחת ממנו את זכות ההחלטה. לצפות ממנו להתמסרות מלאה גם בהחלטות שונות ומשונות. אין אני פוסל פטרונות, במחשבה מעמיקה זוהי תכונה שיכולה להתאים לזוג. כמו כל התאמה אין בה טוב או רע, יש בה צרכים והתאמות.

Dan_Kap_

Active member
קצת חד-מימדי

עבורי, בבדסמ מתקיימים שני הקשרים. הקשר אחד הוא ההקשר הבדסמי, שבו מתנהל סשן. שם אנחנו שולט ונשלטת. שם הארוטיקה שוררת בין שנינו. הקשר שני הוא הקשר שבו שנינו שווים, ובו מתנהל משא ומותן, בו מדברים על מה שהיה בסשן, מה רוצים שיהיה בסשן הבא. כך שגם אם יש פטרונות כמו שתיארת, היא תחומה במקום, זמן והקשר.

אייבורי

New member
אשמח שתרחיב את המימדים.

אני חושב שאצל רבים הבדס"מ איננו תחום לזמן והקשר מיני. לרוב הוא גולש לחלקים אחרים בחיים <בהסכמת שני הצדדים> אני שואל האם אתם חוטאים בחטא היוהרה, האם אתם מרגישים פטרונים, חכמים מנוסים יותר מבני זוגכן ? האם זה במודע ובהססכמה

gidionline80

New member
השליטה היא פטרונות

אם יש שם יוהרה או מונופול על החכמה זה כבר ענין של סגנון ואיך הפרטנרית מתחברת לזה אין שויון בשליטה זה במודע והסכמה. המודעות היא יותר למה טוב עבורה ועבורי ולא כי אני חכם יותר אני מניח שאחד הצדדים יהיה בבעית רגשי נחיתות הוא מהר מאד יראה שם התנשאות ויגיב בהתאם גם אם היא לא היתה כלל וזה יתכן בכל סוג של קשר. גם האלמנט הזה של להעטף בו זה למעשה לחסות בצילו

למעלה