פטנט רשום!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
פטנט רשום!!!!!!!!!!!

סתם משהו שחשבתי עליו... מה קורה אם יזריקו לדם הורמוני שינה וגם הורמוניי עירנות בו זמנית (למשל רגיעון של הדס+ סרטונין)?? מתכון לחלום צלול או לא?? פליזזזזזזזז תשרשרו!~!~!~!~!~!~! פליז!!!!

Chav

New member
אמממ

אכן שיטה מאוד לא יעילה ולא פרקטית ועוד הרבה דברים שהיא לא. עקרונית, זה אמור לעבוד אני מניח, או שפשוט שניהם ינגדו אחד את השני ושום דבר רציני לא יקרה. אבל זה לא רעיון פרקטי כי צריך מזרק וכל מיני דברים שאני לא יודע אם מחלקים סתם ככה, וגם ללמוד איך להזריק. רעיון נחמד, אבל לא פרקטי, אם כבר בתור גלולה (אם זה אפשרי) ואני עדיין חושב שזה לא יעבוד טוב כי שניהם ינגדו אחד את השני, אתה מרדים ומעורר את הבן-אדם. אלא! אם זה שתי גלולות, הראשונה, המרדימה, מתפרקת מהר בקיבה ומרדימה את הבן-אדם, ולשניה לוקח יותר זמן להתפרק ואז כשהוא כבר חולם אז היא מכניסה אותו למצב. אבל שוב, אולי חלום צלול לא ממש קשור לחומרים האלה..

KEiN

New member
עוד פטנט...

משהו שחשבתי עליו.. זה ניקרא תרגילים לפיתוח הקשר בין אונות המח, להלן כמה שחשבתי עליהם: -התרגיל האהוב עליי- לכתוב או לצייר עם יד מסויימת ולעצום את העין התואמת ליד שבה אתה כותב (ז"א אני כותב עם יד ימין ועוצם את עין ימין ועין שמאל פתוחה). לי אישית זה דיי קשה, זה בהתחלה ממש מעצבן, אבל מתרגלים. (חשוב, תוך-כדיי, להתרכז בציור/כתוב). -עוד תרגיל יותר מסובך: לצייר עם שתיי עפרונות צורות שונות בו-זמנית. -עוד תרגיל (שאני לא המצאתי): לסובב יד אחת בצורת שמיניות ואז, בנפרד, את היד השניה. 10 פעם כל יד. ואז לערבב (הידים מסתובבות בכיוונים נגדים). עדיף לפניי השינה (במטרה לחצלול), וגם לפניי מבחנים. מישהו מכיר עוד שיטות בסגנון??

Gevakumon

New member
Um.....

בוא נגיד, שחלום צלול זה לא יעשה, אבל נסה, יהיה מעניין
אה ואגב חברה שלי פעם לקחה כדורי שינה חזקים וזה עשה לה פול הזיות, אז אם בא לך...

למעלה