פטנט לא רשום

חייקין

New member
פטנט לא רשום

פטנט לא רשום כאשר לקבוצה מסוימת באוכלוסיה יש בעיה קשה וכאובה, שפתרונה יגרום לחבורה של פקידים להישאר "חסרי עבודה". דואגים לשמן היטב את נציגי הקבוצה, כך "שיתבלבלו", ואז דואגים שבכל פורום ומעל כל במה ציבורית ינהלו נציגי הקבוצה "מאבק" כנגד הפקידים. במקום מאבק אמיתי, על הבעיות האמיתיות והקשות שהפקידים מנציחים לתועלתם, מתווכחים על זוטות כגון "מי יענה לטלפון", או "האם יקנו טויוטה או וולוו"! הבעיות האמיתיות לא נפתרות. הפקידים וחברי הועד ממשיכים "להשמין". כל הצבור חושב שהכל תקין, ועניני נכי צה"ל נמצאים בידים הנכונות. אם היה אלי חוף מחזיק מעמד עוד שנה היה לבטח מקבל את פרס ישראל! אז אל תתפלאו אם אחד הפקידים יקבל יום אחד פרס ישראל או צל"ש דומה

בני1234

New member
יש כאלה המרוצים מהשרות

שהם מקבלים. סביר להניח שלא כולם מרוצים. אך אגף השיקום הינו מיועד לתת מענה לנכים לפי הכללים ואת זה הם עושים. את שינוי הכללים צריך לעשות במקום אחר. יודע שדעתי אינה פופולרית , אך לא נרשמתי לתחרות הזו.

שרקי...

New member
מרוצים השרות? בוודאי יש מצבה

מעליהם? איך אפשר להיות מרוצה מאי מענה טלפוני, לפקסים ובכלל מאטימות הבריוקטיה מסחבת מכוונת של שנים במטרה להמית את הנכה? להרוג אותו ? הרי אגף שיקום מנסה להרוג אותי האם הפיצוי לכך שלעולם לא יהיה באפשרותי להרים את ילדי ולחבקו או לתקן דברים פעוטים בבית או להגיע לבהונות רגליי זה חבילת תרופות על ידי שליח ושמונה מאו שקל אחת לחודש? האם הפיצוי לחיים בכאב לאישפוזים חוזרים ונישנים במסדרון בית החולים הנאלח רמב"ם זה התגמול?

shmuel48

New member
../images/Emo91.gif

היי אני מרוצה מאוד מהטיפול של אגף השיקום לא קרה שלא קיבלתי מענה בטלפון כל פקס ששלחתי נענתי בקיצור הטיפול שאני מקבל מקצועי אדיב-מאוד מתחשב ויש רצון רב של העובדים לעזור בכל נושא כל-טוב שמוליק

עָנת

New member
סמואל:המילים בהודעה שלך,כאילו יצאו

ממקלדתי
. תמיד משרד הביטחון מתייחס אלי באדיבות,ותמיד יש נכונות לעזור. חייקין
אני מקבלת נצרך

חייקין

New member
אני שמח, ענת...

שאת מצליחה לקיים דיאלוג איתם, ושהם דואגים למלוא צרכיך... איני יודע מדוע אינם מספקים לי את מלוא צרכי אלא רק חצי ולפעמים שליש. ומקרים רבים פשוט כלום! כנראה שיש להם את סדר העדיפות שלהם

עָנת

New member
חייקין,ואולי אתה...................

רואה תמיד את החצי כוס הריקה

חייקין

New member
ענת.

אם איני הולך לסרטים והצגות. איני מטייל לחו"ל. איני מתהולל.... ובכל זאת חסרים לי סכומים ניכרים כל חודש, ואיני יכול להשלימם בתורנויות או "משרה נוספת"... כיון שרוב חיי אני נאלץ לשכב מחובר לחמצן... אז אמנם סך הכל נפצעתי בקרב נגד מחבלים בלבנון, והיום כנראה שזה כבר לא נחשב... אבל הוכרתי כנכה צה"ל וברור שמצבי הכלכלי הוא תולדת היותי נכה צה"ל... אז מה, שאלך לפשוט יד? אתרים בטלפון?

