פטי סמית

Grimble Grumble

New member
פטי סמית

בהודעת "על הפורום" כתובים בערך 10 אמנים, ביניהם פטי סמית... ולמרות זאת מעולם לא היה בפורום הזה אפילו האזכור הכי קטן לאחת הנשים הכי חשובות בהתפתחות המוסיקה... פטי סמית ולהקתה היו בין החלוצים הראשונים להתפתחות הפאנק באמצע שנות ה70 ובסופו של דבר התרומה שלה לעולם הפאנק לא קטנה מזאת של הסטוג´ס, הפיסטולס או הראמונס... בנוסף היא היתה האישה היחידה (והראשונה) שבאמת הצליחה בעולם של מוסיקת הפאנק... לי אישית יש רק 2 אלבומים שלה (שזה מעט מדי לדעתי)... רציתי לדעת אם אני היחיד פה שמאזין לה/מכיר אותה וכו...

LadyG

New member
גירמבל יקירי - צר לי אבל

אין לך את הפריבילגיה להיות לבד
תרומתה להתפתחות המוסיקה חשובה ובעיקר תרומתה לעולם הפאנק. לי אישית (כמוך) יש שני אלבומים שלה: Horses ו- Easter. יש לך אחרים? על מה תוכל להמליץ?

sceptic

New member
אני לא גרימבל

אבל אני די ממליץ על Radio Ethiopia. האלבום שבין Horses לEaster, שתי המאסטרפיסים של פאטי. אני לא יכול להגיד שרדיו אתיופיה מגיע לרמתם, כי הוא לא, אבל הוא אלבום מעולה בפני עצמו. למרות שהוא קצת מפוזר ולא מגובש ולמרות כמה קטעים חלשים, יש בו יצירות נהדרות כמו Pissing in a River, Pumping (My Heart) ובמיוחד שיר הנושא שאורכו בדיוק 10 דקות, Radio Ethiopia. כדאי. ~np - Tom Waits - Cold, Cold Ground (Live)~ (עוד אגדה שלא מדברים עליה מספיק פה בפורום)

למעלה