פטיש

קצפת 74

New member
פטיש

שלום לכולם
בעלי ואני נשואים מזה 8 שנים. הוא שולט. הוא נמשך מאוד לעניין פטיש וכו' : עקבים גבוהים, מחוך, ביריות. אני אוהבת יותר שליטה מנטלית. ויחד עם זאת מנסה לרצות ולספק בדברים שאוהב אבל כמובן זה לא מחזיק מעמד ותמיד עילה לתסבוכת וחוסר תקשורת סביב הנושא. איך אפשר לחיות עם שולט שקשה לספק את יצריו? יש למישהו ניסיון בדבר דומה? אשמח לקרוא תהיות, שאלות, מחשבות. תודה

ordol

New member
תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה

לפחות את נשואים ושניכם אוהבים שליטה.
מה יגידו הרבה זוגות אחרים הנשואים כשאחד ונילי והשני לא?
אבל מחייך גם לקרוא שגם כשההעדפות זהות יש בעיות מה שמוכיח שזו מערכת יחסים וזוגיות לכל דבר.
בדיוק כמו זוג ונילי שבעל מעדיף שאישתו תתלבש סקסי והאישה יותר בקטע של פינוקים.
לי זה נראה בדיוק אותו הדבר

זה נשמע כמו צרות של עשירים

כיף לשמוע שיש לכם עוד משהו שמחבר.
נסו לדבר על כך בפתיחות ולמצוא את המשותף, עם גמישות מחשבתית וראש פתוח.
בהצלחה, זוג צעיר.

קצפת 74

New member
תודה על התגובה

קשה לראות את חצי הכוס המלאה שמה שעומד על הפרק זה בעיקר המחלוקת

UltraL

New member
איכן הסתירה?

יש בעיה ללבוש סקסי ולהיות בו בה זמן ב "שליטה מנטאלית" ?
אם הוא מורה לך על מה ללבוש, זה לא מנטאלי?

"שליטה מנטאלית" זה בן-דוד של "שולט אמיתי" . יש לך הגדרה למה את מחפשת ממנו?

קצפת 74

New member
תודה על המענה

אולי לא היה מובן מדבריי, אך לי לא כיף ללבוש את הדברים שהוא אוהב ומכאן הבעיה....

UltraL

New member
זה כן מובן

זה כמובן יותר מאמץ מאשר לבוא לסשן עם טרייניג ונעלי ספורט או כותונת לילה.
על זה מאוד שכיח שמבקשים בגדים מיוחדים..
הוא מבקש ביום יום או רק לסשן / שישי בלילה בחדר שינה?

האם את לא אוהבת איך שאת ניראת בבגדים שהוא מבקש וזה שורש הבעייה?
או ההכנות ללבוש את הבגדים עצמם זה מה שמפריע לך?
יש הרבה בחורות שמבחינתם לא ילבשו שמלה או חצאית מעולם כי לא ניראות טוב שמסתכלות במראה.

לא עושה לך טוב לקבל מחמאות ממנו על איך שאת ניראת בבגדים האלה?

בסופו של דבר את מדברת על שליטה מנטאלית אבל רק בתנאי שמתאים לך. מצטער לומר לך, לא ברור לי איפו השליטה.

קצפת 74

New member
הבהרה

זה שכיח אם לבן זוגך יש פטיש למשהו
הבעיה היא שזה לא נוח לי
וזה לא רק למיטה
יש לו רצון מעבר לזה
מה לא הבנת לגבי איפה השליטה?

UltraL

New member
לא פטיש

את רואה בבחירת בגדים פטיש כאילו בגדים סקסיים זה דבר יוצא דופן.
בחירת בגדים הוא אלמנט שליטה שכיח.לא יוצא דופן.
אצל חלקם בתור הנחייה כללית אבל יש כאלה שבוחרים כל פריט לבוש באופן יומיומי.
את לא מקבלת את השליטה הזאת שלו עליך.

דוגמא אחרת: אם מחר יגיד לך שאת לא לובשת תחתונים בבית זה גם יהיה מבחינתך "פטיש" ויהיה עוד סיבה למריבות?
האם שהתחלתם לדבר על שליטה כל נושא לבוש היה גבול מבינתך?

האם הייתה לכם שיחה עקרונית על מה זה שליטה ואיך אתם מממשים אותה?
האם יש הרבה דברים שבהם את רואה שליטה שלו?
האם את רואה את עצמך נשלטת שלו?

A לוןA

New member
תוכלי לפרט?

מה הכוונה "לא מחזיק מעמד" ומהי התסבוכת?
&nbsp
אם הוא נותן הוראה, וההוראה אינה גבול מבחינתך- איפה הבעיה?
מצד שני, שולט נבון, במערכת יחסים ארוכה, ידע למנן את הרצונות שלו שעושים לא נעים לנשלטת שלו (לא לוותר, אבל למנן)- האם כאן הבעיה?

