פטמה קשה (בצקתית?)

ornit_band

New member
פטמה קשה (בצקתית?)

הי אסתר, השתחחררתי אתמול עם הזאטוט. (נפגשנו מס´ פעמים בהדרכה שלך). הוא יונק בהתלהבות מהשד הימני אבל מסרב לשמאלי. היה גודש אתמול וחשבתי שבגלל זה קשה לו. הגודש ירד (לא לגמרי) אבל הפטמה נשארה יותר קשה מהימנית וקצת פחות בולטת. אני שואבת קצת ומעסה, אבל מבחינתו השד הזה לא לשימוש... הציעו לי לנסות פטמת סיליקון על השד. כדאי? מאיזה סוג? אם לא, מה את מציעה לעשות? תודה ארנית

No pitma silicone on that breast

Do you remember how hard it was for me to get milk out by pressing on the milk sinuses? Now imagine that you put a huge plastic "hat " on the nipple, and the baby latches onto the end of that hat, very far away from those sinuses. He will never ever get one drop of milk out of there!! YOu need to get a good pump. Keep feeding on the side that he likes, and then pump on the side that he doesn´t. the pumping will soften the nipple, and in a few days he will be able to latch there. If you call doris, she has a good pump to rent that will fix that nipple.​

justmom

New member
תרגום: לא לשים פטמת סיליקון על השד

הזה. זוכרת כמה קשה היה לי להוציא חלב בלחיצה על צינוריות החלב? כעת דמייני לעצמך שאת שמה על הפטמה "כובע" פלסטיק ענק, והתינוק תופס את הקצה של הכובע הזה, רחוק מאוד מהצינוריות האלו. הוא לא יצליח להוציא משם אפילו טיפת חלב אחת! את צריכה להשיג משאבה טובה. המשיכי להאכיל אותו מהצד שהוא אוהב, ושאבי מהצד שלא. השאיבה תרכך את הפטמה, ובעוד כמה ימים הוא יוכל לתפוס אותה. אם תתקשרי לדוריס, יש לה משאבה טובה להשכרה, שתסדר את הפטמה הזו.

ornit_band

New member
../images/Emo28.gifתודה יקירותי. זה עובד!../images/Emo45.gif

הלילה קרה נס קטן והצלחנו לינוק גם בצד שמאל. משום מה זה עובד רק בשכיבה אבל העיקר שהוא יונק! אפילו גיליתי שממש כיף להניק אותו בשכיבה, ככה גם לא כואבות לי הידיים )Carpal tunnel...) שוב תודה! ארנית

למעלה