פטנט להכנת קובות../images/Emo171.gif
בתוכניתו של השף חיים כהן התארח איציק כהן המגלם את " גלדיס" העירקית והפטנט שלו הוא שמכינים למשל קובה סלק היא להכין את תערובת הבשר ולהכין מהם עיגולים והולשים בפריזר במשך שעתיים בנתיים מכינים את המרק ברגע שמרק מוכן לוקחים ממנו בערך כוס ומשתמשים בו להכנת בצק הקובה - הכוונה היא שבמקום לקחת סולת עם מים משתמשים במי המרק עם הסולת מכינים את הבצק מוצאים את כדורי הבשר שהכנו מראש וממלאים והרי לכם קובה בקלי קלות
בתוכניתו של השף חיים כהן התארח איציק כהן המגלם את " גלדיס" העירקית והפטנט שלו הוא שמכינים למשל קובה סלק היא להכין את תערובת הבשר ולהכין מהם עיגולים והולשים בפריזר במשך שעתיים בנתיים מכינים את המרק ברגע שמרק מוכן לוקחים ממנו בערך כוס ומשתמשים בו להכנת בצק הקובה - הכוונה היא שבמקום לקחת סולת עם מים משתמשים במי המרק עם הסולת מכינים את הבצק מוצאים את כדורי הבשר שהכנו מראש וממלאים והרי לכם קובה בקלי קלות