bil13

New member
אשריך וטוב לך, רק חבל שזה לא מנת

חלקם של חברים נוספים.ועל מעללי השרות אתה יכול לקרוא כאן או לשמוע מאחרים. בעלי למשל לא מאלה שמציקים וכד' ובכל זאת בפעמים שהוא נזקק לשרות אזי הבירוקרטיה והעצלות חוגגת ,ועל גבו של מי? של הנכים כמובן. ברור וידוע ,כי עבודה עם קהל איננה קלה, ולכן הבכירים צריכים לתת את הדעת לכך ולהתאים ולהכשיר את העובדים למתן שרות. אבל לצערנו הרב גם בחלקם נגעה חוסר האיכפתיות . סגנון עבודה זה ידוע גם במקומות ציבורים/ממשלתיים אחרים ואין לנו אלא להצטער על כך.חייבת להוסיף כי ישנם גם אנשים אחרים במערכת אשר עושים את המירב על מנת לתת שרות טוב ויעיל,אבל הם כפי הנראה במיעוט. ולראיה ולחיזוק דברי על מעללי הפנייה בעניין הביגוד של בעלי תבוא הודעה נפרדת ,כי אני כל כך כועסת
על גברת עורכת הדין בשיקום שקודם כל אני צריכה להרגע ואז אספר על תשובתה.

שרקי...

New member
אתה בטח לא ממחוז צפון

כל מה שאני נאומר הוא מניסיוני האישי

AVI359

New member
שרקי

שרקי שלום רב אם אתה ממחוז הצפון,אנא התקשר מחר לאנ"צ חיפה טל 04-8539882/4 בקש את וילי או אותי ונראה מה אפשר לעשות. בברכה אבי

חייקין

New member
אין תחרות בני../images/Emo13.gif

במהלך עשר שנים, רכשתי על חשבוני, ציוד יעודע לתמיכה ועזרה בנושא נכותי המוכרת. קבלתי המלצות ואישורים רפואיים. העברתי דרישה למרפאה. נתבקשתי להעביר קבלות ואישורים רפואיים והעברתי. ולא קבלתי החזר. כמובן שעזרו במקרים רבים, אך עליהם לפתור את כל בעיותי הנובעות ישירות מנכותי המוכרת, ולא חצי מהן!

חייקין

New member
למען הסר כל ספק

מידי פעם אני נתקל בצדיק, וזה כל כך בולט, עד שאני מתמלא התפעלות. לא ארשום את שמות הפקידים שעושים מלאכתם נאמנה, פן יבולע להם...

בני1234

New member
נהלים ומציאות לחיקין

כל זמן שהאגף עובד לפי הנהלים, לא ניתן לבוא בטענות. כפי שהינך רואה, ישנם אנשים המתקימים מנצרך ולא צורחים. אישית אני מכיר עוד נכים המרוצים ממצבם . ואני מכיר עוד אנשים הנלחמים כדי להגיע לסטטוס הזה. לא לכל דרישה מצד הנכה, ואפילו מוצדקת ניתן לשלוף פתרון וכפי שכתבת אתה עצמך היו דרישות שנענו , כך שהמצב אינו שחור משחור. מאחל לך בריאות ונחת

חייקין

New member
תודה לך בני

בינתיים, בשל התנהגות האגף אני בדפיציט של עשרות אלפי שקלים. וזאת פרט למשכנתא שנאלצתי לקחת כדי לקנות בית, לאחר שנאלצתי למכור את הקודם. אך עיקר טענתי היא שאין מחזירים מלוא ההוצאות שמאשרים, למרות שברור שאין לי מהיכן לממן את ההפרש!

AVI359

New member
לחייקין היקר

חייקין שלום רב אתה מעלה בעיה כאובה והפתרון כאוב גם כן. אחת האפשרויות שאגף השיקום יפנה אותך ליועץ שילווה את פעולותיך הכפיות,אך הוא יחדור לכל ענינך הכספיים,האם אתה מעונין בזה? ולא אין לך אפשרות אלא אתה בעצמך או בעזרת אדם המקובל עליך תסרוק את כל ענינך הכספיים ותעשו סדר.כל זמן שאחוז נכותך הינו כפי שהוא איני רואה באופק העלאת דמי הקיום.בנוסף אשלח לך מסר אישי. בברכה אבי

חייקין

New member
נ.ב.

רק שאלת תם. האם כל נכה הזקוק לציוד כמו מנוף לרכב, מסנני אויר, מכשיר עזר להליכה ולהובלה (שילוב בין רולטור לכסא גלגלים) ועוד, וכן טיפולי הידרותרפיה...שולחים לו יועץ פיננסי? הרי כל הבעיה זה שאגף השיקום לא משלם על צרכים הנובעים מן הנכות המוכרת, והעולים מעבר לתקציב המשולם לנכה... מה לזה וליועץ פיננסי? העצה הטובה ביותר היא לנקות את אורוות אגף השיקום וארגון נכי צה"ל!

למעלה