Whip

New member
יש התנגשות מעניינת

בין התגובה שלך לרצונות שלו - "לי לא כיף ללבוש את הדברים שהוא אוהב ומכאן הבעיה",
לעומת "אני אוהבת יותר שליטה מנטלית".
שליטה מנטאלית הרי כוללת ביצוע משימות, ונשלטת (אמורה לפחות להיות) שמחה לרצות את אדונה, להתלבש ולהתנהג כמו שהוא רוצה...
&nbsp
לדעתי יש סיכוי שהאנטי שלך נובע מכך שאתם זוג, כי לא פעם השגרה הונילית מכרסמת במערכת השליטה בין בני זוג החיים יחד.
אם צעקת עליו שיוריד את הזבל והתרגזת עליו שהוא לא שם כלים בכיור, קשה לעשות סוויץ' ולהתייחס אליו שעה אחר כך כאדון מרגש, מפעים ומנטאלי. רבאק, הוא נוחר לידי בסלון אחרי שעיצבן אותי, איזה מנטאלי....
בעוד ששולט שפוגשים פעם ב.. נשאר רחוק, לא מושג, מיוחד, שובר שגרה,
וכך גם התייחסות הנשלטת אליו. כל רצון שלו הוא מושא להגשמה, יש רצון לרצות אותו, למלא את רצונו, גם אם זה ללבוש מסטיק בזוקה ולקפץ עם בקבוק טקילה על האף, כי זה מרגש ושונה,
בעוד שעם בן הזוג - לפעמים משקעי היום יום פוגעים בפנטזיה...
&nbsp
ייתכן שמחשבה על מה שתארתי פה וסיעור מוחות יחד איתו יביאו אותכם לשינוי שישפר את המצב
זה לא ייצור לך משיכה ללבוש את הבגדים, אבל אולי סשנים בזמנים מיוחדים, במקומות מיוחדים, להוציא אותם מהשגרה, ייתכן שישנו את ההתייחסות שלך, ואולי יגרום לו לקנות לך בגדים שכן ידליקו אותך

ייתכן גם שהמשיכה שלך אליו כשולט שלך התפוגגה או פחתה עם הזמן.
אולי שילוב של נשלטת נוספת או זוג נוסף יהפוך את הסשן למדליק יותר,
או אולי יציאה למסיבות עם אותם בגדים יגרמו לך להרגשה שונה...
לפתוח את הראש, לחשוב קצת שונה, ואני מאמין שאפשר יהיה למצוא פתרון לבעיה.
שיהיה לכם בהצלחה!

sisagol

New member
מעניין

יפה ונכון, לדעתי כמובן, הניתוח שלך את הסיטואציה שאולי היא נתונה בה.

לוקחת לתשומת ליבי

בעיקר לסיעור המוחות.

אוסיף משהו משלי - נכון שנשלטת אמורה לרצות, אבל כשהרצון להישלט מגיע מבפנים - הוא מגיע עם פנטזיות משלו.
אם אני אוהבת שקושרים אותי, שנותנים לי הוראות, שמצליפים בי - אבל השולט שלי חושב שלשלוט זה רק להגיד לי ללבוש מחוך וביריות ואני אמורה לשמוח רק כי זה משמח אותו - יש בעיה (אני קצת מקצינה אבל אני מאמינה שהכוונה ברורה).
זה משעמם, ובטווח הארוך זה לא עונה על הצרכים שלי. אם אני רוצה שממש ישלוט בי על כל מה שהמונח הזה מקיף - זה פשוט לא מספיק ולא מספק.
&nbsp

Whip

New member
עלית פה על נקודה עדינה

מצד אחד זאת מערכת שליטה, עם צד שמחליט וצד שמציית
ומצד שני - בימינו שני הצדדים צריכים לצאת מסופקים ומרוצים, כי אם לא - שוברים את הכלים
כך שיוצא ששולט צריך להתחשב גם בסיפוק צרכיה ורצונותיה של הנשלטת - וזה עלול להתנגש בצרכיו וברצונותיו.
מילא בזמן היכרות - ואז אם אין התאמה אז לא נורא, נעים להכיר וביי
אך זה עלול לקרות גם בקשר חם ויציב, כי הצרכים הרגשיים והפיזיים של שני הצדדים משתנים לאורך זמן, ואז זה עלול להוביל לפירוק...
לדוגמה - כבר שמעתי על נשים שלאחר לידה כבר לא רוצות לחוות כאב, ובתוספת עייפות כללית וחשק מיני ירוד מקבלים שולט מבואס התוהה לאן נעלמה הנשלטת הסקסית והחשקנית שלו

מה אגיד - לא קל להיות שולט בימינו, ממש לא קל...

אאוץ'

שם קוד: איזון עדין.
שום דבר לא שחור ולבן.
אחרי הכל - מצד אחד מרגש ומשמח אותי לגרום לשולט שלי אושר - מצד שני, אמור להיות אכפת לו ממני, וגם לי יש את הצרכים שלי ממערכת השליטה, וזה לגיטימי; הרי אחרת לא הייתי במערכת שליטה.
כשחושבים על זה - באופן אירוני אבל איכשהו מאוד הגיוני - דווקא קשר ונילי עם מישהו שבכלל לא רוצה לשלוט - *בכלל* לא יענה על הצרכים שלי... אז כך גם שולט שלא ממש שולט ו/או לא מאתגר אותי.

בתכלס - אני מאמינה שבטווח הארוך שולט שמתעלם מצרכים של נשלטת (גופניים ורגשיים), יישאר בסופו של דבר עם נשלטת מתוסכלת במקרה הטוב, ובלי נשלטת בכלל במקרה הפחות טוב.

לגבי נשים לאחר לידה (ובכלל - זוגות ש"פתאום" נולד להם ילד) - נראה לי שזה לא פשוט בכל סוג של מערכת יחסים

בהחלט לא קל להיות שולט!
(או במערכת יחסים, בעצם
)

matteryou2

New member
בשביל זה ישנו עמק השווה

כמו בכל דבר בחיים.
שליטה שלא מתחשבת בצד השני, היא שליטה מוחקת אישיות. יש אנשים שמחפשים זאת, אך לדעתי מהסיבות הלא נכונות. לי זה מוריד מההנאה כשאני מכיר רק היבט אחד של הנשלטת שלי. אני רוצה הכל מהכל. לכן אני מאוד מתחבר למה שאת אומרת, יחד עם whip .

למעלה