פטישון בפעם האחרונה

patishon

New member
פטישון בפעם האחרונה

רגע האמת!!! מסירה אני את המסכה מעל פניי (ועדיין יש קמטים). פטישון הינה דמות וירטואלית מתוך ארגז כלים, אשר גילמה אותו אישה - אני. מודה אני לכם על השעות הנפלאות שבילינו יחד. מודה אני לכל הנשים אשר רקדו איתי במפגשים, ואשר התמזמזו איתי ביחד. אבקש סליחה גדולה מכל אותם נשים אשר חלקו את מיטתי. הסיבה שלא הרגשתם זה ניתוח המין המוצלח שעברתי, שבו התקינו לי איזמלון. נדחפתי לסיטואציה זו - עקב בקשתם של תפוז ליצור גיבוש גדול בין החברים, ולארגן מפגשים מוצלחים. והיום חושבת אני שמיציתי את עצמי הן בצ`ט, הן בפורום והן במפגשים. נקשרתי מאוד לנפשות הפועלות שבזכותם עלה ועמד (תרתי משמע) הפרוייקט. מבקשת סליחה אם אפשר, עד אשר יבוא זמן וירפא את הכל במיוחד את האיזמלון. שלכם פטישונית (להתראות בגלגול הבא)

פטישון / פטישונית

די אני מתגלגלת מצחוק .. אתה אישה?????? תראה/י לפי מה שראית בשבת במפגש את/ה גבר ולא אישה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני לא יכולה לצחוק עוד ,מרי לו באה לציט ואמרה שיש ממך הודעה חשובה ושהיא בהלם ממה שכתבת . האמת היא שזה הדבר האחרון שציפיתי ממך לכתוב . אחלה , יפה העלת קצת צחוק על שפתינו . חחחחחחחחחחחחח 8-p לילה טוב אדון פטישון (אלק אישה!!!!!) שרון

מרי-לו

New member
פטישון תודה...

האמת, שכבר דיי הרבה זמן רציתי לצאת מהכוננית אבל לא היה לי אומץ. תודה רבה לך על האומץ שנתת לי בעזרת הודעתך. אז ככה.... קוראים לי מרי-לו ואני גבר. נ.ב. אל תגלו לבעלי שלא ישאל מאיפה הילדים. שלכם מרי-לו ;-)

TAL-טל

New member
איזו הקלה.....

ועכשיו שאנו בתקופה של וידויים אומר את אשר על ליבי. כנראה להמון מחברי הפורום דמעות נוצצות בעיניהם אך אני מאושרת. ולמה? - כי את פטישון אהבתי, רציתי אך לא יכולתי, כי אם בוידויים אנו עוסקים, אז לידיעת כולם - אני לסבית. ועכשיו שפטישון הוא פטישונית - אין דבר יותר מתוק מזה. זה היום חכיתי לו, זה היום קויתי לו, זה היום בו אוכל לאסוף את פטישונית אל זרועותיי ולא לתת לה ללכת לעד. אני לוקחת אותה איתי למיאמי!!!!!!! ביי לכולם TAL TAL

moisha

New member
יא מלעונה

איזה לסבית? יא רמאית,עבדת עליי בעניים? את יודעת מה? אוקיי ,לא חשוב,,,, העיקר שתהיה לך נסיעה טובה למיאמי,, הכי חשוב ,זכרי,לא לשכוח לתת שירות תיקונים ללבבות שבורים מת עלייך מושיקו

TALTAL?

את קוראת לעצמך TALTAL ? אה? ...ולמרות שההבטחה לא קויימה... שתהיה לך נסיעה טובה!!! ...ותתעדכני בקשר להפרשי השעות... אני בינתיים... נותן לו בסקסופון... סקסופון

טלושששששששש

את לא נורמלית!!!!!!!! לפני הווידוי היית צריכה לבדוק את השטח... וואי לך,ואם את לא הטעם שלה?... חשבת על זה ממוש`? עכשיו תחזירי את עצמך לארון במיידי! אחרת כל התברות יברחו לך... (אני כבר ממזמן מחוץ לארון...את תמיד מוזמנת אליי...לכוס קפה,אתיודעת.) נשיקות חמות, אלת האהבה.

hagit 22

New member
טוב נו...אז אם כבר פותחים קלפים אז.

אני מצטערת שהולכתי אתכם שולל אני זו לא אני אני בכלל לא בן אדם מי שראיתם במיפגשים עד כה זו לא היתה חגית 22 כי אני בעצם תולעתתתתתתתתתת!!! מצטערת על ההטעיה ממני התולעתתתתת ;-) ;-)

נו מתוקה...מזמן ידעתי ש...

את תןלעת...רק לא ידעתי כמה את ארוכה, תולעתתתתתתתתתת מקסימה. חולה עלייך, אלת האהבה. נ.ב.סליחה אם פלטתי לכמה אנשים...אחד שניים לכל היותר...כולם! ...שוב סליחה!

פטישונת יקירתי....

למה להתפשט?...המלאכה עוד לא הסתיימה.. לאן את הולכת?.... רק אל תגידי שנכשלת...עוד יש תקווה! אבל מה אחלה הברקה! והתגובות הללו...שולחת אותם ליובללית היקרה בפקס... תיכף אני אדבק ואתוודה שאני לא אלת האהבה...לכו תדעו! ;-)

הקצין

New member
ב ה ל ם

אני פשוט לא מאמין למישמע אוזני ולמה שרואות עיני חייב להחליף דחוף את המישקפיים אולי בגלל שהיה חשוך ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרוע מגניב איך לא חשבתי על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממני קצין וג`נטלמן

רקדן

New member
מלעונית שלום!!!!

שמח אני כי לא נפלתי ברשתך (למעט סייבר סוער אחד במיוחד אותו לא אשכח) הצטערתי לשמוע שהאיזמלון לא היה אלא מלאכת יד עשויה היטב..... תחזרי אלינו אקבלך גם כפטישונית. נ.ב. האיזמל שלי אמיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיןדון*

New member
עכשיוווווו הבנתיייייייי

עכשיו הבנתי למה כל היום את רצה אחריי שיהיה לך אחלה יום ימלעונההההההההההההההההההההההה

נשית

New member
די,,,די,,, אני לא יכולה יותר

יאו חברים אני לא יכולה יותר ,,, פטישון >>>>> עכשיו אני מבינה מהיכן החוטיני ,,,,, <ואני חשבתי שאחת הנשים שלך שכחו אותו ,,חה,חה > פטישון פטישון אתה גדוללללללל אוהבת נשית

למעלה